Γινε Αγροτης
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Γινε Αγροτης
Μιλάμε το πλανο έχει προχωρήσει.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
Δεν υπαρχει καποια βιασυνη
Δεν θα εγχειρησω καποιον
Γιατί ρε πιθηκάνθρωπε,είναι πολύ απλό : δεν είναι όλοι πονηροί σαν εσένα σε αυτόν τον κόσμο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 10:11Και γιατί ο γεωπόνος να βοηθήσει εσένα να πλουτίσεις (έχοντας εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις και μυστικά πάνω στην καλλιέργεια τα οποία θέτουν λίγοι ) και νσ μην πλουτίσει αυτός ;the comet the course the tail έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 10:06
αν έχεις κεφάλαιο, βάζεις ένα γεωπόνο. τι πρόβλημα έχεις;
Δεν σκέφτονται όλοι σαν στερημένοι καθυστερημένοι που κοιτάν μόνο να αρπάξουν.Εδώ στα μέρη μου αυτούς τους λέμε γύφτους και δεν τους κάνουμε πολύ παρέα.
Για να έχω καινοτομες ιδέες πάνω στην ιατρική θα πρέπει πρώτα να έχω σπουδάσει γιατρός και να έχω μελετήσει όλα τα σχετικά συγγράμματα και αποκτήσει εμπειρία ώστε να εξελίξω αυτή την επιστήμη με τις νέες ιδέες και ανακαλύψεις μου παραπέραMaspoli έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 10:38Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Εννοείς γιατί δε γίνονται αυτοί που λες ακτινοπαραγωγοί; Υποθέτω ότι μπορεί να το κάνουν για διάφορους λόγους (δε μπορούν να καλλιεργηθουν παντού ακτινίδια, είναι ευχαριστημένοι με αυτά που παράγουν τώρα κτλ). Όπως και να έχει, δεν επηρεάζει κάτι σε αυτό που είπα, ότι δηλαδή ο ΓΓ έχει σοβαρές πιθανότητες να καταφέρει το έσοδα>έξοδα.
Για να έχω νέες ιδέες πάνω σε έναν επιχειρηματικό τομέα θα πρέπει να έχω ασχοληθεί με αυτόν τον τομέα να ξέρω τι γίνεται τι υπάρχει τι γνώσεις παρασκηνιακές η τεχνικές υπάρχουν και εγώ να προχωρήσω παραπέρα
Για να ...επενδύσω στο χρηματιστήριο σε μια εταιρεία θα πρέπει να γνωρίζω μέχρι και το τι νούμερο παπούτσι φοράει ο τελευταίος υπαλλήλος αυτής της εταιρείας
Αλλιώς ....
-
Δυσκολεύομαι να το πιστέψω
Στον επιχειρηματικό τομέα δεν είναι όλοι πονηροί που σκέφτονται να αρπάξουν ;;!!!Papa John έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 11:23Γιατί ρε πιθηκάνθρωπε,είναι πολύ απλό : δεν είναι όλοι πονηροί σαν εσένα σε αυτόν τον κόσμο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 10:11Και γιατί ο γεωπόνος να βοηθήσει εσένα να πλουτίσεις (έχοντας εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις και μυστικά πάνω στην καλλιέργεια τα οποία θέτουν λίγοι ) και νσ μην πλουτίσει αυτός ;the comet the course the tail έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 10:06
αν έχεις κεφάλαιο, βάζεις ένα γεωπόνο. τι πρόβλημα έχεις;
Δεν σκέφτονται όλοι σαν στερημένοι καθυστερημένοι που κοιτάν μόνο να αρπάξουν.Εδώ στα μέρη μου αυτούς τους λέμε γύφτους και δεν τους κάνουμε πολύ παρέα.

Μάζεψα τον Οκτώβριο μερικούς τόνους, στην περιοχή Πυργετού.Πολύ εύκολη συγκομιδή,έγινε το αγαπημένο μου προιόν μετά τα αμύγδαλα (όσον αφορά στο μάζεμα και στην ευκολία)
Και με επιπλέον ατού ότι δεν σε βλέπει ο ήλιος όση ώρα μαζεύεις (αν και τον Οκτώβριο δεν είναι και τόσο μεγάλο θέμα ο ήλιος)
Δεν είναι θέμα εκνευρισμου , εάν μιλά και δεν τρολαρει τον αφήνουμε να καταστραφεί οικονομικά
Έχω δει πολλούς υποψηφίους αυτοπροσδιοριζομενους ως ικανοί κι έξυπνοι υποψήφιοι φιλοδοξουντες να γίνουν μεγάλοι επιχειρηματίες να καυαστεφονται οικονιμικα
Ειδικά στον αγροτικό τομέα με όρους και συνθήκες που μιλάει ο νημστοθετης
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
ελα μωρε τι οικονομικη καταστροφη να παθει με 8.5 στρεμματα θα χασει καμμια 30 χιλ το πολυ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 10:19Βασικά τα χρήματα σου θα χάσειε η θα σου τα φάνε κάποιοι επιτήδειοι και ..θα αξίζεις αυτή την οικονομική καταστροφή ..Βακχυλίδης έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 10:14Δεν εχω και δεν θελω να αποκτησω
Δεν θελω να κανω αγροτικη ζωη
Αγροτης θελω να γινω αλλα οχι στα προτυπα του αγροτη που εχεις στο μυαλο σου
Αγροτης παραλληλα με τις υπαρχουσες δραστηριοτητες μου
Ψώνιο που το έχουν κάποιοι κακομοίρηδες νεοέλληνες να θεωρούν τους εαυτούς τους ως ικανότατους υποψήφιους επιχειρηματίες !!
-
Τύπε λες τα ακτινίδια να επιλέχτηκαν σκόπιμα, ώστε να γεφυρωθούν τα δυο νήματα
Το πρωινο κανει τους αντρες
Το πρωινό κάνει τους άντρες
-
Να πω σε αυτο το σημειο πως το χωραφι το οποιο αγορασα λιγες ημερες μετα την αγορα καταπατηθηκε βαναυσα απο καποιον που νοικιαζει παρακειμενο χωραφι.
Υποστηριζε οτι ηταν δικο του το συγκεκριμενο κομματι,εφερα τοπογραφους ,χαραξαν τα ορια,αυτοι τα εβαλαν με τους τοπογραφους, τους ειπα να φερουν δικους τους ,δεν εφεραν ποτε και κατεληξαν στο "Ναι αλλα εμεις τοσα χρονια χρησιμοποιουσαμε και αυτο το κομματι"
Τωρα που ξεκιναει η περιφραξη περνανε καθε τοσο και διαμαρτυρονται για το οτι τους χαλαω την προσβαση λες και το δικο μου χωραφι πρεπει να ειναι καποιου ειδους δρομος γι αυτο που νοικιαζουν
Τεσπα αυτα θα τα ληξω γρηγορα οποιος προσπαθει να κανει τετοια χουνερια θα τον πινει σε χρονο dt η κοινωνια ειναι κλειστη οι επιδοξοι ανακατωσουρες θα μειωθουν ταχιστα
Υποστηριζε οτι ηταν δικο του το συγκεκριμενο κομματι,εφερα τοπογραφους ,χαραξαν τα ορια,αυτοι τα εβαλαν με τους τοπογραφους, τους ειπα να φερουν δικους τους ,δεν εφεραν ποτε και κατεληξαν στο "Ναι αλλα εμεις τοσα χρονια χρησιμοποιουσαμε και αυτο το κομματι"
Τωρα που ξεκιναει η περιφραξη περνανε καθε τοσο και διαμαρτυρονται για το οτι τους χαλαω την προσβαση λες και το δικο μου χωραφι πρεπει να ειναι καποιου ειδους δρομος γι αυτο που νοικιαζουν
Τεσπα αυτα θα τα ληξω γρηγορα οποιος προσπαθει να κανει τετοια χουνερια θα τον πινει σε χρονο dt η κοινωνια ειναι κλειστη οι επιδοξοι ανακατωσουρες θα μειωθουν ταχιστα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βακχυλίδης την 01 Ιαν 2021, 11:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε γλεντάει ο Γιαννόπουλος.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 11:28
Δεν είναι θέμα εκνευρισμου , εάν μιλά και δεν τρολαρει τον αφήνουμε να καταστραφεί οικονομικά
Έχω δει πολλούς υποψηφίους αυτοπροσδιοριζομενους ως ικανοί κι έξυπνοι υποψήφιοι φιλοδοξουντες να γίνουν μεγάλοι επιχειρηματίες να καυαστεφονται οικονιμικα
Ειδικά στον αγροτικό τομέα με όρους και συνθήκες που μιλάει ο νημστοθετης
Στα κάγκελα σε έχει τόση ώρα.
Μιλάει ήρεμα κι εσύ έχεις αφηνιάσει

Δήθεν βάζεις τις φατσούλες με το τρανταχτό γέλιο,αλλά βαθιά μέσα σου το ξέρεις : ο Γιαννόπουλος είναι μεγαλύτερο λαμόγιο από σένα.Βρέθηκε μεγαλύτερο λαμόγιο από τον ΑΙΝΕΙΑΝΟ6 !!
Και αυτό δεν καταπίνεται

Βάλε όσες φάτσες θέλεις,χτυπήσου σαν το χταπόδι όση ώρα θέλεις...ο Γιαννόπουλος θα είναι -λαμογιακά- πάντα ένα βήμα μπροστά από σένα.Μη σου πω και δύο

Γιαννόπουλε,συνέχισε να γλεντάς τον μαθητή σου,σπείρε πόνο

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπακάλης, μπογιατζής, αγρότης, φαρμακοτρίφτης κλπ
από AlienWay » 25 Απρ 2025, 13:34 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 46 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
26 Απρ 2025, 20:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γίνε τραβεστί, και το κράτος θα σου επιδοτεί το μισθό
από southern » 21 Ιαν 2025, 09:29 » σε Κοινωνικά θέματα - 21 Απαντήσεις
- 596 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum