Windows και πάλι Windows, ο Μπιλ Γκεϊτς αξίζει άγαλμα!

Εγώ που το δοκίμασα χάλασα ένα λάπτοπ.
Αφού το είδε ο μηχανικός και είπε "πάρε αεροπλάνο".Awesomatic έγραψε: ↑05 Ιαν 2021, 18:19
Για το υπόλοιπο φταις αποκλειστικά εσύ. Αν έμενες με το αυτοκίνητο στο δρόμο και έπρεπε να πας κάπου θα ανέβαινες έτσι απλά να πιλοτάρεις αεροπλάνο;
Ακόμα καλύτερα το SSD + Μνήμη combo. Είχα παλιό λάπτοπ, σε άριστη κατάσταση μεν, σερνόταν δε (λογικό). Με μια γελοία από πλευράς κόστους αναβάθμιση (70 ευρώ) το έκανα καλύτερο από το λάπτοπ του Μπιλ. Δεν προλαβαίνεις να πατήσεις το κουμπί και ανοίγει ενώ δεν ζεσταίνεται και καθόλου πλέον!Nandros έγραψε: ↑05 Ιαν 2021, 18:14Εγώ που το δοκίμασα χάλασα ένα λάπτοπ.
Παλιό ήταν, σερνόταν με τα Windows10 και τα αντικατέστησα με Λίνουξ.
Κακό του κεφαλιού μου! Δεν στήθηκε σωστά, δεν δεχόταν ενημερώσεις και σε κάποια στιγμή τα έφτυσε τελείως.
Ο τεχνικός μου μου βρήκε ένα μεταχειρισμένο, του έριξε μέσα SSD και W10 με 200 ευρουδάκια.
Τρέχει σφαίρα και να παν να μαμηθούν τα Λίνουξ.
.
*cries in the shower*
κακή αναλογία αυτή με το αεροπλάνοDwarven Blacksmith έγραψε: ↑05 Ιαν 2021, 18:20Αφού το είδε ο μηχανικός και είπε "πάρε αεροπλάνο".Awesomatic έγραψε: ↑05 Ιαν 2021, 18:19
Για το υπόλοιπο φταις αποκλειστικά εσύ. Αν έμενες με το αυτοκίνητο στο δρόμο και έπρεπε να πας κάπου θα ανέβαινες έτσι απλά να πιλοτάρεις αεροπλάνο;
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑05 Ιαν 2021, 18:39Είμαι ένας από αυτούς
Αλλα έχω ακόμα λίνουξ σε δύο πισι because reasons
Είναι από τα πιο βολικά προγραμματιστικά περιβάλλοντα.
Είναι (ακριβώς) ότι είναι οι Antifa South
Είναι σαν το αεροπλάνο. Δεν πρέπει να ξέρουν όλοι να το οδηγούν. Μερικοί απλά πάνε διακοπές (Windows) και μερικοί συγκεκριμένα σε gay bar στη Μύκονο (osx)