Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Green Dragon » 16 Δεκ 2020, 23:21
stella έγραψε: ↑12 Δεκ 2020, 20:46
Επέμβαση μείωσης στήθους μόνο για λόγους ιατρικούς ενδείκνυται, όπως και κάθε επέμβαση εδώ που τα λέμε.
Πολύ απόλυτη άποψη.
Εγώ είμαι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων για να διορθώσεις κάτι φρικαλέο. Δεν μιλάω για φουσκώματα χειλιών και άλλες τέτοιες ματαιόδοξες πρακτικές αλλά μια παπαγαλίσια μύτη είναι κάπως, τι να κάνουμε.
-
Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
-
Επικοινωνία:
από Ζενίθεδρος » 16 Δεκ 2020, 23:26
Γιατί, τι έχει η γυριστη μυτη; Προσδίδει αρχοντιά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
-
Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
-
Επικοινωνία:
από Ζενίθεδρος » 16 Δεκ 2020, 23:31
Ανετα. Ειναι το δεύτερο μου φετίχ μετά τα μαύρα διχτυωτα καλσόν.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
-
Γενιά της Αγαμίας
από Γενιά της Αγαμίας » 02 Ιαν 2021, 22:13
Feindflug έγραψε: ↑12 Δεκ 2020, 20:30
Ερμής έγραψε: ↑12 Δεκ 2020, 20:28
Ναι έχω θέμα με τους αερόσακους. Όχι της συγκεκριμένης όμως.
Όσες γνωστές μου ήξερα που είχαν δυνατό τέτοιο asset, το θεωρούσαν μεγάλο βάρος και ενοχλητικό. Ειδικά πριν την περίοδο που γινόταν άλλο τόσο
Τύπε, συζητάς με τις γνωστές σου για την περίοδό τους;

-
perseus
- Phorum.gr user: Perseus
από perseus » 02 Ιαν 2021, 22:30
Prepon έγραψε: ↑13 Δεκ 2020, 00:48
Null έγραψε: ↑13 Δεκ 2020, 00:24
Άσχημες γυναίκες οι Τσέχες... Άσχημα πρόσωπα. Τις έχουν για θεές μερικοί αντί να κάνουν τον σταυρό τους που ζουν Ελλάδα.
Η μόνη από την τσοντοβιομηχανία που μου αρέσει και πολύ μάλιστα είναι η Kristi Klenot. Ωραίο πρόσωπο, ωραίο σώμα,
τέλειες αναλογίες για τα δικά μου δεδομένα τουλάχιστον.
Αν και είμαι μεγάλος φαν του στήθους και γενικότερα δεν μου αρέσουν οι πολυ στεγνες, εντούτοις η πιο σέξυ είναι η
Gina Devine.
Με διαφορά
ρε γιδια ,χαλια ειναι και οι δυο ,η μια κοντοχοντρη η αλλη σαν στεκα.
-
Γενιά της Αγαμίας
από Γενιά της Αγαμίας » 02 Ιαν 2021, 22:38
perseus έγραψε: ↑02 Ιαν 2021, 22:30
Null έγραψε: ↑13 Δεκ 2020, 00:24
Άσχημες γυναίκες οι Τσέχες... Άσχημα πρόσωπα. Τις έχουν για θεές μερικοί αντί να κάνουν τον σταυρό τους που ζουν Ελλάδα.
Η μόνη από την τσοντοβιομηχανία που μου αρέσει και πολύ μάλιστα είναι η Kristi Klenot. Ωραίο πρόσωπο, ωραίο σώμα,
τέλειες αναλογίες για τα δικά μου δεδομένα τουλάχιστον.
Αν και είμαι μεγάλος φαν του στήθους και γενικότερα δεν μου αρέσουν οι πολυ στεγνες, εντούτοις η πιο σέξυ είναι η
Gina Devine.
Με διαφορά
τύπε έκανες έρευνα για τις ανάγκες του ρεπορτάζ;
-
perseus
- Phorum.gr user: Perseus
από perseus » 02 Ιαν 2021, 22:44
Γενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑02 Ιαν 2021, 22:38
perseus έγραψε: ↑02 Ιαν 2021, 22:30
Gina Devine.
Με διαφορά
τύπε έκανες έρευνα για τις ανάγκες του ρεπορτάζ;
να ναι καλα ο γκουγλης
-
GoBack
από GoBack » 02 Ιαν 2021, 22:48
Εγω που εχω δει και 4-5 βιντεα της Τζινας λεω οτι την αδικουν οι φωτο
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Μπίστης
από Μπίστης » 02 Ιαν 2021, 22:50
Null έγραψε: ↑11 Δεκ 2020, 16:07
Χθες κατά την βραδινή μου περιήγηση στα ιντερνετς έπεσα πάνω σε μία είδηση που ομολογουμένως με προβλημάτισε.
Γνωστή πορνοστάρ προχώρησε σε επέμβαση μείωσης στήθους.
Ερμής Μπίστης Θυμάμαι είστε θαυμαστές, τα μάθατε τα μαντάτα;
Πολύ λυπηρό (και σκληρό) να αφαιρεί την ομορφιά της αν όμως είναι να παραμείνει ελεύθερη από το πορνό και δεν έβρισκε άλλο τρόπο, τι να πω ...

Τα υπερπροσόντα της και η ντροπαλότητά της θα μας μείνουν αξέχαστα

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
- Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 02 Ιαν 2021, 22:54
.

.
Εμένα πάντως καί πλάκα να είναι το βζί μ αρέσει..... μεγάλη ρώγα επίσης νάις.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
Μπίστης
από Μπίστης » 02 Ιαν 2021, 22:57
Νόμιζα πως ο τίτλος ρωτούσε αν θα τα βγάζατε στην φόρα !!

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 02 Ιαν 2021, 23:07
Μπίστης έγραψε: ↑02 Ιαν 2021, 22:57
Νόμιζα πως ο τίτλος ρωτούσε αν θα τα βγάζατε στην φόρα !!

Kαι γω. Για αυτό μπήκα άλλωστε.
Μιας και μπήκα, στην ειδικότητα είχα περάσει από πλαστική, από σπόντα. Με είχε πάρει μαζί της μια πλαστικός που είχε αναλάβει μειώσεις για να τη βοηθάω. Μιλάμε για τεράστια μεγέθη. Συνήθως γυναίκες στην εμμηνόπαυση με σοβαρά μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά θυμάμαι και ένα όμορφο κορίτσι στα 19.
Ήταν εντυπωσιακό πάντως, πόσο ελαφριά τελικά ήταν στη ζυγαριά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.