Μερικοί καίνε φλάντζες. Ή πού θα τούς πάνε στο άλλο άκρο κι εκεί ρεταρουν ολοσχερώς. Ξέρουν τα κόλπα οι γκόμενες όταν θέλουν να ξεμπερδευουν με συνοπτικές.
Τι στέλνω;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τι στέλνω;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαντάς την 06 Ιαν 2021, 19:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μακρυά απο κουκυά
@@ ατάκα είπε ο Χαο. Αλλά τεσπα. Όπως νομίζει ο καθένας πορεύεται.Paris έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 19:17
Καλά έκανε .
Τον σωρό τον αποφεύγουμε και να θυμήσω πως πάντα προχωράμε με ευγένεια . τακτ και πρωτοτυπία.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση τα καλύπτει όλα , η ατάκα σαν παράδειγμα που είχε προτείνει ο Χαοτικός σαν πρωτο άνοιγμα στο παιχνίδι
'' πες μου ποιός σε γαμάει να πάω να του πάρω πίπα''.
Δυστυχώς όμως είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσετε σε τέτοιο ανώτατο επίπεδο .
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ο Χαοτικός είναι γκραν μαστερ του παιχνιδιού.Naida έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 19:27@@ ατάκα είπε ο Χαο. Αλλά τεσπα. Όπως νομίζει ο καθένας πορεύεται.Paris έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 19:17
Καλά έκανε .
Τον σωρό τον αποφεύγουμε και να θυμήσω πως πάντα προχωράμε με ευγένεια . τακτ και πρωτοτυπία.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση τα καλύπτει όλα , η ατάκα σαν παράδειγμα που είχε προτείνει ο Χαοτικός σαν πρωτο άνοιγμα στο παιχνίδι
'' πες μου ποιός σε γαμάει να πάω να του πάρω πίπα''.
Δυστυχώς όμως είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσετε σε τέτοιο ανώτατο επίπεδο .
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
βαλ' την σε ανοιχτή ακρόαση.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Το χουμε καλό το κασπερουλίνιParis έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 19:26Απαράδεκτο πόστ- Casper - έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 19:09Επιφυλάσσομαι να σας πω και εγώ κάποια στιγμή την ιστορία μου. Επειδή συμβαίνει τώρα, θέλω να δω πού θα καταλήξει. Αν θα φάω τα μούτρα μου, αυτός τα δικά του ή και οι 2
Δεν είμαι η καλύτερη για συμβουλές αλλά θα συμφωνήσω με την νύχτα. Να είσαι αληθινός και όπου βγει, μην κωλώνεις. Εδώ δεν κώλωσα εγώ. Σπανιότατο φαινόμενο. Έχει σημασία τι θα σου βγάλει αλλά αυτό θα το μάθεις όταν μιλήσετε.
σακάτεψες τα όνειρα των πχορουμιτώνε .
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Γενιά της Αμαρτίας
Παίδες αύριο της ζητάω τηλέφωνο (θα το 'κανα τώρα αλλά βαριέμαι να μιλήσω σε γκόμενα)
Με τέτοιες ατάκες; Οπωσδήποτε.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ όμως ε;
Πω δεν μπορεί σοβαρευτεί αυτό το πχώρουμ. Κι έλεγα να μείνω. Πάλι να αποχωρώ;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
αποχωρητήριο το έκανες μεγάλε.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 19:33ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ όμως ε;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Όχι μωρεεεε. Κάτσε να μας τα λες! Μπορεί να γινόμαστε μάρτυρες της αρχής μιας μεγάλης αγάπηςΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 19:33ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ όμως ε;

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
Όχι. Πρόσεξε επιτέλους τι διαβάζεις. Ειδικά εκεί που γράφω "η σκέψη".Χαοτικός έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 19:15Έχεις σκοπό να είσαι μπροστά και να βλέπεις δηλαδή;Γιάννης έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 18:55Είναι αντιαισθητικό.
Αλήθεια λέω, δεν έχω ηθικές αναστολές. Απλά η σκέψη του φρέσκου και αψεγάδιαστου κορμιού που ακόμα μυρίζει γιασεμί, να έρχεται σε επαφή με τις ιδρωμένες και κρεμαστές πατσοκοιλιές ενός μεσήλικα, μου φέρνει μια αηδία, μια αναγούλα, θέλω να ξεράσω και αμέσως μετά να πεθάνω.
Κιόλας; γιατί;

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
Καλά είσαι εδώ . στο δευτερο κύκλο της πχορουμικής κόλασης .