Οι email clients των Windows (το ενσωματομενο Mail και το Outlook) by default επικοινωνούν με ένα πρωτόκολλο που λέγεται IMAP με τους mail servers της Google. H google σου παρείχε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις το POP εναλλακτικά (το οποίο σου κατεβάζει τα πάντα τοπικά) και αφού κατεβάσει το mail να το κάνει delete από το mailbox στον server της google.Σέλευκας έγραψε: ↑31 Δεκ 2020, 20:09Μου το εξηγείς;klg έγραψε: ↑30 Δεκ 2020, 21:56Τα windows δεν έχουν σχέση με αυτό που θες να κάνεις. Εξαρτάται από τον email client σου. Μπορείς να τα κατεβάσεις με pop3 και να τα κάνεις store στο δίσκο σου τοπικά.Σέλευκας έγραψε: ↑30 Δεκ 2020, 21:28Παιδες ευχαριστώ, θα τα ψάξω αλλά δεν μπορώ να κάνω περισσότερους λογαριασμούς απο έναν γιατί είναι επαγγελματικό και θέλω να έχω ένα λογαριασμό που γράφω και στην κάρτα μου και λειτουργεί και σαν ταυτότητα. Ούτε είναι λύση να τα σβήνω για τον ίδιο λόγο γιατί πολλές φορές χρειάστηκε να ανατρέξω στο ιστορικό για λόγους ευθύνης και σαν πειστήριο.
Επίσης μπορεί να μου στέλνουν κάποιοι σαυτή τη διεύθυνση και μετά απο χρόνια.
Αν κατάλαβα καλά δεν υπάρχει σε ολόκληρα windows 10 μια λειτουργία που στο MAC δεκαπενταετίας ήταν ένα κλικ; Δηλαδή το ένα κλικ στο ένα λειτουργικό σημαίνει δουλειά ωρών και καινούρια στρατηγική στο άλλο;
Τι ανακαλύπτει κανεις.
Αλλά όπως σου έγραψαν ήδη, εάν το θες για επαγγελματική χρήση, κάτσε και πλήρωσε το minimum πακέτο.