Να το βουλώσεις εσύ καραγκιόζη τη Φωφάρας.
Πυρκαγιες στην Αττική
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: Πυρκαγιες στην Αττική
Πως "θα". Αφού εναι ήδη 7 αΕΕροπλανα εδώ και θα ήταν περισσότερα αν δεν είχε αρχίσει η πυρκαγιά στη Σουηδία μια μέρα νωρίτερα.

Αναζωπύρωση τώρα στην Κινέττα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Βιάστηκα να μιλήσω! Μου ήταν αδύνατο να πιστέψω ότι θα φτάναμε σε τέτοιο σημείο!Nandros έγραψε: ↑23 Ιούλ 2018, 23:59Για την ώρα μιλάνε για 2 νεκρούς.
https://www.google.com/search?q=%CF%80% ... 4&dpr=1.76
Εσύ πού τους βρήκες τους 10+ ;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Εγώ φαντάστηκα αναφέρεται στις πολύ πρόσφατες μαζικές πυρκαγιές στη Σουηδία που έγινε πανευρωπαϊκή προσπάθεια να σβηστούν.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 14:49Μπράβοοοο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 14:41Τι νόημα έχει, αφού έχεις κλειδώσει στην ερμηνεία σου.
Το λέει με την έννοια πάλι εμείς και όχι άλλοι κάθε φορά. Ότι είναι σταθερό το ποιοι είναι οι φίλοι μας.
Δηλαδή, η κατάληξη στο μήνυμα θέλει να δώσει έμφαση στη δική τους πολύτιμη συνεισφορά, έτσι;
Τέλος πάντων. Ελπίζω οι σταθεροί μας φίλοι να σε δικαιώσουν με απτά στοιχεία και όχι διπλωματικές παρλαπίπες, που μπορεί να εκληφθούν και ως υποτιμητική δήλωση. Θα δείξει.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ε ναι μια σχετικα πυκνοκατοικημενη περιοχη μεσα στα πευκα και με τεραστιο προβλημα ακομα και στην καθημερινη μετακινηση λογω πληρως αναρχης εντατικης αναπτυξης με μηδεν υποδομες ποιος θα το περιμενε, η κακια η ωρα ηταν.ST48410 έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 14:42O δήμαρχος τη Ραφήνας λέει πως η φωτιά χρειάστηκε μισή ώρα για να φτάσει στην θάλασσα. Αν αυτό είναι αλήθεια και όχι κάποιου είδους υπερβολή για να αποποιηθεί ευθύνες τότε πραγματικά θα χρειαζόταν πολύ καλή προετοιμασία για ένα τέτοιο γεγονός προκειμένου να αποτραπούν θύματα.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... -oikismon/
Δεν γνωρίζω, απλώς υποθέτω πως σχεδόν κανείς δεν περίμενε συμβάν τέτοιας έκτασης και έντασης στην περιοχή ώστε να δράσει προληπτικά.
On the plus side τα εκατονταδες αδεσποτα που ψηθηκαν ηταν ολα εμβολιασμενα και φιλικα, οπως πληροφορουσε η ταμπελα των αρχων στο κοκκινο λιμανακι οποιον ενδεχομενως του εμπαιναν ιδεες οτι η ανατολικη αττικη ειναι το απολυτο ελληνικο καραμπουρδελο.
με κάθε επιφύλαξη για την εγκυρότητα
Ο χάρτης των πυρκαγιών του 24ωρου

Ο χάρτης των πυρκαγιών του 24ωρου

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Ο Αμβρόσιος ξανατερμάτισε το εμετόμετρο.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ο νάνος Σμίθ, είναι ο σημειολόγος του φόρουμ. Δεν έχει ποτέ συγκεκριμένη άποψη για κάτι αλλά αν δεν προσθέσει τη δική του αντιδραστική πινελιά, θα σκάσει. Οπότε, μην τον παρεξηγείς.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 14:50Πρέπει να είσαι ο μόνος που το εξέλαβε έτσι. Ρίξε μια ματιά στα σχόλια από κάτω.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 14:41Τι νόημα έχει, αφού έχεις κλειδώσει στην ερμηνεία σου.
Το λέει με την έννοια πάλι εμείς και όχι άλλοι κάθε φορά. Ότι είναι σταθερό το ποιοι είναι οι φίλοι μας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
πληρώνουμε φόρους φίλε, αν δεν υπάρχει κράτος όταν το έχουμε ανάγκη, τι να το κάνουμε;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 14:47Έχεις δίκιο κι εσύ, όπως ο καθένας προσέχει το μαξιλάρι του, ας προσέχει ο καθένας από ένα δέντρο, δε χρειάζεται το κράτος να προστατεύσει τα δάση. Ωχ θεέ μου.
Μαζί με το στρώμα έφυγαν και κάτι σανιδάκια βαμμένα γρί που είχα και έφτιαχνα κάτι, κάτι κομμάτια πλέξιγκλάς κλπ, αν τα βρει κανείς και δεν έχουν αίματα από περαστικούς κλπ, ας μου τα επιστρέψει παρακαλώ.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Dwarven Blacksmith
Όποιος έχει διαβάσει έστω και ένα ποστ μου, ξέρει ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Πολύ κακή προσπάθεια πατερναλισμου.

Τωρα δεν έχει να σώσει κάτι, μόνο να ξεπλύνει την ατμόσφαιρα.Χαοτικός έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 15:00Αυτό το γαμημένο θα γίνει επιτέλους;
http://www.meteo.gr/cf.cfm?city_id=27
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Να γιάσει το στόμα σου ρε τσάβη!!!Το σαμαλάκα το μισώ όσο δε μπορείς να φανταστείς,είχα ένα κ.....λη ανώτερο αξιωματικό-σαμαλακικό- για προϊστάμενο κατά τη διάρκεια της θητείας και τον έχω άχτι όσο δε λέγεται.Έτσι συνέχισε!elchav έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 14:55Έλα βρε βολεμένε του σαμαλάκα, που θα με πεις και συριζαίο. Πανηλίθιε
Έκανες αρκετά ποστ για να βγει πρώτο το κόμμα που έβαλε την αδερφή σου στο Μουσείο Ακρόπολης; Πάτησες πάνω σε αρκετούς νεκρούς; Ε, σιχαμένε;Αποφάσισε τι είμαι ρε ηλίθιε χειροκροτητή του μονόφθαλμου ευεργέτη σου

- Dwarven Blacksmith
Εντάξει εσύ βλέπεις πυρκαγιές και λες ήρθε η ώρα, τώρα θα προωθήσω τον αναρχοκαπιταλισμο.enaon έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 14:59πληρώνουμε φόρους φίλε, αν δεν υπάρχει κράτος όταν το έχουμε ανάγκη, τι να το κάνουμε;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 14:47Έχεις δίκιο κι εσύ, όπως ο καθένας προσέχει το μαξιλάρι του, ας προσέχει ο καθένας από ένα δέντρο, δε χρειάζεται το κράτος να προστατεύσει τα δάση. Ωχ θεέ μου.
Μαζί με το στρώμα έφυγαν και κάτι σανιδάκια βαμμένα γρί που είχα και έφτιαχνα κάτι, κάτι κομμάτια πλέξιγκλάς κλπ, αν τα βρει κανείς και δεν έχουν αίματα από περαστικούς κλπ, ας μου τα επιστρέψει παρακαλώ.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πράκτορες στην βορειοανατολική Αττική
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 14 Αύγ 2024, 15:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 243 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
14 Αύγ 2024, 15:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιός του Δυτικού Νείλου - Πρώτο κρούσμα στην Αττική
από πήζον bot » 14 Αύγ 2024, 20:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 318 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κατασκευάζονται υπόγεια πυρηνικά καταφύγια και στην Αττική - Πώς εξοπλίζονται
από βοθρατζης » 29 Νοέμ 2024, 08:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 52 Απαντήσεις
- 1092 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
30 Νοέμ 2024, 13:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Aλλη μια αποτυχια της κυβερνησης.Έως 50% η αύξηση τα ενοικια στην Αττική
από Μαδουραίος » 22 Οκτ 2024, 08:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 1353 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
23 Οκτ 2024, 23:44
-