Nandros έγραψε: ↑23 Ιούλ 2018, 23:51
Μια χαρά είναι το J5 και πολύ πέραν των αναγκών μου. Έχω βάλει κάμποσα προγραμματάκια που χρειάζομαι και είμαι οκ.
Δεν είμαι κορόιδο σαν αυτούς που πληρώνουν τα άντερα τους, για κάτι που δεν χρειάζονται πραγματικά, απλά για να κάνουν επίδειξη!

.
Το σχόλιο δεν απευθυνόταν σε εσένα, ώστε να θιχτείς και να απαντήσεις με τον τρόπο που απάντησες. Ήταν συμβουλή αγοράς και τυχαίνει να ξέρω 5 πράγματα για κινητά, ώστε να μπορώ να υποστηρίξω την άποψη μου. Σε προσωπικό επίπεδο στο έχω ξαναγράψει, δικά σου τα χρήματα, δικά σου τα κριτήρια επιλογής και δε μπορεί να σου πει κάποιος κάτι.
Έπειτα, κανείς δε μίλησε για επίδειξη. Πέραν όμως των αναγκών υπάρχουν και άλλα κριτήρια για την επιλογή κινητού και ένα από τα σημαντικότερα είναι η εμπειρία χρήσης.
Γενικά τα κριτήρια είναι πολλά και δεν είναι απαραίτητα κορόιδα ακόμα και αυτοί που δίνουν μεγάλα ποσά για κινητά. Αγοράζουν μία συσκευή με κορυφαία χαρακτηριστικά και εμπειρία χρήσης, που θα χρησιμοποιούν για χρόνια και που όταν θα την πουλήσουν θα πάρουν πίσω μέρος των χρημάτων τους γιατί διατηρεί μεταπωλητική αξία. Αλλά αυτή είναι πολύ μεγάλη συζήτηση για ένα ζεστό βράδυ Ιουλίου.
panos291 έγραψε: ↑23 Ιούλ 2018, 23:49
Εχω το mi max 2. Πολυ καλο κινητο, οθονη 6,44, οκταπυρηνο, μπαταρία που δεν τελειώνει σε μια μερα οτι και να κανεις, 64gb ram. Aξιοπρεπης καμερα τη μερα, κακη το βραδυ.
Ειμαι 1000% ευχαριστημενος, το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Στις mid-range συσκευές η Xiaomi έχει συνολικά τις καλύτερες προτάσεις για να καλύψει κάθε ανάγκη. Το mi max προσωπικά μου φάνηκε άβολο. Το δικό μου όριο το ανακάλυψα στις ~5,7 ίντσες. Μετά υπάρχουν φορές που νιώθω τη συσκευή άβολη στη χρήση.