Ψιλοχάλια είναι, δες σώμα που έχει:
Πλαδαρός άστητος πωπός, μεγάλη περιφέρεια σε σχέση με τους ώμους, κοκ.
Ψιλοχάλια είναι, δες σώμα που έχει:
Να μη μας πρηζει το γκιωνη με την τήρηση αποστάσεων οταν φωτογραφίζεται με άλλους 50 χωρίς μασκα (ξαναλεω: στο σποτακι του δεν αναφέρεται καπου στους νόμους. Αναφέρεται στο να ακούμε τους ειδικούς για να προστατευτούν οι συμπολίτες μας). Γι αυτο κρίνεται, όχι γιατί δεν τηρεί τους νόμους. Οι ειδικοί δε λένε ότι ο ιός κολλάει στα πάρτι της Αθήνας αλλα όχι του Ντουμπάι. Μαλακας είναι κ ορθά τον κράζουν.πατησιωτης έγραψε: ↑04 Ιαν 2021, 15:57
Και ο νόμος αυτός δεν απαγορεύει τα ταξίδια στο εξωτερικό.Αλλά εδώ δεν υπάρχει καν ταξίδι στο εξωτερικό.
Ο Τσιτσιπάς ζει στο Μονακό.Φεύγει κάποιος από το Μονακό και πάει στο Ντουμπάι και νομίζουν κάποιοι ότι υποχρεούται να τηρεί τις υγειονομικές διατάξεις στην Αθήνα.
Θα συμφωνούσα μαζί σου, αλλά έχω ήδη συμφωνήσει με τον πατησιώτη που διαφωνεί μαζί σου.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑04 Ιαν 2021, 16:14Να μη μας πρηζει το γκιωνη με την τήρηση αποστάσεων οταν φωτογραφίζεται με άλλους 50 χωρίς μασκα (ξαναλεω: στο σποτακι του δεν αναφέρεται καπου στους νόμους. Αναφέρεται στο να ακούμε τους ειδικούς για να προστατευτούν οι συμπολίτες μας). Γι αυτο κρίνεται, όχι γιατί δεν τηρεί τους νόμους. Οι ειδικοί δε λένε ότι ο ιός κολλάει στα πάρτι της Αθήνας αλλα όχι του Ντουμπάι. Μαλακας είναι κ ορθά τον κράζουν.πατησιωτης έγραψε: ↑04 Ιαν 2021, 15:57
Και ο νόμος αυτός δεν απαγορεύει τα ταξίδια στο εξωτερικό.Αλλά εδώ δεν υπάρχει καν ταξίδι στο εξωτερικό.
Ο Τσιτσιπάς ζει στο Μονακό.Φεύγει κάποιος από το Μονακό και πάει στο Ντουμπάι και νομίζουν κάποιοι ότι υποχρεούται να τηρεί τις υγειονομικές διατάξεις στην Αθήνα.
Ναι, γιατί μπερδεύτηκε από την αρχή το νομικό κομμάτι με το ηθικό. Νομικά θα ήταν λάθος αν έστελνε ξέρω γω 3 για να αράξει καπου με τους φιλους του για καφέ (στην Ελλάδα παντα). Αυτό που έκανε είναι, αντίθετα, σα να τον έβαζαν σε σποτακια για την ανακύκλωση κ αυτός πέταγε την ανακύκλωση σε κοινό καδο επειδή βαριέται να ανοίξει τον διπλα καδο ξέρω γω
Θα έχεις παρακολουθήσει ότι οι Κινέζοι για να διαφημίσουν την επιτυχία τους διοργανώνουν πάρτυ στο Βουχάν,εκεί που ξεκίνησε η επιδημία όπου ο ένας είναι πάνω στον άλλο γιατί όπως λένε πλέον εκεί δεν υπάρχει ιός.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑04 Ιαν 2021, 16:14Αναφέρεται στο να ακούμε τους ειδικούς για να προστατευτούν οι συμπολίτες μας). Γι αυτο κρίνεται, όχι γιατί δεν τηρεί τους νόμους. Οι ειδικοί δε λένε ότι ο ιός κολλάει στα πάρτι της Αθήνας αλλα όχι του Ντουμπάι. Μαλακας είναι κ ορθά τον κράζουν.
Ναι, τα Εμιράτα χθες είχαν 1500 κρούσματα, άρα μια χαρά υπάρχει ο ιός.πατησιωτης έγραψε: ↑04 Ιαν 2021, 16:25Θα έχεις παρακολουθήσει ότι οι Κινέζοι για να διαφημίσουν την επιτυχία τους διοργανώνουν πάρτυ στο Βουχάν,εκεί που ξεκίνησε η επιδημία όπου ο ένας είναι πάνω στον άλλο γιατί όπως λένε πλέον εκεί δεν υπάρχει ιός.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑04 Ιαν 2021, 16:14Αναφέρεται στο να ακούμε τους ειδικούς για να προστατευτούν οι συμπολίτες μας). Γι αυτο κρίνεται, όχι γιατί δεν τηρεί τους νόμους. Οι ειδικοί δε λένε ότι ο ιός κολλάει στα πάρτι της Αθήνας αλλα όχι του Ντουμπάι. Μαλακας είναι κ ορθά τον κράζουν.
Αλλά το ίδιο συνέβη και στην Ελλάδα,στη Μύκονο το καλοκαίρι καλώς ή κακώς.Οι ειδικοί λένε ότι ο ιός κολλάει όταν υπάρχει ιός.Εάν δεν υπάρχει,δεν κολλάει.Τα εκάστοτε μέτρα αποφασίζονται από τις αρχές της κάθε χώρας ανάλογα με τις υγειονομικές συνθήκες,
Το να ζητάς από ηθοποιούς που παίζουν σε ταινίες ή σποτάκια να υποστηρίξουν στην πραγματική τους ζωή αυτά που περιγράφουν οι ταινίες ή τα σποτάκια είναι εκτός πραγματικότητας.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑04 Ιαν 2021, 16:24Ναι, γιατί μπερδεύτηκε από την αρχή το νομικό κομμάτι με το ηθικό. Νομικά θα ήταν λάθος αν έστελνε ξέρω γω 3 για να αράξει καπου με τους φιλους του για καφέ (στην Ελλάδα παντα). Αυτό που έκανε είναι, αντίθετα, σα να τον έβαζαν σε σποτακια για την ανακύκλωση κ αυτός πέταγε την ανακύκλωση σε κοινό καδο επειδή βαριέται να ανοίξει τον διπλα καδο ξέρω γω
Αν, ξαναλέω, αν δεν είχε συμμετάσχει σε τέτοια σποτακια κανείς δε θα μπορούσε να πει τίποτα. Αλλα οταν κάνεις κοινωνική απεύθυνση (τρομάρα σου) φρόντισε τουλάχιστον να τηρείς αυτά που λες
Η εναλλακτικά παρταρες στο κότερο της ΠαναγόπουλουAwesomatic έγραψε: ↑04 Ιαν 2021, 17:19Τα ΜΜΕ των βρωμερών ελίτ και του σταρ σιστεμ έχουν πάρει γραμμή να δικαιολογήσουν τα κοπρόσκυλα που έτρεχαν για clubbing και κονσομασιόν κοκα-κόλες PR στο Ντουμπάι.
Ουστ. Μετακινήσεις μόνο μέσα στην ΕΕ κι όποιος δεν θέλει να μείνει στο Ντουμπάι μέχρι να περάσει η πανδημία.
Δεν τον ξέρω, δεν πολυβλέπω τένις, προφανώς θα είναι μεγάλο ταλέντο, δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Σήμερα εγώ κατάλαβα πως οι πιο πολλοί βρίζου τον Κωστόπουλο, ο οποίος καράβλαχος (πάει σε στέικ house Τσικνοπέμπτη, ο ορισμός του βλάχου που έχει κόμπλεξ και ενοχές για τη βλαχιά του) φέσωσε κόσμο, τους άφησε να πεινάσουν κι αυτός το έριξε στην ντόλτσε βίτα. Για τον Τσιτσιπά εγώ έλεγα, καλά κάνει, αφού στο Ντουμπάι ούτως ή άλλως προετοιμάζεται, γιατί να μην πιει κι ένα ποτό αφού επιτρέπεται; Ο άλλος ο Βολιώτης πασόκος, είναι μεγάλος μαλάκας, κυρίως επειδή έκανε λαμογιά και κλαύτηκε, στέλνοντας κόσμο στην πείνα, και τώρα το παίζει κοσμοπολίτης της πορδής στα Εμιράτα. Να προσθέσω πως ποτέ δεν πήγα στο Ντουμπάι για αναψυχή, ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, αλλά στη δουλειά μας, σε χρυσώνουν σε τέτοια μέρη και περνάς καλύτερα από διακοπές.nowhere έγραψε: ↑04 Ιαν 2021, 15:55έγραψα κάποτε ότι είναι μαλάκας και με πήραν στο κυνήγι με δαδιά και τσουγκράνες.τώρα τον βρίζουν επειδή πήγε ντουμπάι αντί να κάτσει ελλάδα να περνάει την ώρα του κοπανώντας το μπαλάκι του στον τοίχο και παίζοντας τζέγκα με δεσμίδες.σηκώνω τα χέριαCavaliere έγραψε: ↑04 Ιαν 2021, 14:16ναι, ξακινάμε από το ότι ένας μαλάκας σελέμπριτυ κάνει προετοιμασία κάθε χειμώνα στο ντουμπάι, και αφού ήταν εκεί πήγε και σε κλαμπ, στο γιατί πήγε εκεί διακοπές, λες και πήγε διακοπές, και αφού τελειώνουν τα επιχειρήματα, είναι βλαχιά να πας στο ντουμπάι.Μαλάκα, ούτε στο Ιράν τέτοια χαρά της Μεταφυσικής. Τους λες, ρε φίλε, αυτό είναι το σύστημα, ο πλούσιος γαμά τους φτωχούς, και λένε μετά, ναι, αλλά είναι βλάχος. Ε, εντάξει, αφού αυτός αυτός είναι βλάχος κι εσύ ο σοφιστικέ, τι κλαις; Αγνόησέ τον.
Cavaliere έγραψε: ↑04 Ιαν 2021, 18:56Δεν τον ξέρω, δεν πολυβλέπω τένις, προφανώς θα είναι μεγάλο ταλέντο, δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Σήμερα εγώ κατάλαβα πως οι πιο πολλοί βρίζου τον Κωστόπουλο, ο οποίος καράβλαχος (πάει σε στέικ house Τσικνοπέμπτη, ο ορισμός του βλάχου που έχει κόμπλεξ και ενοχές για τη βλαχιά του) φέσωσε κόσμο, τους άφησε να πεινάσουν κι αυτός το έριξε στην ντόλτσε βίτα. Για τον Τσιτσιπά εγώ έλεγα, καλά κάνει, αφού στο Ντουμπάι ούτως ή άλλως προετοιμάζεται, γιατί να μην πιει κι ένα ποτό αφού επιτρέπεται; Ο άλλος ο Βολιώτης πασόκος, είναι μεγάλος μαλάκας, κυρίως επειδή έκανε λαμογιά και κλαύτηκε, στέλνοντας κόσμο στην πείνα, και τώρα το παίζει κοσμοπολίτης της πορδής στα Εμιράτα. Να προσθέσω πως ποτέ δεν πήγα στο Ντουμπάι για αναψυχή, ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, αλλά στη δουλειά μας, σε χρυσώνουν σε τέτοια μέρη και περνάς καλύτερα από διακοπές.nowhere έγραψε: ↑04 Ιαν 2021, 15:55έγραψα κάποτε ότι είναι μαλάκας και με πήραν στο κυνήγι με δαδιά και τσουγκράνες.τώρα τον βρίζουν επειδή πήγε ντουμπάι αντί να κάτσει ελλάδα να περνάει την ώρα του κοπανώντας το μπαλάκι του στον τοίχο και παίζοντας τζέγκα με δεσμίδες.σηκώνω τα χέριαCavaliere έγραψε: ↑04 Ιαν 2021, 14:16ναι, ξακινάμε από το ότι ένας μαλάκας σελέμπριτυ κάνει προετοιμασία κάθε χειμώνα στο ντουμπάι, και αφού ήταν εκεί πήγε και σε κλαμπ, στο γιατί πήγε εκεί διακοπές, λες και πήγε διακοπές, και αφού τελειώνουν τα επιχειρήματα, είναι βλαχιά να πας στο ντουμπάι.Μαλάκα, ούτε στο Ιράν τέτοια χαρά της Μεταφυσικής. Τους λες, ρε φίλε, αυτό είναι το σύστημα, ο πλούσιος γαμά τους φτωχούς, και λένε μετά, ναι, αλλά είναι βλάχος. Ε, εντάξει, αφού αυτός αυτός είναι βλάχος κι εσύ ο σοφιστικέ, τι κλαις; Αγνόησέ τον.
Εγώ να απαντήσω για το τι κάνει ο ένας ή ο άλλος δεν γίνεται.Το τι πιστεύω το έγραψα.Είναι παράλογο να θέλεις να επιβάλλεις τις δικές σου υγειονομικές διατάξεις σε άλλη χώρα.Όχι μόνο επειδή είναι στοιχειώδες δικαίωμα της άλλης χώρας αλλά και για εντελώς πρακτικούς λόγους - ο καθένας ξέρει ο ίδιος την επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα του.