Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
YouOnlyLiveOnce
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από YouOnlyLiveOnce » 24 Ιούλ 2018, 11:55
Ερμής έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 11:53
Έχουμε εικόνα για τον αριθμό αγνοουμένων;
τουλαχιστον 7 ατομα ειδα μολις τωρα στο τουιτερ με φωτο κτλ
αλλα φαναταζομαι δυστυχως δεν θα ειναι οι μοναδικοι
Ψαχνουν αδερφια γονεις μεχρι και 2 παιδακια

-
Kauldron
από Kauldron » 24 Ιούλ 2018, 11:56
under έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 11:36
Ειχαμε Αγιο.
Η φωτια σταματησε στο απεναντι μας σπιτι.Αυτο πρεπει να πηρε επειδη ειχε πευκα μεσα και πρεπει να αρπαξε η σκεπη του.Μαλλον σταματησε γιατι εμεις που ειμαστε απεναντι δεν ειχαμε πευκα.Εκει παιζαμε μπαλα μικροι επειδη ειχε ενα υπεροχο κηπο με γκαζον.Δυστυχως καηκε και το ακριβως διπλα του που ειχε την καλυτερη θεα σε ολοκληρο σχεδον τον Κορινθιακο.Στη γειτονια μας 4 σπιτια εμειναν ανεπαφα.Το δικο μου και αλλα 3.
Ειμαστε στα 100 μετρα απο τη θαλασσα.
Δόξα τω Θεό, και πηγαίνετε σε κάποιο ασφαλές σημείο.
SeaHawk έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 24 Ιούλ 2018, 11:57
under έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 11:25

Το προβλημα της συμμοριας ηταν ο ΣΚΑΙ και οχι η εκκενωση των περιοχων.
Γι αυτο ειδαμε οργανωμενες επιθεσεις στον ΣΚΑΙ και οχι οργανωμενη εκκενωση των περιοχων.
μιλάμε για μεγάλο ΑΛΗΤΗ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
-
bluerose
από bluerose » 24 Ιούλ 2018, 11:58
Ειχαμε Αγιο.
Η φωτια σταματησε στο απεναντι μας σπιτι.Αυτο πρεπει να πηρε επειδη ειχε πευκα μεσα και πρεπει να αρπαξε η σκεπη του.Μαλλον σταματησε γιατι εμεις που ειμαστε απεναντι δεν ειχαμε πευκα.Εκει παιζαμε μπαλα μικροι επειδη ειχε ενα υπεροχο κηπο με γκαζον.Δυστυχως καηκε και το ακριβως διπλα του που ειχε την καλυτερη θεα σε ολοκληρο σχεδον τον Κορινθιακο.Στη γειτονια μας 4 σπιτια εμειναν ανεπαφα.Το δικο μου και αλλα 3.
Μπράβο
Ασχημες στιγμες σε μια Ελλαδα εν πόλεμο κατασταση που πηγαν οι ανθρωποι για να ξεφυγουν λιγο και χαρούν.
Αλλα συν Αθηνα και χειρα κινεί. Ασφαλεια για πυρκαγιά εφοσον εισαι σε τετοιο μερος ενα παραπανω.
Οτιδηποτε ανθρωπινος δυνατό πρεπει να αγωνιστεις κι επειτα ο Αγιος
Δεν ειναι ακριβη η ασφαλεια. Εγω εχω ειναι 220 το έτος και τη συνεχισα
Προληψη ειναι και το να βαλεις ανιχνευτές αλλα στοιχίζει αρκετά
Το πιο κακο ειναι ο σεισμος...δεν υπάρχει λυση για προληψη
-
under
από under » 24 Ιούλ 2018, 11:59
Lugozzi έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 11:50
Ειχαμε Αγιο.
δόξα τω Θεώ
Να φανταστεις οτι καηκε το ακριβως απο κατω μας που ειναι στα 10 μετρα απο τη θαλασσα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
dna replication
- Phorum.gr user: dna
από dna replication » 24 Ιούλ 2018, 11:59
Σε μια δραματική πρόβλεψη προέβη ο δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου, Βαγγέλης Μπουρνούς. Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104.6 εξέφρασε φόβους ότι ο αριθμός των νεκρών μπορεί να είναι τριψήφιος.
«Οι νεκροί είναι παραπάνω από αυτούς που έχουν ανακοινωθεί, αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω. Η καταστροφή είναι βιβλική. Έχουν καεί 1000 σπίτια. Πραγματικά φοβάμαι, δεν θέλω να φανταστώ ότι μπορεί να έχουμε τόσους νεκρούς. Ελπίζω να μην φτάσουμε σε τριψήφιο νούμερο. Είναι πολλαπλοί οι λόγοι της μεγάλης θνησιμότητας. Τι να ερευνήσεις σε 1000 σπίτια; Η φωτιά ξέφυγε από τους ισχυρούς ανέμους και έφτασε μέσα σε μισή ώρα μέσα στη θάλασσα. Εμείς περιορίσαμε το κακό, αλλά δεν μπορέσαμε να το αποτρέψουμε. Το Κόκκινο Λιμανάκι κάηκε κατά 50%, όμως το Μάτι κάηκε κατά 98%. Κάηκε και το δικό μου σπίτι και η δική μου οικογένεια κινδύνευσε. Κάηκαν τα αυτοκίνητά μου. Η κατάσταση ήταν ανεξέλεγκτη».
-
under
από under » 24 Ιούλ 2018, 12:00
Ευχαριστω ολους για τις ευχες.
-
nemo
από nemo » 24 Ιούλ 2018, 12:00
Αμα ξαναδώ παιδάκια και ενήλικες να αναδασώνουν με πευκάκια, θα τα καταβρέχω με σκατάκια
τουλάχιστον πρέπει να προσπαθήσουν μερικοί μεχρι να σταματήσει αυτή η γάγγραινα
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 24 Ιούλ 2018, 12:01
dna replication έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 11:59
Σε μια δραματική πρόβλεψη προέβη ο δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου, Βαγγέλης Μπουρνούς. Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104.6 εξέφρασε φόβους ότι ο αριθμός των νεκρών μπορεί να είναι τριψήφιος.
«Οι νεκροί είναι παραπάνω από αυτούς που έχουν ανακοινωθεί, αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω. Η καταστροφή είναι βιβλική. Έχουν καεί 1000 σπίτια. Πραγματικά φοβάμαι, δεν θέλω να φανταστώ ότι μπορεί να έχουμε τόσους νεκρούς. Ελπίζω να μην φτάσουμε σε τριψήφιο νούμερο. Είναι πολλαπλοί οι λόγοι της μεγάλης θνησιμότητας. Τι να ερευνήσεις σε 1000 σπίτια; Η φωτιά ξέφυγε από τους ισχυρούς ανέμους και έφτασε μέσα σε μισή ώρα μέσα στη θάλασσα. Εμείς περιορίσαμε το κακό, αλλά δεν μπορέσαμε να το αποτρέψουμε. Το Κόκκινο Λιμανάκι κάηκε κατά 50%, όμως το Μάτι κάηκε κατά 98%. Κάηκε και το δικό μου σπίτι και η δική μου οικογένεια κινδύνευσε. Κάηκαν τα αυτοκίνητά μου. Η κατάσταση ήταν ανεξέλεγκτη».
Δυστυχώς το έχω ακούσει κι εγώ από αλλού αυτό
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
nik_killthemall
από nik_killthemall » 24 Ιούλ 2018, 12:02
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 11:57
under έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 11:25

Το προβλημα της συμμοριας ηταν ο ΣΚΑΙ και οχι η εκκενωση των περιοχων.
Γι αυτο ειδαμε οργανωμενες επιθεσεις στον ΣΚΑΙ και οχι οργανωμενη εκκενωση των περιοχων.
μιλάμε για μεγάλο ΑΛΗΤΗ
Συμφωνώ πέραν πάσης αμφιβολίας, αλλά το συγκεκριμένο ποστ είναι από περσινές φωτιές και ανασύρθηκε από επίδοξους μιμητές του όπως διαβάζω στο φουμπου ...
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
dna replication
- Phorum.gr user: dna
από dna replication » 24 Ιούλ 2018, 12:05
nemo έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 12:00
Αμα ξαναδώ παιδάκια και ενήλικες να αναδασώνουν με πευκάκια, θα τα καταβρέχω με σκατάκια
τουλάχιστον πρέπει να προσπαθήσουν μερικοί μεχρι να σταματήσει αυτή η γάγγραινα
τα πευκοδάση είναι φυσικό (=συμφωνα με τη φυση) να ανανεώνονται καθε μερικές δεκαετίες με πυρκαγιές. Αντιθετα δεν είναι φυσικό να χτιζονται οικισμοί μεσα στα πευκοδάση.
Να τα κοψουν όλα τα πευκα και να βάλουν γκαζόν να το ποτίζουν να γινει αντιπυρικό
-
under
από under » 24 Ιούλ 2018, 12:05
Το ποστ του Πολακη νομιζω οτι ειναι φετινο.Σιγουρα παντως χθες εγινε οργανωμενη επιθεση απο τα συριζοτρολς στον σκαι.Μεχρι να συνειδητοποιησουν το μεγεθος της καταστροφης.Καποιος γνωστος αληταμπουρας εκλεισε και το account.
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 243 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
14 Αύγ 2024, 15:48
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 318 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
- 52 Απαντήσεις
- 1093 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
30 Νοέμ 2024, 13:02
-
-
- 71 Απαντήσεις
- 1353 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
23 Οκτ 2024, 23:44
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.