Πυρκαγιες στην Αττική

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
NikosVy

Re: Πυρκαγιες στην Αττική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NikosVy » 24 Ιούλ 2018, 09:16

Εικόνα

Φωτογραφία αφιερωμένη σε όσους άνδρες την ψήφισαν για λόγους σεξουαλικών φαντασιώσεων και σε όσες γυναίκες ψήφισαν ή θα συνεχίσουν να ψηφίζουν τον Τσίπρα, για λόγους ανάλογων φαντασιώσεων.
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 24 Ιούλ 2018, 09:16

Πέντε εξι σελίδες διάβασα και δεν είδα πουθενά να γράφει κάποιος μια αλήθεια,ήμουν εκεί και τα έζησα όλα
συν ότι γνωρίζω άριστα την περιοχή. οπωσδήποτε έγιναν εγκλήματα από πλευράς συντονισμού και πρόληψης
και εκτέλεσης

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 24 Ιούλ 2018, 09:17

Για μισο λεπτο ρε γκαρντασια.Οταν εχουμε τοσους νεκρους ειτε η φωτια ειναι εμπρησμος ειτε ειναι τυχαιο γεγονος το θεμα ειναι οτι τοσοι νεκροι δειχνουν οτι δεν υπαρχει προληψη η οργανωμενο σχεδιο αντιμετωπισης μιας πυρκαγιας.Γιαυτο φωναζω για την Δασοπυροσβεστικη.Εαν νομιζεται οτι η ολη δουλεια πρεπει να γινεται απο ανεκπαιδευτους και εποχικους ασχετους τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 24 Ιούλ 2018, 09:17

Μηχανικός έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 09:07
George_V έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 09:02
Βασικα να γκρεμισει οτι ειναι σε δασικη εκταση με βαση τις αεροφωτογραφιες του 1945 (δεν εχουμε κι αλλες... 75 χρονια δεν αξιωθηκαμε να κανουμε μια αεροφωτογραφηση να δουμε τι εχει αλλαξει απο τον πολεμο)
Όπως πάντα άσχετος σε τεχνικά θέματα.
Έχουμε και σε ενδιάμεσα χρόνια αεροφωτογραφίες.
Οκ τοτε αλλα στο κτηματολογιο χρησιμοποιουν τις αεροφωτογραφιες του 45 για να καθορισουν αν το κτημα ειναι σε δασικη εκταση.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 24 Ιούλ 2018, 09:18

nemo έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 09:16
Πέντε εξι σελίδες διάβασα και δεν είδα πουθενά να γράφει κάποιος μια αλήθεια,ήμουν εκεί και τα έζησα όλα
συν ότι γνωρίζω άριστα την περιοχή. οπωσδήποτε έγιναν εγκλήματα από πλευράς συντονισμού και πρόληψης
και εκτέλεσης
Για πες.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 24 Ιούλ 2018, 09:18

nemo έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 09:16
και εκτέλεσης
Που μένεις, φίλε;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 24 Ιούλ 2018, 09:20

Η Πυροσβεστικη στην Ελλαδα ειναι τρομερα εμπειρη στις δασικες φωτιες.
Αν ειχε τα καταλληλα μεσα σε εμψυχο και αψυχο υλικο δεν θα συνεβαιναν τετοιας εκτασης φαινομενα.
Χωρια που η πολιτεια την εχει γραμμενη στα παπαρια της και αγνοει τις οποιες συστασεις.

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 24 Ιούλ 2018, 09:21

enterprise-psi έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 09:03
Εικόνα
Ενδιαφέρουσα η φωτογραφία. Αυτή είναι η πλευρά του Αντιρρίου. Νομίζω πως υπάρχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια τουλάχιστον ένα ακόμα αιολικό πάρκο εκεί γύρω, αλλά δεν θυμάμαι αν είναι πιο αριστερά, πάνω στο βουνό, ή αν είναι το ίδιο.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 24 Ιούλ 2018, 09:22

zteo έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 09:17
Για μισο λεπτο ρε γκαρντασια.Οταν εχουμε τοσους νεκρους ειτε η φωτια ειναι εμπρησμος ειτε ειναι τυχαιο γεγονος το θεμα ειναι οτι τοσοι νεκροι δειχνουν οτι δεν υπαρχει προληψη η οργανωμενο σχεδιο αντιμετωπισης μιας πυρκαγιας.Γιαυτο φωναζω για την Δασοπυροσβεστικη.Εαν νομιζεται οτι η ολη δουλεια πρεπει να γινεται απο ανεκπαιδευτους και εποχικους ασχετους τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
Οι Δήμαρχοι στην Ανατολική Αττική, ξύνουν τα παπάρια τους! Καμιά πραγματική έγνοια για την περιοχή. Άσχετο με το θέμα, αλλά ενδεικτικό της νοοτροπίας είναι ότι η ευρύτερη περιοχή δεν διαθέτει δίκτυο αποχέτευσης και βιολογικό καθαρισμό. Με τους βόθρους ζούμε ακόμα και τις κατσαρίδες!

Σιγά μην φρόντιζαν για Δασοπυρόσβεση.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 24 Ιούλ 2018, 09:23

enterprise-psi έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 08:20
Αφήστε να περάσει μια μέρα έστω, μέχρι να πολιτικοποιήσετε το γεγονός.
Το είπε αυτός που μετά από τέτοια καταστροφή έβγαλε πόρισμα ότι φταίει ο αριθμός των παπάδων για την ανικανότητα του κρατικου μηχανισμού

Άσε κουκλιτσα μου τωρα
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 24 Ιούλ 2018, 09:25

Δεν ξερω αν το σπιτι μου στην Κινετα εχει καει ή οχι.Ειναι στην κατω πλευρα της εθνικης πολυ κοντα στη θαλασσα.Αν ηταν απο πανω δεν θα υπηρχε καμια ελπιδα.
Το μονο σιγουρο που ξερω ειναι οτι οι γονεις μου και τα ανηψια μου μεχρι τις 14:00 δεν ειχαν ειδοποιηθει απο κανεναν για το μεγεθος της απειλης και τις οδους διαφυγης.Πηραν την πρωτοβουλια μονοι τους να φυγουν (μεχρι εκεινη τη στιγμη η φωτια ηταν ακομα ψηλα και κατεβαινε) για Αθηνα.Τελικα κατεληξαν Αγιους Θεοδωρους αφου η μονη τους ενημερωση ηταν το ραδιοφωνο και εγω μεσω τηλεφωνου.Δεν ειχε βρεθει κανεις να ειδοποιησει τον κοσμο που βρισκοταν κατω απο την εθνικη.Ειχαν ειδοποιηθει οι οικισμοι πανω απο την εθνικη.

Αυτες ειναι οι ευθυνες της συμμοριας του Τσιπρα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Ιούλ 2018, 09:26

Υδράργυρος έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 09:09
Αφου οι περιοχες εχουν χτιστει αναρχα χωρις σχεδιο πολης, τι ψαχνεις; θα υπαρχουν υποδομες διαφυγης και ασφαλειας;
Ακόμα και στις άναρχα χτισμένες περιοχές, δεν είναι τεράστιο πρόβλημα, το να υπάρχουν δίοδοι προς τη θάλασσα, καθαρισμένοι από ξερόχορτα. Αντιθέτως, επειδή είναι κατοικημένη περιοχή με πολλούς δρόμους και όχι απομονωμένες κατοικίες, είναι πολύ πιο εύκολο να υπάρχει μια στοιχειώδης πρόβλεψη, είτε από τον δήμο είτε από τους κατοίκους. Η περιοχή είναι γεμάτη από πεύκα και οι ξερές πευκοβελόνες είναι από τα πιο εύφλεκτα υλικά. Οι άνθρωποι κάηκαν σε χωράφι 30 μέτρα από τη θάλασσα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 24 Ιούλ 2018, 09:27

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 09:22
zteo έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 09:17
Οι Δήμαρχοι στην Ανατολική Αττική, ξύνουν τα παπάρια τους! Καμιά πραγματική έγνοια για την περιοχή. Άσχετο με το θέμα, αλλά ενδεικτικό της νοοτροπίας είναι ότι η ευρύτερη περιοχή δεν διαθέτει δίκτυο αποχέτευσης και βιολογικό καθαρισμό. Με τους βόθρους ζούμε ακόμα και τις κατσαρίδες!

Σιγά μην φρόντιζαν για Δασοπυρόσβεση.
Η Δασοπυροσβεση δεν θα επρεπε να ηταν καν δουλεια των δημαρχων αλλα του κεντρικου κρατους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 24 Ιούλ 2018, 09:28

hades έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 09:23
enterprise-psi έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 08:20
Αφήστε να περάσει μια μέρα έστω, μέχρι να πολιτικοποιήσετε το γεγονός.
Το είπε αυτός που μετά από τέτοια καταστροφή έβγαλε πόρισμα ότι φταίει ο αριθμός των παπάδων για την ανικανότητα του κρατικου μηχανισμού

Άσε κουκλιτσα μου τωρα
Δεν είναι πόρισμα είναι γεγονός, είναι περισσότεροι και από τους γιατρούς. ΤΟ κουκλίτσα είναι για να με προσβάλει; :lol:
under έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 09:25
Δεν ξερω αν το σπιτι μου στην Κινετα εχει καει ή οχι.Ειναι στην κατω πλευρα της εθνικης πολυ κοντα στη θαλασσα.Αν ηταν απο πανω δεν θα υπηρχε καμια ελπιδα.
Το μονο σιγουρο που ξερω ειναι οτι οι γονεις μου και τα ανηψια μου μεχρι τις 14:00 δεν ειχαν ειδοποιηθει απο κανεναν για το μεγεθος της απειλης και τις οδους διαφυγης.Πηραν την πρωτοβουλια μονοι τους να φυγουν (μεχρι εκεινη τη στιγμη η φωτια ηταν ακομα ψηλα και κατεβαινε) για Αθηνα.Τελικα κατεληξαν Αγιους Θεοδωρους αφου η μονη τους ενημερωση ηταν το ραδιοφωνο και εγω μεσω τηλεφωνου.Δεν ειχε βρεθει κανεις να ειδοποιησει τον κοσμο που βρισκοταν κατω απο την εθνικη.Ειχαν ειδοποιηθει οι οικισμοι πανω απο την εθνικη.

Αυτες ειναι οι ευθυνες της συμμοριας του Τσιπρα.
Ας ελπίσουμε όλα να είναι καλά.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 24 Ιούλ 2018, 09:30

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 09:26
Υδράργυρος έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 09:09
Αφου οι περιοχες εχουν χτιστει αναρχα χωρις σχεδιο πολης, τι ψαχνεις; θα υπαρχουν υποδομες διαφυγης και ασφαλειας;
Ακόμα και στις άναρχα χτισμένες περιοχές, δεν είναι τεράστιο πρόβλημα, το να υπάρχουν δίοδοι προς τη θάλασσα, καθαρισμένοι από ξερόχορτα. Αντιθέτως, επειδή είναι κατοικημένη περιοχή με πολλούς δρόμους και όχι απομονωμένες κατοικίες, είναι πολύ πιο εύκολο να υπάρχει μια στοιχειώδης πρόβλεψη, είτε από τον δήμο είτε από τους κατοίκους. Η περιοχή είναι γεμάτη από πεύκα και οι ξερές πευκοβελόνες είναι από τα πιο εύφλεκτα υλικά. Οι άνθρωποι κάηκαν σε χωράφι 30 μέτρα από τη θάλασσα.
Το ανοιγμα και το καθαρισμα των δασικων δρομων καθως και η συντηρηση του ηταν δουλεια της Δασοπυροσβεστικης.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών