Εστω και ενεση. Αν και το ψησιμο σε δυνατη φωτια θα αξιζε καλυτερα γιαυτον τον προδοτη φασιστα ψεκασμενο.
"Θέλω να μου βρεις 11,780 ψήφους"
- Οργισμένος
Re: "Θέλω να μου βρεις 11,780 ψήφους"
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ωραιο νημα ... να μεταφερθει στις εναλλακτικες επιστημες 

η προσοχη μας στο Καστελοριζο
παραδόξως, η κυβέρνηση Τραμπ προσπαθούσε να φτιάξει νόμο για να την επαναφέρει, και μάλιστα πολύ πρόσφατα, μετά τις εκλογές
- Οργισμένος
Οπως και να σε βρισω δεν θα εχει νοημα.
ΕΙμαι περιεργος πως θα δικαιολογησεις το παρακατω ξεμπροστιασμα:
https://www.capital.gr/diethni/3506242/ ... os-tourkia
ΗΠΑ: Η Γερουσία "έσβησε" το βέτο του Τραμπ για το νομοσχέδιο με τις κυρώσεις προς Τουρκία
τραμπ
FacebookTwitterLinkedIn
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, η Γερουσία των ΗΠΑ, εξασφάλισε την απαραίτητη πλειοψηφία που απαιτείτο ώστε να ακυρωθεί το βέτο του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ αναφορικά με το αμυντικό νομοσχέδιο, που προβλέπει μεταξύ άλλων, κυρώσεις προς την Τουρκία, για την αγορά των S-400.
Ουσιαστικά, η Τουρκία θα πρέπει να δώσει πίσω τους πυραύλους ή να μην τους χρησιμοποιήσει ώστε να ακυρωθούν οι κυρώσεις προς την χώρα.
Η Γερουσία που ελέγχεται από το Ρεπουμπλικανικό κόμμα ενέκρινε, με 81 ψήφους υπέρ και 13 κατά, αυτόν τον προϋπολογισμό των 740 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο συμπεριλαμβάνει και κυρώσεις προς την αμυντική βιομηχανία των ΗΠΑ, για την αγορά των S-400 από τη Ρωσία, παρά τις "ενστάσεις του προέδρου", σε μια έκτακτη συνεδρίαση που διεξήχθη ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και δύο ημέρες προτού το νέο Κογκρέσο ορκιστεί την Κυριακή. Καθώς η Βουλή των Αντιπροσώπων έκανε το ίδιο τη Δευτέρα, το κείμενο υιοθετείται οριστικά.
Το κείμενο προβλέπει μεταξύ άλλων μια αύξηση 3% των μισθών του προσωπικού στον τομέα της Άμυνας.
Αυτή είναι η πρώτη επίσημη παράκαμψη βέτο, επί προεδρίας Τραμπ και μάλιστα, λίγες μέρες πριν αναλάβει τα ηνία της χώρας, ο Τζο Μπάιντεν. Το "χαστούκι" έλαβε χώρα την ώρα που στελέχη του κόμματός του αναγνωρίζουν, ένας μετά τον άλλο, την ήττα του στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, μια ήττα που ο ίδιος συνεχίζει να μην αποδέχεται.
Τέσσερα χρόνια στον Λευκό Οίκο, ο Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποίησε εννέα φορές το δικαίωμα βέτο που είχε σε βάρος νομοσχεδίων. Το Κογκρέσο δεν είχε ποτέ καταφέρει να συγκεντρώσει την πλειοψηφία των δύο τρίτων που ήταν αναγκαία για να το παρακάμψει.
Ο δισεκατομμυριούχος είχε καταγγείλει, στις αρχές της εβδομάδας, μια "ρεπουμπλικανική ηγεσία αδύναμη και κουρασμένη".
Ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικανών γερουσιαστών Μιτς Μακόνελ δεν υποχώρησε, καλώντας τους γερουσιαστές να ψηφίσουν υπέρ του προϋπολογισμού του 2021 για την Άμυνα. "Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα παραμείνουμε στον αγώνα μπροστά από τους ανταγωνιστές μας όπως η Ρωσία και η Κίνα", δήλωσε σήμερα, κατά την έναρξη της συνεδρίασης. "Είναι επίσης μια ευκαιρία να υπενθυμίσουμε στους στρατιώτες μας και τις οικογένειές τους ότι έχουν τη στήριξή μας", συμπλήρωσε.
Όπως συνηθίζεται εδώ και μισό αιώνα, είχε υιοθετηθεί, στις αρχές Δεκεμβρίου, με συντριπτική πλειοψηφία από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, που ελέγχουν οι Δημοκρατικοί και τη Γερουσία, που ελέγχουν οι Ρεπουμπλικάνοι. Όμως, στις 23 Δεκεμβρίου ο Ντόναλντ Τραμπ είχε ανακοινώσει ότι θα ασκήσει βέτο, προκαλώντας κατάπληξη ακόμα και εντός του κόμματός του. Είχε κρίνει πως το κείμενο είναι υπερβολικά θετικά διακείμενο προς την Κίνα και είχε αντιδράσει στο ενδεχόμενο να μετονομαστούν στρατιωτικές βάσεις που έφεραν ονόματα στρατηγών της Συνομοσπονδίας, που πολέμησαν υπέρ της δουλείας. Κατήγγειλε επίσης ότι δεν περιλάμβανε την κατάργηση ενός νόμου, που προστατεύει το νομικό καθεστώς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία κατηγορεί ότι μεροληπτούν σε βάρος του.
Πέτρος Κράνιας
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
τα Ελληνικα τα ξεχασες η θα αρκεστεις στην ερμηνεια του Κρανια ...?να ακυρωθεί το βέτο του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ αναφορικά με το αμυντικό νομοσχέδιο, που προβλέπει μεταξύ άλλων, κυρώσεις προς την Τουρκία, για την αγορά των S-400.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Δημοσίευσαν ένα απόσπασμα τρισίμιση λεπτών από μια τηλεφωνική συνομιλία που κράτησε πάνω από μισή ώρα. Μιλάμε για μονταζιέρα που θα έκανε τον Μπαξεβάνη να κοκκινίσει από ντροπή.
Στο μεταξύ υποκλέπτονται συνομιλίες του Προέδρου των ΗΠΑ και δίνονται στη δημοσιότητα και δεν προβληματίζεται κανένας, λες και μιλάμε για πράγματα που συνέβαιναν πάντοτε με όλους τους προηγούμενους Προέδρους. Τέσπα, πολύ κακό για το τίποτα. Είπαμε, κερδίσατε, τώρα θα πρέπει και να κυβερνήσετε. 

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Κατι βιντεάκια με κουτες με ψηφοφελτια υπερ μπαιντεν δεν τα εχει δει χιλλαροστριγκοπλυστης.
για όποιον αντέχει
και σε κείμενο για τους μερακλήδες
Δεν έχει σημασία αν κέρδισε ο Μπάιντεν. Σημασία έχει να καυτηριάσουν την πληγή που άνοιξε η πορτοκαλί μαριονέτα του Πούτιν στην αμερικανική πολιτική ζωή.Scouser έγραψε: ↑04 Ιαν 2021, 10:15Δημοσίευσαν ένα απόσπασμα τρισίμιση λεπτών από μια τηλεφωνική συνομιλία που κράτησε πάνω από μισή ώρα. Μιλάμε για μονταζιέρα που θα έκανε τον Μπαξεβάνη να κοκκινίσει από ντροπή.Στο μεταξύ υποκλέπτονται συνομιλίες του Προέδρου των ΗΠΑ και δίνονται στη δημοσιότητα και δεν προβληματίζεται κανένας, λες και μιλάμε για πράγματα που συνέβαιναν πάντοτε με όλους τους προηγούμενους Προέδρους. Τέσπα, πολύ κακό για το τίποτα. Είπαμε, κερδίσατε, τώρα θα πρέπει και να κυβερνήσετε.
μλο, δεν παριστάνει καν ότι τον απασχολεί η ακεραιότητα των εκλογών, η νοθεία και ο,τι άλλη μαλακία πουλάνε. Βρες μου 11.000 ψήφους. Αν δεν ήταν τόσο τραγικό ,θα ήταν για γέλιαNo, we do have a way but I don't want to get into it. We found a way in other states excuse me, but we don't need it because we're only down 11,000 votes so we don't even need it. I personally think they're corrupt as hell. But we don't need that. Because all we have to do Cleta is find 11,000-plus votes
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αυτο το τελειως γελοιο υποκειμενο ηταν πλανηταρχης για 4 χρονια. 
Παλι καλα που την βγαλαμε καθαρη... μεχρι σημερα.

Παλι καλα που την βγαλαμε καθαρη... μεχρι σημερα.
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πούτσα σούβλα και καράτε στον τραμπ, τον τραμπισμό και τους απανταχού τραμπίστι. Αποκλεισμός, υγειονομική ζώνη και τάραγμα στη νομιμότητα. Στο δίπλα κελί με τον νγμ και την κασιδιάραινα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ναι τώρα δημοσιεύτηκε όλη η συνομιλία και ο Τραμπ πετάει ατάκες που δεν πετάς ούτε σε εκλογές δεκαπενταμελούςScouser έγραψε: ↑04 Ιαν 2021, 10:15Δημοσίευσαν ένα απόσπασμα τρισίμιση λεπτών από μια τηλεφωνική συνομιλία που κράτησε πάνω από μισή ώρα. Μιλάμε για μονταζιέρα που θα έκανε τον Μπαξεβάνη να κοκκινίσει από ντροπή.Στο μεταξύ υποκλέπτονται συνομιλίες του Προέδρου των ΗΠΑ και δίνονται στη δημοσιότητα και δεν προβληματίζεται κανένας, λες και μιλάμε για πράγματα που συνέβαιναν πάντοτε με όλους τους προηγούμενους Προέδρους. Τέσπα, πολύ κακό για το τίποτα. Είπαμε, κερδίσατε, τώρα θα πρέπει και να κυβερνήσετε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Από πού έκλεψαν ψήφους οι Σπαρτιάτες
από Libre arbitre » 26 Ιουν 2023, 17:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 950 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
27 Ιουν 2023, 08:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μητσοτάκης θα κάνει τις νοθείες του Ορμπαν με επιστολικές ψήφους;
από Ληστοσυμμορίτης » 12 Δεκ 2023, 10:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 453 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
13 Δεκ 2023, 10:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτος με 18.000 ψήφους στις Σέρρες ο Κώστας Καραμανλής μετά τα Τέμπη
από Αρίστος » 22 Μάιος 2023, 05:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 811 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λουκας
07 Ιουν 2023, 07:55
-
-
- 139 Απαντήσεις
- 2993 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
08 Απρ 2024, 22:44