Yeap ,αυτός ο τύπος προτείνει 10χρονο να κάτσει να μάθει τον μεγαλύτερο καρκίνο της πληροφορικής.parafrwn έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 23:38Όχι άλλη nodeenaon έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 23:28στ νομίζω σε έχουν πάρει στον λαιμό τους οι κομπιουτεράδες του φόρουμ
κοσνόλα έχει και στον κρόμε να γράψει αν θέλει, αν εχει έφεση θα την βρεί. Λίνουξ στα 10άρια βάζεις μέσα απο το μικροσοφτ στόρε, εφαρμογή που την σβήνει αν τα κάνει χάλια και την ξαναβάζει, τι να το κάνει το στικάκι;
για προγραματισμό, node.js σε παιδί. Mε το node red μέσα απο cloud της imb ή με το μικροβιτ ή με το ρολογάκι που σου είπα, node πάντως.
Έλεοτ με τον καρκίνο
δώρο για μικρό παιδί
Re: δώρο για μικρό παιδί
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- Cecily Anne
Έτσι αισθάνθηκα ότι κατάλαβα ότι έπρεπε να μάθω φόρτραν.
Συνέλθετε λέω. Κάντε στο παιδάκι δώρο ένα κορς ονλάιν και ξεμπερδεύετε. H python έχει ωραία course για παιδιά.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εγώ είμαι υπέρ του να του έπαιρνε ένα μικροσκόπιο να του καλλιεργήσει την ικανότητα εξερεύνησης. να αντιληφθεί την ύλη τις συμπεριφορές της φύσης κλπ.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Dwarven Blacksmith
Μπορεί να κόλλαγε με το Σέρλοκ Χολμς και να γινόταν ηρωϊνομανής.

- Cecily Anne
Eγώ αυτό πήρα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 02 Ιαν 2021, 00:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Πολύ λάιτ Άμα φανταστείς κι άλλες πιθανότητες για πολύ χειρότερα. Αριστερός ας πούμεDwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 23:57Μπορεί να κόλλαγε με το Σέρλοκ Χολμς και να γινόταν ηρωϊνομανής.

Στερεόσκ, βιό ή ψηφιάκ;
- Cecily Anne
https://www.planitario.gr/mikroskopio-b ... lazio.htmlΧαοτικός έγραψε: ↑02 Ιαν 2021, 00:00Στερεόσκ, βιό ή ψηφιάκ;
- Dwarven Blacksmith
Κι εγώ αυτό πρότεινα, αλλά όχι, πρέπει να μάθει να περνάει λίνουξ σε φούρνους μικροκυμάτων. Μέσω των μικροκυμάτων.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 23:47Έτσι αισθάνθηκα ότι κατάλαβα ότι έπρεπε να μάθω φόρτραν.Συνέλθετε λέω. Κάντε στο παιδάκι δώρο ένα κορς ονλάιν και ξεμπερδεύετε. H python έχει ωραία course για παιδιά.

Εσύ εισακούστηκες. Η συζήτηση συνεχίζεται για την αξιοποίηση του usb stick.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Ιαν 2021, 00:03Κι εγώ αυτό πρότεινα, αλλά όχι, πρέπει να μάθει να περνάει λίνουξ σε φούρνους μικροκυμάτων. Μέσω των μικροκυμάτων.
- Cecily Anne
Εγώ στη σχολή είχα πάθει πολιτισμικό σοκ στο πρώτο εξάμηνο με την φόρτραν. Και μετά στο 4ο ξεκινάω πρώτο μάθημα και είχε δεδομένο ο καθηγητής ότι ξέρουμε ματλαμπ και C++ και ξεκίνησε πρώτη εργασία στο σίμιουλινκ σαν εύκολο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Ιαν 2021, 00:03Κι εγώ αυτό πρότεινα, αλλά όχι, πρέπει να μάθει να περνάει λίνουξ σε φούρνους μικροκυμάτων. Μέσω των μικροκυμάτων.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 23:47Έτσι αισθάνθηκα ότι κατάλαβα ότι έπρεπε να μάθω φόρτραν.Συνέλθετε λέω. Κάντε στο παιδάκι δώρο ένα κορς ονλάιν και ξεμπερδεύετε. H python έχει ωραία course για παιδιά.
Καθόμουν με ένα Κογκολέζο συμφοιτητή όλο το ΣΚ να διαβάζουμε τα μάνιουαλ, εγώ στα αγγλικά αυτός στα Γαλλικά να βγάλουμε άκρη.

Αυτό να ειμαστε όλοι χαρούμενοι;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Ιαν 2021, 00:03Κι εγώ αυτό πρότεινα, αλλά όχι, πρέπει να μάθει να περνάει λίνουξ σε φούρνους μικροκυμάτων. Μέσω των μικροκυμάτων.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 23:47Έτσι αισθάνθηκα ότι κατάλαβα ότι έπρεπε να μάθω φόρτραν.Συνέλθετε λέω. Κάντε στο παιδάκι δώρο ένα κορς ονλάιν και ξεμπερδεύετε. H python έχει ωραία course για παιδιά.
Και θα σκοτώνει πράγματα, και javascript θα μάθει, και python αν θέλει να τα λέει με τους μπούμερς.

https://codecombat.com/
Γαμάτο. Μελλοντικά παίρνεις και μία προσαρμόσιμη καμερουλα για ονλάιν με το πισί.Cecily Anne έγραψε: ↑02 Ιαν 2021, 00:02https://www.planitario.gr/mikroskopio-b ... lazio.html

Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Ιαν 2021, 00:03Κι εγώ αυτό πρότεινα, αλλά όχι, πρέπει να μάθει να περνάει λίνουξ σε φούρνους μικροκυμάτων. Μέσω των μικροκυμάτων.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 23:47Έτσι αισθάνθηκα ότι κατάλαβα ότι έπρεπε να μάθω φόρτραν.Συνέλθετε λέω. Κάντε στο παιδάκι δώρο ένα κορς ονλάιν και ξεμπερδεύετε. H python έχει ωραία course για παιδιά.
Σύνδεσα με wifi και τη λατέρνα

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αφγανός έσφαξε άνδρα και μικρό παιδί σε πάρκο στη Βαυαρία
από Αρίστος » 22 Ιαν 2025, 21:35 » σε Εγκληματικότητα - 21 Απαντήσεις
- 657 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
24 Ιαν 2025, 16:12
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 652 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
04 Δεκ 2023, 20:56
-
- 21 Απαντήσεις
- 870 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
17 Μαρ 2024, 13:16
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκόπηση για Κύπρο: Πρώτο το ΑΚΕΛ με μικρό προβάδισμα, τρίτο το ΕΛΑΜ
από KRAKEN » 21 Μάιος 2024, 22:06 » σε Διεθνής πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 180 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
21 Μάιος 2024, 23:00
-