Το απολυτο ναζι ποστερ μποι, ξεκινησε στρατιωτης και εφτασε στρατηγος και αρχηγος της Γκεσταπο. Τον σκοτωσαν Τσεχοι ανταρτες.hellegennes έγραψε: ↑07 Ιαν 2021, 00:26Δεν ξέρω ποιος είναι αλλά η φάτσα του μοιάζει σαν διανοητικά καθυστερημένου.
IQ ναζί εγκληματιών πολέμου
- John Brown Gun Club
Re: IQ ναζί εγκληματιών πολέμου
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Καβαλάρης
- Phorum.gr user: Doc McCoy
Άσε άσχετε, όταν εσύ πήγαινες εγώ γύρναγα. Νομίζεις δεν τα ξέρω αυτά; Εσένα περίμενα; ΟΛΑ τα ξέρω. Η "ομολογία" του Ες έχει αποδειχθεί ψευδής. Υπάρχει ολόκληρο βιβλίο σχετικά. Πάρε ένα ορεκτικό από το κείμενο που έφερες:Νταρνάκας έγραψε: ↑08 Ιαν 2021, 01:24Ναι, όπως τα λες είναι:
https://sourcebooks.fordham.edu/mod/1946hoess.asp
l was ordered to establish extermination facilities at Auschwitz in June 1941. At that time there were already in the general government three other extermination camps; BELZEK, TREBLINKA and WOLZEK.
Τα δύο πρώτα που λέει δεν υπήρχαν το 1941 ενώ το τρίτο δεν υπήρξε ΠΟΤΕ. Και αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στις υπόλοιπες ανοησίες που βρίσκεις στην δήθεν ομολογία.
Άσ' το λοιπόν γιατί σε αυτό το θέμα είσαι το ίδιο άσχετος με τους Σκοπιανούς, αν όχι χειρότερος.
Η ομολογια του ες δεν ειναι πλαστη.εφαγε πολυ ξυλο για να την υπογραψει αλλα αμεσως μετα την αναιρεσε.
Δεν νομιζω να την χρησιμοποιει κανεις σοβαρος ιστορικος σημερα.
Οσο για τον χαινριχ διοικητη της τσεχιας που δολοφονησαν οι αγγλοι πρακτορες.
Εχω διαβασει οτι στην κηδεια του εκλαιγαν πληθη τσεχων διοτι ειχε εφαρμοσει προγραμματα κοινωνικης ασφαλειας και καταπολεμηση ανεργειας.
Δεν ξερω αν αληθευουν.
Δεν νομιζω να την χρησιμοποιει κανεις σοβαρος ιστορικος σημερα.
Οσο για τον χαινριχ διοικητη της τσεχιας που δολοφονησαν οι αγγλοι πρακτορες.
Εχω διαβασει οτι στην κηδεια του εκλαιγαν πληθη τσεχων διοτι ειχε εφαρμοσει προγραμματα κοινωνικης ασφαλειας και καταπολεμηση ανεργειας.
Δεν ξερω αν αληθευουν.
Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
- hellegennes

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Βασικά τρεις είναι οι περιούσιοι λαοί: οι εβραίοι, γιατί το λέει η Βίβλος, οι έλληνες, γιατί το λένε στο καφενείο και οι γερμανοί, γιατί το πιστεύουν.
My Life had stood, a Loaded Gun
- hellegennes
Περισσότερο το πιστεύουν οι Άγγλοι από τους Γερμανούς. Ίσως και οι Γάλλοι. Μιλάμε για το σήμερα, έτσι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όχι βέβαια. Το φαινόμενο του να αισθάνεσαι καλύτερος από τους άλλους, συνοδευόμενο με σχεδόν πλήρη καταφρόνηση τους, απαντάται μόνο στην Γερμανία.hellegennes έγραψε: ↑08 Ιαν 2021, 14:36Περισσότερο το πιστεύουν οι Άγγλοι από τους Γερμανούς. Ίσως και οι Γάλλοι. Μιλάμε για το σήμερα, έτσι;
My Life had stood, a Loaded Gun
- hellegennes
Έχεις ζήσει στην Γερμανία;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Εμμ... δεν παίζει; Για να ξέρεις την γενική τάση ενός λαού πρέπει να τον έχεις ζήσει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Παντως οι κομμουνιστες ακομα και τωρα πιστευουν οτι ειναι ανωτερη ρατσα.
Αφου μεχρι την δεκαετια του 60 πιστευαν οτι οι σοβιετικοι σκυλοι ειναι ανωτερας μορφωσεως απο τους δυτικους επιστημονες.θιασιωτης αυτης της θωριας ο αμορφωτος γιαννης ιωαννιδης υπαρχηγος του κκε επι κατοχης.
Μα δεν το βλεπετε και σημερα που διαφορα ψωνια αμορφωτα στην ουσια βσζουν φαρδια πλατια την υπογραφη τους σε ανθελληνικα κειμενα για να γραφουν οι πορνοφυλαδεςωπχ 200 διανοουμενοι υπογραφουν για κτλ κτλ.
Ποιος πραγματικα μορφωμενος θα εβαζε την υπογραφη του ως...διανοουμενος;
Αφου μεχρι την δεκαετια του 60 πιστευαν οτι οι σοβιετικοι σκυλοι ειναι ανωτερας μορφωσεως απο τους δυτικους επιστημονες.θιασιωτης αυτης της θωριας ο αμορφωτος γιαννης ιωαννιδης υπαρχηγος του κκε επι κατοχης.
Μα δεν το βλεπετε και σημερα που διαφορα ψωνια αμορφωτα στην ουσια βσζουν φαρδια πλατια την υπογραφη τους σε ανθελληνικα κειμενα για να γραφουν οι πορνοφυλαδεςωπχ 200 διανοουμενοι υπογραφουν για κτλ κτλ.
Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
Αμ το άλλο; Δεν ξέρουν να διαβάζουν και αγγλικά!ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε: ↑08 Ιαν 2021, 18:05Παντως οι κομμουνιστες ακομα και τωρα πιστευουν οτι ειναι ανωτερη ρατσα.
Whatever the deeper source of Hitler's hatreds, he projected them outward, in the service of his extreme nationalism and racism γράφει ο Λούκατς, ρατσιστή τονε βγάζουν εκείνοι.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Το στρατόπεδο Wolzec που αναφέρει ο Ες στην ομολογία του μάλλον είναι το Σομπιμπόρ. Στην διήμερη ανάκριση πριν την ομολογία του στο δικαστήριο ενώ αναφέρει ονομαστικά την Τρεμπλίνκα και το Μπέλζεκ, το τρίτο στρατόπεδο το επιβεβαιώνει αλλά δεν το κατονομάζει κάτι που σημαίνει ότι πιθανώς δεν θυμόταν το όνομά του εκείνη την στιγμή. Αναφέρει όμως ότι ήταν μετά το Χέλμνο και πιο ανατολικά 40 χιλιόμετρα. Αυτή η περιγραφή μάς οδηγεί στο Σομπιμπόρ.
https://phdn.org/archives/holocaust-his ... k-paradox/
Σημειωτέον, υπάρχει χωριό πολύ κοντά στο Σομπιμπόρ που λέγεται Wolczyn. Δεν είναι ασυνήθιστο οι μη ντόπιοι να συγχέουν κοντινές μεταξύ τους περιοχές.
https://phdn.org/archives/www.mazal.org ... bor-03.htm
Η λανθασμένη για 1 μόλις χρόνο ημερομηνία που δίνει για τα άλλα στρατόπεδα είναι ένα φυσιολογικότατο λάθος που μπορεί να προκύψει κάτω από πίεση.
https://phdn.org/archives/holocaust-his ... k-paradox/
Σημειωτέον, υπάρχει χωριό πολύ κοντά στο Σομπιμπόρ που λέγεται Wolczyn. Δεν είναι ασυνήθιστο οι μη ντόπιοι να συγχέουν κοντινές μεταξύ τους περιοχές.
https://phdn.org/archives/www.mazal.org ... bor-03.htm
Η λανθασμένη για 1 μόλις χρόνο ημερομηνία που δίνει για τα άλλα στρατόπεδα είναι ένα φυσιολογικότατο λάθος που μπορεί να προκύψει κάτω από πίεση.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναζιστές = εγκληματίες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Καλο θα ηταν να ελεγες
Κομμουνιστες>ναζιστες στα εγκληματα.
Για κανε λογαριασμο να δεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στο έλεος των εγκληματιών η Ελλάδα: Βγήκε να πιεί καφέ στο μπαλκόνι, και τον πετυχε σφαίρα
από Kauldron » 30 Ιούλ 2023, 14:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
30 Ιούλ 2023, 14:46
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 119 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
23 Φεβ 2025, 22:24
-
-
Νέα δημοσίευση Προετοιμασίες πολέμου (αλά ελληνικά....)
από Frappezitis » 27 Οκτ 2023, 06:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 458 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
12 Δεκ 2024, 23:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ρωσια - Εργαστηρια Βιολογικου πολέμου
από Space_Passenger » 28 Οκτ 2024, 15:16 » σε Θετικές Επιστήμες - 2 Απαντήσεις
- 252 Προβολές
-