Άβαταρς στις ειδοποιήσεις
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Άβαταρς στις ειδοποιήσεις
Παρότι υπάρχει επιλογή να μην εμφανίζονται άβαταρς στις συζητήσεις, εμφανίζονται αναγκαστικά στις ειδοποιήσεις.
Υπάρχει δυνατότητα να μην εμφανίζονται άβαταρς πουθενά, εφόσον το έχω επιλέξει;
Spiros252
Υπάρχει δυνατότητα να μην εμφανίζονται άβαταρς πουθενά, εφόσον το έχω επιλέξει;
Spiros252
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 10 Ιαν 2021, 20:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Re: Άβαταρς στις ειδοποιήσεις
Προφανώς επιλέγω να μην μου εμφανίζονται άβαταρς στις συζητήσεις. Υπάρχει αυτή η επιλογή στις ρυθμίσεις εμφάνισης της Δ. Συζήτησης. Τα ίδια και με τις υπογραφές.
Θα ήταν παράλογο να θέλω να μου εμφανίζονται στις ειδοποιήσεις όταν τα έχω απενεργοποιήσει σε όλες τις συζητήσεις.
Θα ήταν παράλογο να θέλω να μου εμφανίζονται στις ειδοποιήσεις όταν τα έχω απενεργοποιήσει σε όλες τις συζητήσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 10 Ιαν 2021, 19:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
ναι αλλά τι σε ενοχλούνε τα άβαταρςstavmanr έγραψε: ↑10 Ιαν 2021, 19:47Προφανώς επιλέγω να μην μου εμφανίζονται άβαταρς στις συζητήσεις. Υπάρχει αυτή η επιλογή στις ρυθμίσεις εμφάνισης της Δ. Συζήτησης. Τα ίδια και με τις υπογραφές.

τρόμαξες από την νάιδα τύπε;

Εντάξει Κροάτη.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑10 Ιαν 2021, 19:49ναι αλλά τι σε ενοχλούνε τα άβαταρςstavmanr έγραψε: ↑10 Ιαν 2021, 19:47Προφανώς επιλέγω να μην μου εμφανίζονται άβαταρς στις συζητήσεις. Υπάρχει αυτή η επιλογή στις ρυθμίσεις εμφάνισης της Δ. Συζήτησης. Τα ίδια και με τις υπογραφές.
Υπάρχει επιλογή να μην εμφανίζονται άβαταρ; δεν το ήξερα. Καλή φάση.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν με τρομάζει τίποτα.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑10 Ιαν 2021, 19:49ναι αλλά τι σε ενοχλούνε τα άβαταρςstavmanr έγραψε: ↑10 Ιαν 2021, 19:47Προφανώς επιλέγω να μην μου εμφανίζονται άβαταρς στις συζητήσεις. Υπάρχει αυτή η επιλογή στις ρυθμίσεις εμφάνισης της Δ. Συζήτησης. Τα ίδια και με τις υπογραφές.
Απλά θεωρώ ότι δεν έχει νόημα να αφαιρούνται τα άβαταρς και οι υπογραφές στην προσωποποίηση των συζητήσεων (προσωπικό γούστο) αλλά να τα βλέπεις με το ζόρι μπροστά σου στις ειδοποιήσεις.

Διαφωνώ σε αυτό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι λες! Μπορείς να επιλέξεις και αν θα φαίνεται μια φώτο ή ένα βίντεο;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μμ μαλακία τότε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ετσι πίστευα κ εγω μέχρι πριν κάτι λεπτάstavmanr έγραψε: ↑10 Ιαν 2021, 19:53Δεν με τρομάζει τίποτα.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑10 Ιαν 2021, 19:49ναι αλλά τι σε ενοχλούνε τα άβαταρςstavmanr έγραψε: ↑10 Ιαν 2021, 19:47Προφανώς επιλέγω να μην μου εμφανίζονται άβαταρς στις συζητήσεις. Υπάρχει αυτή η επιλογή στις ρυθμίσεις εμφάνισης της Δ. Συζήτησης. Τα ίδια και με τις υπογραφές.
Απλά θεωρώ ότι δεν έχει νόημα να αφαιρούνται τα άβαταρς και οι υπογραφές στην προσωποποίηση των συζητήσεων (προσωπικό γούστο) αλλά να τα βλέπεις με το ζόρι μπροστά σου στις ειδοποιήσεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το χάσμα στις κοινωνικές απόψεις των φύλων, στις νεότερες ηλικίες
από Dwarven Blacksmith » 26 Ιαν 2024, 19:23 » σε Κοινωνικά θέματα - 12 Απαντήσεις
- 740 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
25 Φεβ 2025, 04:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η γρίπη των πτηνών μεταπηδησε στις αγελάδες στις ΗΠΑ
από Ίακχος » 27 Απρ 2024, 14:53 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 10 Απαντήσεις
- 389 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos