To τσιμπούκι είναι τέχνη φίλε, λίγες είναι μαστόρισσες και ξέρουν να φροντίζουν και την ακροποσθία.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 03:54Που τελειώνει και που αρχιζει η απιστια; Ειναι απιστια το βλέμμα, το χαμόγελο, το χάδι, το φιλι στο μάγουλο, στο στόμα ή και καπου αλλου; Για να ξεκαθαρίσει το αμα πρόκειται για απιστια ή όχι, πρέπει να διευκρινήσει η ίδια πως έκανε το τσιμπουκι. Έγλειψε απλα την βάλανο παίζοντας τον κορμο του πέους με το χέρι, τον έβαλε μεχρι τον οισοφάγο μεσα, πήρε και τα μπαλάκια στο στόμα, έκανε γλειφοκωλι; Αυτα πρέπει να διασαφηνιστουν ώστε να εξαχθει ενα ασφαλές συμπερασμα. Πρέπει να γίνει μια αναπαράσταση απο την ιδια του τι ακριβως έκανε εκείνη την ημέρα, πανω σε έναν ουδέτερο παρατηρητη, ώστε να λάμψει η αλήθεια. Βαρια καρδιά, θα κάνω αυτην την θυσία για το καλό της δικαιοσύνης.
Απιστία η οχι; βοήθεια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Απιστία η οχι; βοήθεια
- Winston Smith
Υποθέτω επίσης ότι η παρομοίωση των γυναικών με σκυλιά ισχύει και για τους άντρες και ότι ένας άντρας που έχει μαγαριστεί χάνει την αξία του. Ή μήπως η παρομοίωση με τα σκυλιά ισχύει μόνο για τις γυναίκες;hellegennes έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 03:16Πολύ εύστοχο το παράδειγμά σου. Είσαι λοιπόν παρθένος ή παντρεμένος;Prepon έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 03:10Βασικά ειρωνεία είναι.Cecily Anne έγραψε: ↑31 Δεκ 2020, 15:32
Πραγματικά, έχει ξεφύγει η κατάσταση. Άκου σκύλο 5 χρονών.Αδιανόητο.
Το ποιντ εδώ είναι πως το 99% των ανθρώπων θέλουν να πάρουν σκυλί από κουταβάκι ώστε να δεθεί με την οικογένειά τους.
Αλλά το ίδιο 99% των ανθρώπων παντρεύονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό γυναίκες που έχουν πρώτα δοθεί/δεθεί με άλλους άνδρες.
Δλδ έχουν πρόβλημα να πάρουν σκυλί δεύτερο χέρι αλλά δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πάρουν γυναίκα δεκατοπεμπτο χέρι.
Τι ακούμε εν έτει 2021.
- Winston Smith
Επίσης η συλλογιστική του ότι η κοπέλα δεν είναι παρθένα και αυτό με κάνει να αισθάνομαι άβολα ή τέλος πάντων δεν θέλω να ξέρω με πόσους έχει πάει πριν γιατί μπορεί να μη μ'αρέσει αυτό που θα ακούσω δηλώνει τρελές ανασφάλειες μασκαρεμένες σαν επιφανειακός ανδρισμός (την δική μου την γυναίκα δεν την έχει αγγίξει άλλος). Δηλαδή ρε μάγκες άμα σας χωρίσει τι κάνετε; Τη σκοτώνετε για να είστε σίγουροι ότι δεν θα πάει με άλλον και στο μέλλον;
Ειδικά το "δεν θέλω να ξέρω το παρελθόν της γιατί θέλω να συνεχίσω να τη σκέφτομαι σαν παρθένα ακόμα και αν είναι πουτάνα" είναι από τα πιο lame σκεπτικά.
Ειδικά το "δεν θέλω να ξέρω το παρελθόν της γιατί θέλω να συνεχίσω να τη σκέφτομαι σαν παρθένα ακόμα και αν είναι πουτάνα" είναι από τα πιο lame σκεπτικά.
Καθόλου , ειδικά αν δηλώνει παρθένα κι απ' την άλλη μπαίνουν τρένα .Winston Smith έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 04:27Επίσης η συλλογιστική του ότι η κοπέλα δεν είναι παρθένα και αυτό με κάνει να αισθάνομαι άβολα ή τέλος πάντων δεν θέλω να ξέρω με πόσους έχει πάει πριν γιατί μπορεί να μη μ'αρέσει αυτό που θα ακούσω δηλώνει τρελές ανασφάλειες μασκαρεμένες σαν επιφανειακός ανδρισμός (την δική μου την γυναίκα δεν την έχει αγγίξει άλλος). Δηλαδή ρε μάγκες άμα σας χωρίσει τι κάνετε; Τη σκοτώνετε για να είστε σίγουροι ότι δεν θα πάει με άλλον και στο μέλλον;
Και στους άντρες υπάρχει υποτυπώδης "παρθενία" , σπάει το "πουτσάκι" ή χαλινός της ακροποσθίας.
Μην σοκαρεσαι. Η πατριαρχία δεν έχει ψοφολογησει ακόμα.Winston Smith έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 04:20Υποθέτω επίσης ότι η παρομοίωση των γυναικών με σκυλιά ισχύει και για τους άντρες και ότι ένας άντρας που έχει μαγαριστεί χάνει την αξία του. Ή μήπως η παρομοίωση με τα σκυλιά ισχύει μόνο για τις γυναίκες;hellegennes έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 03:16Πολύ εύστοχο το παράδειγμά σου. Είσαι λοιπόν παρθένος ή παντρεμένος;Prepon έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 03:10
Βασικά ειρωνεία είναι.
Το ποιντ εδώ είναι πως το 99% των ανθρώπων θέλουν να πάρουν σκυλί από κουταβάκι ώστε να δεθεί με την οικογένειά τους.
Αλλά το ίδιο 99% των ανθρώπων παντρεύονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό γυναίκες που έχουν πρώτα δοθεί/δεθεί με άλλους άνδρες.
Δλδ έχουν πρόβλημα να πάρουν σκυλί δεύτερο χέρι αλλά δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πάρουν γυναίκα δεκατοπεμπτο χέρι.
Τι ακούμε εν έτει 2021.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Όχι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Αγαπητέ Σταυρο.
Είσαι τυχερός γιατί η γνώση σε προστατεύει από το να μετατραπεις σε υποχείριο της γκομενίτσας και να προστατευτείς από την επίθεση χειραγώγησης που επιχειρεί .
Συγχρόνως λειτουργεί και σαν μια μορφή εμβολιασμού που θα σου φανεί πολύ χρήσιμη στο μέλλον ώστε να μην τσιμπάς - θυματοποιείσαι, και να βλέπεις τα ερωτικά - σεξουαλικά σου με ανέμελη χαλαρότητα που βοηθά τα μέγιστα στην απολαυση.
Είσαι σε καλό δρόμο.

- hellegennes
Εχμ... ο χαλινός σπάει σε κάποιους μόνο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Παρεξήγηση. Άλλο ρώτησα. Σε ποιο κόμμα δουλεύει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πτηνά στον αέρα πιάνεις...Gherschaagk έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 02:57Ρε παιδιά, αυτός ο Σταυράκης μήπως μας δουλεύει;
Νόου οφένς, αλλά αυτή την αίσθηση έχω.

Σας γλέντησε αρκετά πρωτοχρονιάτικα...
Ακόμα και με το lockdown, ρε γαμώ το φελέκι μου, δεν είχατε κάτι καλύτερο να κάνετε από το να τσιμπάτε ξημερώματα σαν χάνοι στο αγκίστρι του κάθε τρολλ;

Λοξίας έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 13:12Πτηνά στον αέρα πιάνεις...Gherschaagk έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 02:57Ρε παιδιά, αυτός ο Σταυράκης μήπως μας δουλεύει;
Ακόμα και με το lockdown, ρε γαμώ το φελέκι μου, δεν είχατε κάτι καλύτερο να κάνετε από το να τσιμπάτε ξημερώματα σαν χάνοι στο αγκίστρι του κάθε τρολλ;

-
είναι επειδή φωλιάζει σε πολλές γυναίκες, έχει ανθεκτικό περιβάλλονNaida έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 09:15Μην σοκαρεσαι. Η πατριαρχία δεν έχει ψοφολογησει ακόμα.Winston Smith έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 04:20Υποθέτω επίσης ότι η παρομοίωση των γυναικών με σκυλιά ισχύει και για τους άντρες και ότι ένας άντρας που έχει μαγαριστεί χάνει την αξία του. Ή μήπως η παρομοίωση με τα σκυλιά ισχύει μόνο για τις γυναίκες;hellegennes έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 03:16
Πολύ εύστοχο το παράδειγμά σου. Είσαι λοιπόν παρθένος ή παντρεμένος;
Τι ακούμε εν έτει 2021.
πχ όταν έλεγες πατσαβούρες άλλες γυναίκες χωρίς αξιοπρεπή λόγο
μπουχαχαχαχα
Συνοδοιπόρε παλιόγερε Λοξία , χρόνια πολλά!!Λοξίας έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 13:12Πτηνά στον αέρα πιάνεις...Gherschaagk έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 02:57Ρε παιδιά, αυτός ο Σταυράκης μήπως μας δουλεύει;
Γω προσέχω πλέον ,ως 52άρης, δεν ξεκοιλιάζομαι στα κοψίδια ούτε στα ποτά, "μέτρον άριστον"..
Σήμερα μετρήθηκα : 12,5 με 8,5 , το καλύτερο δώρο για τη γιορτή μου.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 128 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
15 Απρ 2025, 09:38
-
-
Νέα δημοσίευση Κ Α Τ Σ Α Ρ Ι Δ Ε Σ - βοήθεια!!!
από Libre arbitre » 02 Σεπ 2023, 15:30 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 81 Απαντήσεις
- 3310 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
02 Σεπ 2023, 18:50
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 943 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa
02 Μάιος 2024, 01:28
-