Τρομερο ντοκουμεντο!!!Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 22:52Η Ιβάνκα αποκάλεσε τους εξεργεθέντες "Αμερικανούς πατριώτες"
Δεμενη θα σταλει η υποθεση στους Αμερικανους εισαγγελεις.
Γραφεται ιστορια σημερα στο φορουμ!!!
Διαδωστε!
Τρομερο ντοκουμεντο!!!Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 22:52Η Ιβάνκα αποκάλεσε τους εξεργεθέντες "Αμερικανούς πατριώτες"
Ναι καλάelchav έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 22:53Αυτό το υπέροχο ταξίδι που ξεκίνησε με πλοία να διασχίζουν τον Ατλαντικό και τους άλλους ωκεανούς, εξανδραποδίζοντας βάρβαρους ασιάτες και ιθαγενείς της αμερικής οδηγώντας στη μεγαλύτερη τεχνολογική επανάσταση της Ιστορίας και προσφέροντας μας επίπεδα ευμάρειας και δημοκρατίας που δεν έχει δει άλλη ανθρώπινη γενιά, σήμερα τελείωσε. R I P
Ετοιμαστείτε να γίνετε ανατολικά τσουλάκια που προσκυνάνε το μεγάλο Ηγέτη με 24/7 παρακολούθηση
Jolly Roger έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 22:55Εμπιστεύομαι το αισθητήριο της ελληνικής άρχουσας τάξης, που ιστορικά πήγαινε πάντα με τους νικητές, και ευελπιστώ να κυματίζει σε λίγα χρόνια αυτή η τιμημένη Σημαία σε όλα τα ελληνικά κυβερνητικά κτίρια:
Green Dragon έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 22:51Η μπάλα στην εξέδρα.
ΟΚ.
Philip Mortimer έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 22:55Οι εγχώριοι νεοναζί συμμορίτες στηρίζουν τους τραμπικους ποινικούς. Ουδεμία έκπληξη.
Ναι γιατί όταν όταν έβαλες το αρχικό βίντεο έμοιαζε να γίνεται αγριο ντου. Όταν είδα ότι είναι μέσα δέκα μαλακες με κέρατα και γούνες να τραβάνε σελφι από την αίθουσα και να στέκονται μπροστά σε έναν αστυνομικό, είπα ότι δεν χρειάζεται. Ας τους πετάξουν έξω. Αλλά εδώ κάποιος πυροβόλησε. Πιθανόν σκότωσε. Μια αοπλη. Και πάλι δεν κατηγορώ. Δεν ξέρω το έγινε. Να μην μάθουμε;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 22:49Το έγραψες και μετά τους αποκάλεσες μαλάκες όταν το έκαναν.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 22:45Δουλειά της αστυνομίας είναι. Εγώ έγραψα εξ αρχής τι πρέπει να γίνει.
Θα μάθουμε άραγε γιατί πυροβόλησαν όμως μια αοπλή κοπέλα;
Τόσα όπλα είναι εκεί εξάλλου, όλο και κάποιος θα βρισκόταν να νιώσει ότι απειλείται η ζωή του. Αυτός δεν είναι ο κανόνας στις ΗΠΑ;
Δυστχυώς για 'σας ευτυχώς για την ανθρωπότητα, ο κομμουνισμός στις ΗΠΑ δεν θα περάσει.Οργισμένος έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 22:56Οι εξελιξεις μου αρεσουν. Μετα απο αυτο δεν θα δοθει ουτε για πλακα η ατυπη αμνηστια στον απερχομενο. Ο Πενς τη μυριστηκε και εντεχνως εβγαλε την βρωμερη ουρα του απεξω. Ο πορτοκαλι βλακας μολις πριν λιγο καταλαβε οτι μετα απο αυτο που προκαλεσε ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙ οσα κροκοδειλια δακρυα κι αν παραγξει. ΕκΑΝΕ δηλωσεις μεταμελειας ο αρχιναζι αλλα ο κυβος ερριφθη, θα του τονε φτασουνε στο φαρυγγα μεχρι το καλοκαιρι. Προδοτης που πρεπει να εκτελεστει διχως κανενα δισταγμο.Δημοκρατικός έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 22:51Μετά απ όλα αυτά, ποιός θα ξανασεβαστεί τις ΗΠΑ; Όλοι θα κοιτάνε προς Κίνα για σοβαρότητα και σταθερότητα.
Τιτάνιο έργο αποκατάστασης της εμπιστοσύνης αναμένει τον Τζο. Σταυρώνουμε τα δάκτυλα και κρατάμε την αναπνοή μας, για το καλό του δυτικού κόσμου.
σε ποιους αναφεραι αγαπητε ...? εχω κατι περρισευαμενα για μηνυσηPhilip Mortimer έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 22:55Οι εγχώριοι νεοναζί συμμορίτες στηρίζουν τους τραμπικους ποινικούς. Ουδεμία έκπληξη.
Που ήσουνα το καλοκαίρι αγορίνα μου?
Οργισμένος έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 22:56Οι εξελιξεις μου αρεσουν. Μετα απο αυτο δεν θα δοθει ουτε για πλακα η ατυπη αμνηστια στον απερχομενο. Ο Πενς τη μυριστηκε και εντεχνως εβγαλε την βρωμερη ουρα του απεξω. Ο πορτοκαλι βλακας μολις πριν λιγο καταλαβε οτι μετα απο αυτο που προκαλεσε ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙ οσα κροκοδειλια δακρυα κι αν παραγξει. ΕκΑΝΕ δηλωσεις μεταμελειας ο αρχιναζι αλλα ο κυβος ερριφθη, θα του τονε φτασουνε στο φαρυγγα μεχρι το καλοκαιρι.Δημοκρατικός έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 22:51Μετά απ όλα αυτά, ποιός θα ξανασεβαστεί τις ΗΠΑ; Όλοι θα κοιτάνε προς Κίνα για σοβαρότητα και σταθερότητα.
Τιτάνιο έργο αποκατάστασης της εμπιστοσύνης αναμένει τον Τζο. Σταυρώνουμε τα δάκτυλα και κρατάμε την αναπνοή μας, για το καλό του δυτικού κόσμου.