Έχουμε και το αντίστοιχο meme με euromaidan;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Ιαν 2021, 21:13Να ασκήσουμε λίγη κριτική και στους Δεμς. Νάνσυ σ' άρεσαν οι ομορφιές;
Με λιβυή;
Με Συρία;
Με Λεκορωσσία;
Με Υεμένη;
Έχουμε και το αντίστοιχο meme με euromaidan;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Ιαν 2021, 21:13Να ασκήσουμε λίγη κριτική και στους Δεμς. Νάνσυ σ' άρεσαν οι ομορφιές;
Χαίρομαι που περνάμε και οι δυο καλάΔημοκρατικός έγραψε: ↑07 Ιαν 2021, 21:52Κι αυτο καλό είναι, να μένουν τα κρούσματα ψηλά, να βγάλουμε και το 2021 ρέκλα με την πυτζάμα και την παντόφλα σε home office.
Για μας δουλεύεις.
Το "διώξαμε" δεν αναφέρεται σε διώξιμο αλλά σε δίωξη.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑07 Ιαν 2021, 21:51Ναι οκ. Το διώξιμο του Τράμπ πως το πέτυχες?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Ιαν 2021, 21:49Χαχα, πορτοκαλής κακός.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑07 Ιαν 2021, 21:45
Αν δεν ισχύει κάτι που μου διαφεύγει, πως τα κατάφερες όλα αυτά?
Ορίστε, μόλις τον λοιδώρησα.
Συγγνώμη, ένιωσα την ανάγκη για μια μικρή διόρθωση.dotcom έγραψε: ↑07 Ιαν 2021, 21:51Εγώ τα ξέρω, οι ψηφοφόροι του τα ξέρουν;πατησιωτης έγραψε: ↑07 Ιαν 2021, 21:18Αυτό που γράφεις είναι αλήθεια αλλά πρέπει να ξέρεις και το σύστημα της Αμερικής.Δεν μπορεί ο πρόεδρος να κάνει ότι θέλει,υπάρχει και το Κογκρέσσο.Ο Τραμπ δεν είχε ποτέ την βουλή μαζί του.Τα πρώτα δύο χρόνια που είχαν ελαφρά πλειοψηφία οι ρεπουμπλικάνοι υπήρχε ο Μακ Κέιν που έβαζε φρένο π.χ. το Obamacare δεν καταργήθηκε επειδή καταψήφισε ο Μακ Κέιν.Μετά πήραν οι δημοκρατικοί τη βουλή.dotcom έγραψε: ↑07 Ιαν 2021, 20:56
Ακόμα και αν ακολουθήσω αυτή την παρανοική τακτική @@ "Αντινεοταξικό" αγώνα έκανε,μόνο να χαιδεύει αυτιά των υποστηρικτών του στο twitter ηξερε.
Ποιες ήταν οι βασικές του προεκλογικές δεσμέυσεις;
"Άδειασμα του βάλτου": Τον άδειασε;Όχι
Χτίσιμο του τοίχους με το Μεξικό και το μεξικό θα το πληρώσει: Το έκανε; Όχι
Επιστροφή δουλειών από Κίνα: Τις έφερε; Παπάρια (5-10 εργοστάσια όταν σου φεύγουν 500 δεν είναι δουλειά)
Μόνο μαγκιά κλανιά στο twitter
Οι οπαδοί του έμειναν πιστοί αφ ενός λόγω του πολέμου που δεχόταν από αυτούς που μισούν και αφ ετέρου λόγω της καλής οικονομίας μέχρι την επιδημία και επίσης επειδή δεν σκοτώθηκαν Αμερικανοί στρατιώτες σε άσκοπους πολέμους.
Και άλλοι πρόεδροι έχουν πετύχει "καλές οικονομίες" κανείς δεν ανέπτυξε τέτοιους μπαμπουίνους να ουρλιάζουν Thank you Trump.Thank you ΓΙΑΤΙ;
Τι έκανες για αυτόν εκτός από ownαρεις τους λιμπς στο twitter?
Αξίζει να πεθάνεις για έναν πρόεδρο που απλά δεν έκανε νέους πολέμους παρέδωσε τον πλανήτη στον κάθε τρικοσμικό δικτατορίσκο τύπου Ερντογάν;
Συμφωνώ είμαι υπέρμαχος της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας ως καθεστώς και θεωρώ ότι οποιοδήποτε πολιτικο κόμμα έχει ως στόχο την κατάργηση της πρέπει να τίθεται εκτός νόμου , είτε μιλάμε από τον χώρο της ακροδεξιάς είτε από τον χώρο της ακροαριστερας η αναρχικού χώρουΔημοκρατικός έγραψε: ↑07 Ιαν 2021, 21:51ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Ιαν 2021, 21:47Εκεί ήμουν ανέκαθενΔημοκρατικός έγραψε: ↑07 Ιαν 2021, 21:45
Φίλε Αινείαν, καλως ήλθες στο Δημοκρατικό στρατόπεδο, καλώς ήλθες στο συμφέρον σου
Όποιος ψέκας χουντικός σταθεί στον δρόμο της Δημοκρατίας, εκτελείται, σε φόρα, διεθνή δικαστήρια, και Καπιτώλια
Papa John έγραψε: ↑07 Ιαν 2021, 21:54Χαίρομαι που περνάμε και οι δυο καλάΔημοκρατικός έγραψε: ↑07 Ιαν 2021, 21:52Κι αυτο καλό είναι, να μένουν τα κρούσματα ψηλά, να βγάλουμε και το 2021 ρέκλα με την πυτζάμα και την παντόφλα σε home office.
Για μας δουλεύεις.
Άσε μας εμάς,λέει ο άλλος,βέρος κάτοικος Αλαμπάμα.Lugozzi έγραψε: ↑07 Ιαν 2021, 19:42Κοίτα το κόμμα σου και άσε μας εμάς.Δημοκρατικός έγραψε: ↑07 Ιαν 2021, 19:39Μην μπερδεύουμε τώρα το ρεπουμπλικανικο κομμα με το ξένο σώμα Τραμπ.
Καλή 4ετια
Μην τον παιδεύεις. Είπαμε, αυτά αφορούν και είναι χρήσιμα μόνο σε όσους απο βίτσιο ενδιαφέρονται να γίνουν φιλελεύθερες δυτικές χώρες. Αλλιώς τα έκτροπα πάντοτε πρέπει να καταδικάζονται, ακόμη κ αν μιλάμε για έκτροπα εναντίον των ναζί ή της νόμιμης κυριαρχίας της οθωμανικής αυτοκρατορίας.
Εγω είμαι με τους ρεπουμπλικανους από τα 80ς με Ρεϊγκαν, τότε που ο μπαμπάκας σου φώναζε εοκ και νατο το ίδιο συνδικάτο βρωμερε πασοκε
geospun έγραψε: ↑07 Ιαν 2021, 21:48John Brown Gun Club έγραψε: ↑07 Ιαν 2021, 21:37
Για ποια δικαιωματα μιλας; Για το δικαιωμα της εγκαθιδρυσης μιας δικτατοριας ενος λευκου ρατσιστικου χριστιανικου εθνοκρατους;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Σε Συρία έχω μόνο Assad must go memes.dotcom έγραψε: ↑07 Ιαν 2021, 21:53Έχουμε και το αντίστοιχο meme με euromaidan;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Ιαν 2021, 21:13Να ασκήσουμε λίγη κριτική και στους Δεμς. Νάνσυ σ' άρεσαν οι ομορφιές;
Με λιβυή;
Με Συρία;
Με Λεκορωσσία;
Με Υεμένη;