Απιστία η οχι; βοήθεια

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Re: Απιστία η οχι; βοήθεια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris » 02 Ιαν 2021, 14:06

Prepon έγραψε:
02 Ιαν 2021, 13:50
Paris έγραψε:
02 Ιαν 2021, 13:49
ST48410 έγραψε:
02 Ιαν 2021, 13:24

Σωστό και αυτό. Ωστόσο μεταξύ φίλων και γνωστών και όσο μπορεί να ξέρει κάποιος τρίτος γιατί κάποια πράγματα δεν βγαίνουν ποτέ έξω από την οικογένεια, οι 6-7 πιο ευτυχισμένες και δεμένες οικογένειες που γνωρίζω είναι θρήσκων ατόμων. Και όχι δεν παντρεύτηκαν ξάδελφο, ούτε παίζει ενδοοικογενειακή βία.

Δεν είναι λίγο να ταυτίζεται η βασική πυραμίδα αξιών 2 ανθρώπων. Γλιτώνεις το να σου πει ο/η σύντροφος μετά από κάποια χρόνια ότι δεν βλέπει πλέον τα πράγματα όπως όταν παντρευτήκατε. Το δε διαζύγιο θεωρείται έσχατη λύση και όχι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όταν υπάρχουν ζόρια (οικονομικά, υγείας κλπ). Επίσης αν μιλάμε για πραγματικά θρήσκους, δεν παίζει κέρατο και τσιλιμπουρδίσματα, οπότε αυτομάτως μειώνονται πολλές αιτίες εντάσεως στη σχέση.
Εκτός πραγματικότητας .
Συμφωνώ , αφού ο Μάκης ο θρήσκος την κερατωσε την Άννα την θρήσκα.

Βλακείες λεει
Αγαπητέ οι θρησκευόμενες είναι φοβερά καυλιάρες και ως ελέυθερες και ως παντρεμένες΄ - έχει μηδενική αξία για αυτές το τί προστάζει η πίστη στα ερωτοσεξουαλικά τους .
Το γιατί ψάξε αναλυσέ το αν σε απασχολεί .

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 02 Ιαν 2021, 14:07

Paris έγραψε:
Εκτός πραγματικότητας .
Έχω θρήσκους γνωστούς σε όλο το φάσμα.
Αυτούς που είναι συνειδητοί χριστιανοί και σε αυτούς αναφέρθηκα παραπάνω (νομίζω είναι ξεκάθαρο) όπου το κέρατο δεν είναι στο πρόγραμμα. Δεν λέω ότι αποκλείεται να συμβεί, γιατί κάποια πράγματα δεν ελέγχονται στη ζωή. Λέω απλά ότι δεν ψάχνονται, δεν το επιδιώκουν και δεν το θεωρούν σωστό.
Μετά είναι αυτοί που είναι χριστιανοί από συνήθεια/οικογενειακή παράδοση κλπ. Εκεί τα πράγματα είναι φλου. Επίσης έχω γνωρίσει και άτομα που το παίζουν χριστιανοί ενώ δεν είναι γιατί αποκομίζουν κάποια οφέλη στο περιβάλλον τους. Προφανώς δεν αναφέρομαι ούτε σε αυτούς.

Φυσικά και έχω γνωστούς άθρησκους που επίσης θεωρούν "ανήθικο" το να κερατώσουν τον άνθρωπο με τον οποίο οικειοθελώς αποφάσισαν να περάσουν μαζί τη ζωή τους και να μεγαλώσουν παιδιά. Ωστόσο θα έλεγα ότι στο δικό μου δείγμα αυτοί τυχαίνει να είναι οι πιο λίγοι.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 02 Ιαν 2021, 14:09

Prepon έγραψε:
02 Ιαν 2021, 13:59
Naida έγραψε:
02 Ιαν 2021, 13:57
Prepon έγραψε:
02 Ιαν 2021, 13:55

Αυτό είναι δική της ευθύνη Ναιδα.
Ας πρόσεχε τι, με ποιον και ποτε.
Αρα λογικά πρέπει μέχρι τον γάμο να κρατηθεί παρθένα για να είναι εξασφαλισμένη. Αλλά δεν πρέπει να βιαστεί κιόλας για να μην παντρευτουν χωρίς να έχουν διαπιστώσει αν ταιριάζουν.
Πάνω κάτω, κάπως έτσι.

Θα μπορούσε επίσης να ολοκληρώσει μετά από 1-2 χρόνια σχέσης αφού συνειδητοποιήσει ότι ταιριάζουν .
Και να παντρευτούν ας πούμε τα επόμενα 2-3 χρόνια όταν αυτός θα έχει τελειώσει σπουδές και θα έχει αποκατασταθεί επαγγελματικά ή θα έχει πάρει διαζύγιο από την νυν γυναίκα του ξέρω γω

Αλλά πάνω κάτω, μέσα είσαι.
Είσαι καλό τρολ και δεν στο είχα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 02 Ιαν 2021, 14:11

Prepon έγραψε:
02 Ιαν 2021, 14:04
Εγώ βλέπω την οικογένειά ως ιερό θεσμό και θέλω να διατηρηθεί και να μακροημερευσει.

Εσύ τη βλέπεις ως κάτι σάπιο , λογικά θα επιθυμείς την εξάλειψη του θεσμού.

Δεν είναι λογικό να διαφωνούμε;
Δεν είναι λογικό να σου φαίνονται παράλογα αυτά που σε εμένα μοιάζουν λογικά;
εσύ μας λες έμμεσα πως έχεις το δικαίωμα να δοκιμάσεις
όσες γυναίκες θέλεις, μέχρι να βρεις εκείνη που θα σου ταιριάζει
και θα είναι κατάλληλη για σύζυγόςσου

αλλά και

ότι οι "δοκιμασμένες" γυναίκες αχρηστεύονται από ένα σημείο κι έπειτα

οπότε κατά τη δικήσου λογική είναι έντιμο να τις "αχρηστεύεις" διότι
ο σκοπός σου είναι ιερός, η δημιουργία της δικήςσου οικογένειας

λάθος κατάλαβα;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith » 02 Ιαν 2021, 14:12

EKPLIKTIKOS έγραψε:
02 Ιαν 2021, 11:22
Winston Smith έγραψε:
01 Ιαν 2021, 23:09

Επίσης, όντως θα ήταν χρήσιμο να δούμε το ίδιο γράφημα για τους άντρες και να συγκρίνουμε.
Οι στατιστικές δείχνουν ότι οι άντρες δε χωρίζουν τόσο εύκολα όσο οι γυναίκες. Δηλαδή τα περισσότερα διαζύγια πράγματι τα παίρνουν οι γυναίκες (άνω του 60%, κ όσο ανεβαίνει το μορφωτικό επίπεδο, ανεβαίνει κ το ποσοστό- 90% σε αυτές που έχουν πανεπιστημιακή εκπαίδευση).

Ο λόγος είναι απλός, ο άντρας μια χαρά βολεύεται στη φάση αυτή του γάμου, βρίσκει κ μια γκομενα στην τελική κ όλα μπόμπα. Η γυναίκα από την αλλη έχει πολλούς παραπάνω λόγους να στείλει τον άλλο, οικονομικούς, ερωτικούς (πχ βρήκε αλλον), βαρέθηκε, δε νιώθει καλυμμένη στη σχέση, ο αλλος ειναι μαλακας κτλ.
Αυτά μπορεί να ισχύουν αλλά εγώ πιο πολύ θα ήθελα να δω το γράφημα που συγκρίνει άντρες με πολλές σχέσεις πριν το γάμο και παρθένους άντρες. Όχι δηλαδή μία σύγκριση πόσες είναι οι πιθανότητες να χωρίσει ένα άντρας και μια γυναίκα, αλλά μία σύγκριση του κατά πόσον η ύπαρξη προηγούμενων συντρόφων παίζει ρόλο στους άντρες (θεωρώ ότι θα παίζει και στους άντρες καθώς ξανά η αιτία θα είναι θρησκοληψία).

Επίσης το γράφημα είναι λίγο περίεργο. Δηλαδή μας λέει ότι είναι πιο απίθανο τις δεκαετίς 80 και 90 να χωρίσει κάποιος με 10+ συντρόφους αντί με 2.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Winston Smith την 02 Ιαν 2021, 14:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Paris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris » 02 Ιαν 2021, 14:13

ST48410 έγραψε:
02 Ιαν 2021, 14:07
Paris έγραψε:
Εκτός πραγματικότητας .
Αυτούς που είναι συνειδητοί χριστιανοί και σε αυτούς αναφέρθηκα παραπάνω (νομίζω είναι ξεκάθαρο) όπου το κέρατο δεν είναι στο πρόγραμμα. Δεν λέω ότι αποκλείεται να συμβεί, γιατί κάποια πράγματα δεν ελέγχονται στη ζωή. Λέω απλά ότι δεν ψάχνονται, δεν το επιδιώκουν και δεν το θεωρούν σωστό.
Μετά είναι αυτοί που είναι χριστιανοί από συνήθεια/οικογενειακή παράδοση κλπ. Εκεί τα πράγματα είναι φλου. Επίσης έχω γνωρίσει και άτομα που το παίζουν χριστιανοί ενώ δεν είναι γιατί αποκομίζουν κάποια οφέλη στο περιβάλλον τους. Προφανώς δεν αναφέρομαι ούτε σε αυτούς.

Φυσικά και έχω γνωστούς άθρησκους που επίσης θεωρούν "ανήθικο" το να κερατώσουν τον άνθρωπο με τον οποίο οικειοθελώς αποφάσισαν να περάσουν μαζί τη ζωή τους και να μεγαλώσουν παιδιά. Ωστόσο θα έλεγα ότι στο δικό μου δείγμα αυτοί τυχαίνει να είναι οι πιο λίγοι.
καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith » 02 Ιαν 2021, 14:15

Prepon έγραψε:
02 Ιαν 2021, 11:34
EKPLIKTIKOS έγραψε:
02 Ιαν 2021, 11:22
Winston Smith έγραψε:
01 Ιαν 2021, 23:09

Επίσης, όντως θα ήταν χρήσιμο να δούμε το ίδιο γράφημα για τους άντρες και να συγκρίνουμε.
Οι στατιστικές δείχνουν ότι οι άντρες δε χωρίζουν τόσο εύκολα όσο οι γυναίκες. Δηλαδή τα περισσότερα διαζύγια πράγματι τα παίρνουν οι γυναίκες (άνω του 60%, κ όσο ανεβαίνει το μορφωτικό επίπεδο, ανεβαίνει κ το ποσοστό- 90% σε αυτές που έχουν πανεπιστημιακή εκπαίδευση).

Ο λόγος είναι απλός, ο άντρας μια χαρά βολεύεται στη φάση αυτή του γάμου, βρίσκει κ μια γκομενα στην τελική κ όλα μπόμπα. Η γυναίκα από την αλλη έχει πολλούς παραπάνω λόγους να στείλει τον άλλο, οικονομικούς, ερωτικούς (πχ βρήκε αλλον), βαρέθηκε, δε νιώθει καλυμμένη στη σχέση, ο αλλος ειναι μαλακας κτλ.
Επίκληση στο συναίσθημα.
Ανορθολογισμος.

Έχεις κάποιο επιχείρημα;

Για να μην παιδευεσαι και συ τζαμπα
Ο εκπληκτικός μια χαρά τα λέει. Ανορθολογισμό και έλλειψη επιχειρημάτων παρατήρησα μόνο στα δικά σου γραπτά σε αυτό το νήμα.

Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith » 02 Ιαν 2021, 14:30

Paris έγραψε:
02 Ιαν 2021, 14:13
ST48410 έγραψε:
Paris έγραψε:
Εκτός πραγματικότητας .

Δεν είναι εκτός πραγματικότητας. Συνειδητοί χριστιανοί (αυτοί που πάνε εκκλησία κάθε κυριακή, εξομολογούνται, η θρησκεία καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της ζωή τους) θεωρούν μεγάλη αμαρτία το κέρατο. Σκέψου να θεωρείς αμαρτία το να φας κρέας (σαν τροφή) τη Παρασκευή, πόσο μάλλον κάτι σαν το κέρατο. Είναι αρκετά απίθανο και θα πρέπει να είναι πολύ καταπιεσμένος ένας τέτοιος χριστιανός για να κερατώσει. Γενικά η θρησκεία είναι αρκετά χρήσιμη σε αυτό.

Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon » 02 Ιαν 2021, 14:31

νύχτα έγραψε:
02 Ιαν 2021, 14:11

εσύ μας λες έμμεσα πως έχεις το δικαίωμα να δοκιμάσεις
όσες γυναίκες θέλεις, μέχρι να βρεις εκείνη που θα σου ταιριάζει
και θα είναι κατάλληλη για σύζυγόςσου

αλλά και

ότι οι "δοκιμασμένες" γυναίκες αχρηστεύονται από ένα σημείο κι έπειτα

οπότε κατά τη δικήσου λογική είναι έντιμο να τις "αχρηστεύεις" διότι
ο σκοπός σου είναι ιερός, η δημιουργία της δικήςσου οικογένειας

λάθος κατάλαβα;
Κοίτα δεν γινεται μόνο να κρίνεις.
Πριν απεφυγες όταν στο ζήτησα να τοποθετηθεις.
Το σωστό όμως είναι να καταθέσεις την άποψη σου ώστε να έχουμε και εμείς τη δυνατότητα να την κρίνουμε.

Κατά εξαίρεση και για να μη φανεί ότι αποφεύγω την απάντηση, ΟΧΙ.
Οι γυναίκες δεν "αχρηστεύονται".
Απλά σταματούν να είναι ιδανικές υποψήφιες για σύζυγοι. Και αυτό μόνο για εμένα ή για ανθρώπους που σκέφτονται σαν εμένα.
Εδώ βλέπεις περιπτώσεις που ιερόδουλες παντρεύονται και κάνουν παιδιά, συνεπώς εξακολουθεί να υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες κατηγορίες ανδρών.

Ύστερα δεν αχρηστεύεται όπως λες μια γυναίκα αν δεν παντρευτεί. Μπορεί να προσφέρει στην ανθρωπότητα και με άλλους τρόπους, όπως μας δείχνει η ιστορία από αρχαιοτάτων χρόνων
Aριστοτελης έγραψε:
21 Μαρ 2020, 02:32
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε:
21 Μαρ 2020, 02:32
Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.

Άβαταρ μέλους
Paris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris » 02 Ιαν 2021, 14:39

Winston Smith έγραψε:
02 Ιαν 2021, 14:30
Paris έγραψε:
02 Ιαν 2021, 14:13
ST48410 έγραψε:

Δεν είναι εκτός πραγματικότητας. Συνειδητοί χριστιανοί (αυτοί που πάνε εκκλησία κάθε κυριακή, εξομολογούνται, η θρησκεία καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της ζωή τους) θεωρούν μεγάλη αμαρτία το κέρατο. Σκέψου να θεωρείς αμαρτία το να φας κρέας (σαν τροφή) τη Παρασκευή, πόσο μάλλον κάτι σαν το κέρατο. Είναι αρκετά απίθανο και θα πρέπει να είναι πολύ καταπιεσμένος ένας τέτοιος χριστιανός για να κερατώσει. Γενικά η θρησκεία είναι αρκετά χρήσιμη σε αυτό.
Κάνεις υποθέσεις .
Τα γεγονότα και οι πράξεις δείχνουν πως δεν ισχύουν ( το γιατι είναι υπερσεξουαλικές και γιατι έχει μηδενική επιρροή η πίστη και τα διδάγματα της στα ερωτικά τους είναι αδιάφορο για μένα αλλά αναμφισβήτητο )

Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 02 Ιαν 2021, 15:17

Stavrakis έγραψε:
01 Ιαν 2021, 02:34
Φίλε paris πιστεύω μιλάς σοβαρά....
Μπορείς να μου δωσεις μια συμβουλή η μια λύση;;
Στο γιατί νιώθω αυτό το πράγμα και τι ακριβώς μπορώ να κάνω
Έχεις σύγχυση λόγου...
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 02 Ιαν 2021, 15:23

Eνταξει Σταυρακις?
Η απαντηση που ζητουσες δοθηκε :roll:
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 02 Ιαν 2021, 15:26

Gherschaagk έγραψε:
02 Ιαν 2021, 12:04
Ζενίθεδρος έγραψε:
02 Ιαν 2021, 11:31
Naida έγραψε:
02 Ιαν 2021, 09:22

Που να τις φτάσετε τις σάλπιγγες;
Πας στοίχημα;
Γυναικολόγος; Χειρούργος; Κάτι άλλο;
Έχω ένα εργαλείο που εκπέμπει υπερήχους.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
Paris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris » 02 Ιαν 2021, 15:46

Bazoomba έγραψε:
02 Ιαν 2021, 15:23
Eνταξει Σταυρακις?
Μεγάλες φωτιές μας αναψε ο Σταύρακας

Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 02 Ιαν 2021, 15:52

Paris έγραψε:
02 Ιαν 2021, 15:46
Bazoomba έγραψε:
02 Ιαν 2021, 15:23
Eνταξει Σταυρακις?
Μεγάλες φωτιές μας αναψε ο Σταύρακας
25 σελίδες και βάλε γεμάτες προβληματισμούς ...τσσσς τι να λεμε τωρα!
Υ.Γ Ο Σταυράκης εχει να σβήσει τις δικές του νοητικές φωτιές...οποτε φροντίστε για πυροσβεστήρες... :oops:
Παρατηρητής...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών