Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις
- wooded glade
Re: Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις
Δηλώσεις πχόρουμ το 2016:
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Κοίτα ο Αγιατόλας δεν χρησιμοποιεί το τουιτ για να στείλει μήνυμα για προσευχή στέλνει με σμσ.πατησιωτης έγραψε: ↑09 Ιαν 2021, 14:25Και όλοι αυτοί που έγραψες έχουν λογαριασμό στο Twitter και γράφουν αλλά δεν τους το έκοψε.Niki έγραψε: ↑09 Ιαν 2021, 14:23Άκου ο Κιμ έχει τεράστια αγάλματα που όλοι υποκλίνονται.
Στο Ιραν κάθε μέρα ο Αγιατόλας στέλνει μυνήματα στα κινητά όλου του πληθυσμού για προσευχή.
Ο Τσαβούτσογλου στην Τουρκία γράφει 6 τουίτερ την μερά .
Ο Ερντογάν αλλα 5.
Ο Ακαρ τρία.
Όλοι οι πιο πάνω καταγγέλθηκαν όχι μία φορά αλλά πολλές φορές ότι προσπαθούν να χειραγωγήσουν τον πληθυσμό.
Ο τραμπ με το ρεκόρ των 31 τουιτ μέσα σε μια μέρα δηλαδή ο κόσμος κάθε λίγο και λιγάκι έβλεπε την φάτσα του και διάβαζε τις αηδίες του.
Τι προσπαθούσε να κάνει;
Δεν ήτανε χειραγώγηση;
Καλά του κάνανε.
Αν το έκανε θα τον έκοβαν.
Ο Ερντογάν τους έβαλε όλους να στέλνουν από μερικά και αυτός μαζί έτσι δεν φαινεται μπούγιο αλλά του την λένε κάθε τόσο.
Ο Κιμ δεν ξέρω τι κάνει ας πάνε να του κόψουν τα αγάλματα και τις φωτογραφίες.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ όμως να προσπαθεί να χειραγώγηση τον κόσμο με τουιτ είναι αξιοθρήνητος.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
από μικρό και από τρελό...
Ο μεγάλος Θεός των ΗΠΑ βγαίνει στο κινητό σας ανα 20 λεπτά υποκλιθείτε.
Ε τον βλάκα.
Ε τον βλάκα.

- wooded glade
Ξέρετε ότι εκτός του Τραμπ κόπηκε και ο λογαριασμός twitter του Καρανίκα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Το τέλεγκραμ είναι απλά ένα whatsappοειδές με υποτίθεται έμφαση στην εμπιστευτικότητα. Το παρλέ είναι κλώνος τουίτερ ειδικά για... κοινωνικά συντηρητικούς (™Mithrandir) που μαζεύει όποιον παίρνει πόδι από τα υπόλοιπα σόσιαλ.πατησιωτης έγραψε: ↑09 Ιαν 2021, 14:16Τι είναι αυτό;και άλλο δίκτυο;το parler το αποσύνδεσαν.
https://www.bbc.com/news/technology-55598887
Κατά πάσα πιθανότητα ο υπεύθυνος για το αππ στορ της google το άνοιξε, είδε τα κατεβατά με τα μηνύματα υποστήριξης των πραξικοπηματιών και την περαιτέρω υποκίνησης σε βία και το σούταρε με συνοπτικές διαδικασίες. Οι σερβερ του σάιτ λειτουργούν κανονικότατα κατά τα άλλα, και δεν ξέρω αν πήρε πόδι και από το store της apple.
Μα και τον τραμπ τον έκοψαν για να μην βρεθούν να μοιράζονται τυχόν νομικές ευθύνες από τα τελευταία γεγονότα, όχι επειδή είναι αγνοί υποστηρικτές του φιλελεύθεροδημοκρατισμού, τα ίδια κοράκια με τους άλλους που προσπαθούν να τα κονομήσουν από τους ψεκοφασίστες παρίες των σόσιαλ είναι.πατησιωτης έγραψε: ↑09 Ιαν 2021, 14:25Και όλοι αυτοί που έγραψες έχουν λογαριασμό στο Twitter και γράφουν αλλά δεν τους το έκοψε.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
- NewModelArmy
Ναι αλλα ηταν αμερικανιδα καραβανου οποτε σπουδαια προσωπικοτητα που αξιζε τον σεβασμο μας.talaipwros έγραψε: ↑09 Ιαν 2021, 14:21Η νεκρη πραξικοπηματιας ηταν παρανοικη αντιβαξερ.
Καμια έκπληξηhttps://www.theguardian.com/us-news/202 ... acy-theoryIn late December, the incoming vice-president, Kamala Harris, tweeted about her plans for the first hundred days of the Biden administration. She promised “to ensure Americans mask up, distribute 100M shots, and get students safely back to school”.
Among the thousands of responses was an angry tweet from a 35-year-old air force veteran in San Diego.
“No the fuck you will not!” Ashli Babbitt replied to Harris. “No masks, no you, no Biden the kid raper, no vaccines...sit your fraudulent ass down…we the ppl bitch!”
- Dwarven Blacksmith
Και ακριβώς το ίδιο insurrection ήταν όταν χωρίσαμε με την Βασιλική και πήρε τα παιδιά. Βάσω φερτα πίσω θελω απλά να τα δωπατησιωτης έγραψε: ↑09 Ιαν 2021, 13:52https://justthenews.com/accountability/ ... ests-afterΛυπούμαι που δεν συμφωνώ πάντα μαζί σου αλλά θα πρέπει να διευκρινίσεις τι ακριβώς θα πρέπει να αναθεωρηθεί.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑09 Ιαν 2021, 13:39πατ, από αξιοσέβαστο μέλος της γερουσίας του φόρουμ έχεις καταστεί περίγελως μόνο και μόνο επειδή φοβάσαι ότι θα σου πειράξουν το πιπάκι οι καφετιοί. Δεν θεωρείς ότι ήλθε η στιγμή να κάμεις την αυτοκριτική σου και να αναθεωρήσεις κάποιες επιπόλαιες επιλογές του παρελθόντος;
Εάν περιμένεις από μένα να βλέπω διαφορετικά τους καταστροφείς των BLM του καλοκαιριού από τους χθεσινούς ταραχοποιούς του Τραμπ άδικα θα περιμένεις.
Δεν αναγνωρίζω σε κανένα ηθικά πλεονεκτήματα.Άλλωστε εγώ δεν ήμουν ποτέ ΠΑΣΟΚ.
Εάν οι χθεσινοί έκαναν insurrection,το ίδιο έκαναν και οι καλοκαιρινοί BLM.Еάν οι χθεσινοί ήσαν απλώς δικαιολογημένοι μόνο τότε ήσαν δικαιολογημένοι και οι BLM.
Σόρρυ,αλλά δεν αναγνώρισα ποτέ μεγαλύτερο ηθικό πλεονέκτημα στην αριστερά Ελλάδος,Αμερικής ή σύμπαντος κόσμου να τα σπάει από τη δεξιά και δεν σκοπεύω να το κάνω τώρα.

- dna replication
δυστοπίαStalker έγραψε: ↑09 Ιαν 2021, 14:30Κατά πάσα πιθανότητα ο υπεύθυνος για το αππ στορ της google το άνοιξε, είδε τα κατεβατά με τα μηνύματα υποστήριξης των πραξικοπηματιών και την περαιτέρω υποκίνησης σε βία και το σούταρε με συνοπτικές διαδικασίες.
τον τραμπ τον έκοψαν για να μην βρεθούν να μοιράζονται τυχόν νομικές ευθύνες από τα τελευταία γεγονότα, όχι επειδή είναι αγνοί υποστηρικτές του φιλελεύθεροδημοκρατισμού, τα ίδια κοράκια με τους άλλους που προσπαθούν να τα κονομήσουν
Ας θυμηθούμε λίγα από τα τουιτ του Έξω απο δω.
Προσπαθούν να μας πάρουν την νίκη.
Όμως μην ανησυχείτε δεν είμαι από αυτούς που την πατάνε από χαμένους.
Θα σας ενημερώνω.
Κερδίσαμε και προσπαθούν να μας πάρουν την νίκη ξέρετε ότι εγώ θα συνεχίσω να σας ενημερώνω είμαι ο άνθρωπος σας.
Είχα συνάντηση με τους δικηγόρους το κόστος είναι μεγάλο ήρθε η στιγμή να βοηθήσετε.
Όλοι μαζί μπορούμε να αποδείξουμε την κλοπή της ψήφου σας.
Το μόνο που θέλαμε ήτανε να κάνουμε την Αμερική μεγάλη ξανά αυτό φυσικά σε κάποιους δεν άρεσε όμως εγώ θα συνεχίσω μαζί σας να αγωνίζομαι γιατί μου δείξατε την εμπιστοσύνη σας.
Η μεγαλύτερη χειραγώγηση προβάτων.
Ο Κιμ μαθαίνει από τον Τραμπ.
Ο Κιμ δηλώνει γατάκι.
Προσπαθούν να μας πάρουν την νίκη.
Όμως μην ανησυχείτε δεν είμαι από αυτούς που την πατάνε από χαμένους.
Θα σας ενημερώνω.
Κερδίσαμε και προσπαθούν να μας πάρουν την νίκη ξέρετε ότι εγώ θα συνεχίσω να σας ενημερώνω είμαι ο άνθρωπος σας.
Είχα συνάντηση με τους δικηγόρους το κόστος είναι μεγάλο ήρθε η στιγμή να βοηθήσετε.
Όλοι μαζί μπορούμε να αποδείξουμε την κλοπή της ψήφου σας.
Το μόνο που θέλαμε ήτανε να κάνουμε την Αμερική μεγάλη ξανά αυτό φυσικά σε κάποιους δεν άρεσε όμως εγώ θα συνεχίσω μαζί σας να αγωνίζομαι γιατί μου δείξατε την εμπιστοσύνη σας.

Η μεγαλύτερη χειραγώγηση προβάτων.

Ο Κιμ μαθαίνει από τον Τραμπ.
Ο Κιμ δηλώνει γατάκι.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 09 Ιαν 2021, 14:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-

Η άρχουσα τάξη εκπαίδευσε τον αμερικανό οτι πατριωτισμός είναι να εκτελείς παιδιά στο Ιράκ.
Οι βετεράνοι-ήρωες επέστρεψαν χθές στο καπιτώλιο γιατί κάποιος άλλος τους πούλησε καλύτερα τον πατριωτισμό.
Δύσκολη εξίσωση για τον γερομπάϊντεν.
Πώς κατευνάζεις τον πατριωτισμό τώρα που θα τον χρειαστείς για να βομβαρδίσεις το Ιράν;
Εκτός εάν παίξει σίκουελ ''η Τεχεράνη πρέπει να γίνει γήπεδο για να μπορέσουν να εκφραστούν οι καταπιεσμένοι ιρανοί ομοφυλόφιλοι''
- dna replication
αν δε το γράψει η Ουάσιγκτον Πόστ είναι χειραγώγηση
Αδελφέ, αν θέλεις να βρεις ανατροπή του αποτελέσματος του κονκλάβιου των εκλεκτόρων, θα πρέπει να πας σχεδόν 200 χρόνια πίσω για να βρεις το ένα και μοναδικό παράδειγμα (το corrupt bargain), το οποίο βέβαια δεν ήταν δεδομένο, απλά οι εκλέκτορες του τρίτου, προσχώρησαν στον δεύτερο. H τελευταία φορά που faithless eclector ψήφισε τον άλλο υποψήφιο ήταν μόλις το 1796.Stalker έγραψε: ↑09 Ιαν 2021, 14:08Εσύ πως το λες όταν ο πρώην πρόεδρος στέλνει τους οπαδούς του να διακόψουν την επικύρωση του νυν και να τρομοκρατήσουν τους γερουσιαστές αποσκοπώντας σε ανατροπή του αποτελέσματος, κακιά στιγμή; Παρεξήγηση;
Το κράτος πρέπει να κάνει κάτι γι' αυτό ή να περιμένει μέχρι να οργανωθούν καλά πρώτα;
Από εκεί και πέρα, ελάχιστες πολιτείες πλέον επιτρέπουν faithless eclectors γενικά, και νομίζω καμία under duress.
My Life had stood, a Loaded Gun
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Προβλέψεις για αμερικάνικες εκλογές
από Καραμελίτσα » 04 Οκτ 2024, 22:25 » σε Διεθνής πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 391 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
26 Οκτ 2024, 22:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ευρωεκλογές 2024 : Τελικές προβλέψεις
από Otto Weininger » 30 Μάιος 2024, 21:54 » σε Εσωτερική Πολιτική - 255 Απαντήσεις
- 6799 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
10 Ιουν 2024, 14:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γ'ΠΠ πριν τις αμερικανικές εκλογές;
από Saturn » 05 Απρ 2024, 12:51 » σε Διεθνής πολιτική - 72 Απαντήσεις
- 2100 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από HerculesI