και από ύψος;
Απιστία η οχι; βοήθεια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Απιστία η οχι; βοήθεια
Μήπως θες και να τις βγάλουμε,να μετρηθούμε ; Πάλι κερδίζω

Χρόνια πολλά και σε εσένα βρε γερο-μπισμπίκη...

Και να έχεις πάντα 12,5/8,5

Ισχύει μόνο για τις γυναίκες.Winston Smith έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 04:20
Υποθέτω επίσης ότι η παρομοίωση των γυναικών με σκυλιά ισχύει και για τους άντρες και ότι ένας άντρας που έχει μαγαριστεί χάνει την αξία του. Ή μήπως η παρομοίωση με τα σκυλιά ισχύει μόνο για τις γυναίκες;
Τι ακούμε εν έτει 2021.
Τόσες χιλιάδες χρονια ανθρώπινης ιστορίας, τόσοι πολιτισμοί ανεξάρτητοι μεταξύ τους και ποτέ δεν άκουσα για την αξία της ανδρικής παρθενίας .
Δεν ξέρω, ίσως υπάρχουν τίποτα περίεργοι Ζουλού ή Εσκιμώοι που να θέλουν τον άντρα παρθένο, τη γυναίκα χιλιοπαρμενη και το σκυλί δανεικό από τον γείτονα.
Αλλά εγώ ειλικρινά , δεν το έχω υπόψη μου.
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Γιατί παίζει ρόλο αν η γυναίκα έχει πάει και με άλλους πριν;Prepon έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 18:16Ισχύει μόνο για τις γυναίκες.Winston Smith έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 04:20
Υποθέτω επίσης ότι η παρομοίωση των γυναικών με σκυλιά ισχύει και για τους άντρες και ότι ένας άντρας που έχει μαγαριστεί χάνει την αξία του. Ή μήπως η παρομοίωση με τα σκυλιά ισχύει μόνο για τις γυναίκες;
Τι ακούμε εν έτει 2021.
Τόσες χιλιάδες χρονια ανθρώπινης ιστορίας, τόσοι πολιτισμοί ανεξάρτητοι μεταξύ τους και ποτέ δεν άκουσα για την αξία της ανδρικής παρθενίας .
Δεν ξέρω, ίσως υπάρχουν τίποτα περίεργοι Ζουλού ή Εσκιμώοι που να θέλουν τον άντρα παρθένο, τη γυναίκα χιλιοπαρμενη και το σκυλί δανεικό από τον γείτονα.
Αλλά εγώ ειλικρινά , δεν το έχω υπόψη μου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Έχεις γνωρίσει παιδί γυναίκας που έχει πάρει όλο το χωριό/ τη μισή κωμόπολη;Winston Smith έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 04:27Επίσης η συλλογιστική του ότι η κοπέλα δεν είναι παρθένα και αυτό με κάνει να αισθάνομαι άβολα ή τέλος πάντων δεν θέλω να ξέρω με πόσους έχει πάει πριν γιατί μπορεί να μη μ'αρέσει αυτό που θα ακούσω δηλώνει τρελές ανασφάλειες μασκαρεμένες σαν επιφανειακός ανδρισμός
Αν όχι να σου γνωρίσω το φίλο μου τον Ν.Σ.
Όταν θα πηγαίνετε μαζί στο καφέ και οι άντρες θα αλλάζουν ξαφνικά θέμα συζήτησης, εκείνος θα αισθάνεται άσχημα. Τότε να του πεις ότι απλά έχει ανασφάλειες, είμαι σίγουρος θα νοιώσει πολύ καλύτερα.
Υπάρχει βέβαια και η λύση των σύγχρονων πόλεων.
Εκεί που όλα κρύβονται και θα μπορεί να ζει σε ένα ψέμμα.
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Για τον ίδιο λόγο που το 99% παίρνει κουταβάκι. (Έμψυχα όντα )
Για τον ίδιο λόγο που τα μοναδικά αντικείμενα αξίζουν περισσότερο από τα μαζικής παραγωγής. (Άψυχα πράγματα)
Μοναδικοτητα
Είναι πολύ σημαντικό και για τον άνδρα αλλά και για τα παιδιά.
- Cecily Anne

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ξέρω γω;Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 18:34Πώς θα καταλάβεις, αν δεν έχει πάει με άλλον μωρέ;
Κάτι θα σκεφτώ άμα έρθει η ώρα
- Cecily Anne
Σκέψου ειλικρινά, γιατί μπορώ να σκεφτώ κάπου 10.000 τρόπους να σε εξαπατήσει μία.Prepon έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 18:37Ξέρω γω;
Κάτι θα σκεφτώ άμα έρθει η ώρα
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δύο υποθετικά σενάρια.
Η μαμά ενός παιδιού έχει πάει με όλη τη κωμόπολη.
Ο μπαμπάς ενός παιδιού έχει πάει με όλη την κωμόπολη.
Θεωρείς ότι για το παιδί είναι το ίδιο;
Επειδή είσαι γυναίκα ρωτάω, για τους άνδρες ξέρω τι ισχύει.
- Cecily Anne
Στα χωριά η κατάσταση είναι δύσκολη, γιατί είναι μικρός ο πληθυσμός και αναγκαστικά θα συμβεί αυτό. Όμως, επειδή ο μπαμπάς της και η μαμά του και η ξαδέρφη και η θεία έχουν αλληλοπαρθεί, ολων των παιδιών κάποιος γονιός είναι μπλεγμένος, οπότε μετά από ένα σημείο, κανείς δεν μιλάει, διότι οικογένεια χωρίς τέτοια μέσα πλέον δεν υπάρχει. Στην πόλη τα πράγματα είναι αστεία, συνήθως δεν παίρνει κανείς χαμπάρι.
Σαν γυναίκα από νησί, δεν έχω φιλήσει ΟΥΤΕ έναν από το ίδιο νησί, διότι δεν έχω καμία διάθεση να κάνω παιδιά με γενετικές ανωμαλίες και από μικρή είχα απέχθεια ερωτική προς τους συντοπίτες μου.
Καλά, αυτό εννοείται.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 18:38
Σκέψου ειλικρινά, γιατί μπορώ να σκεφτώ κάπου 10.000 τρόπους να σε εξαπατήσει μία.
Εδώ όμως δεν συζητάμε αν υπάρχουν άνθρωποι που εξαπατούν. Υπάρχουν.
Και μετά το γάμο ακόμη μπορεί να με απατάει κάθε μέρα μια γυναίκα. Το θέμα δεν είναι αν μπορεί. Μπορει. Το θέμα είναι αν εμένα θα πρέπει να με νοιάζει
- Cecily Anne
Στο είπα, για να μη σε νοιάζει. Μην έχεις στο μυαλό σου την "παρθενία", διότι μετά από ένα σημείο θα τρως δούλεμα. Όχι εσύ ειδικά, ο καθένας. Έχε στο μυαλό σου το άτομο απέναντί σου να είναι σωστό. Το ότι κάποια είχε μία σχέση και τελείωσε δεν την διαφοροποιεί από κάποια που δεν είχε καμία σχέση. Ειδικά στις ηλικίες μας, εγώ θα ΤΡΟΜΑΖΑ, αν έπεφτα σε γυναίκα παρθένα.Prepon έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 18:43Καλά, αυτό εννοείται.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 18:38
Σκέψου ειλικρινά, γιατί μπορώ να σκεφτώ κάπου 10.000 τρόπους να σε εξαπατήσει μία.
Εδώ όμως δεν συζητάμε αν υπάρχουν άνθρωποι που εξαπατούν. Υπάρχουν.
Και μετά το γάμο ακόμη μπορεί να με απατάει κάθε μέρα μια γυναίκα. Το θέμα δεν είναι αν μπορεί. Μποτει. Το θέμα είναι αν εμένα θα πρέπει να με νοιάζει
οτιναναι.δεν βγάζει νόημα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 128 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
15 Απρ 2025, 09:38
-
-
Νέα δημοσίευση Κ Α Τ Σ Α Ρ Ι Δ Ε Σ - βοήθεια!!!
από Libre arbitre » 02 Σεπ 2023, 15:30 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 81 Απαντήσεις
- 3310 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
02 Σεπ 2023, 18:50
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 943 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa
02 Μάιος 2024, 01:28
-