Πυρκαγιες στην Αττική

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Re: Πυρκαγιες στην Αττική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 24 Ιούλ 2018, 15:04

Stalker έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 14:57
Ο Αμβρόσιος ξανατερμάτισε το εμετόμετρο.
http://mkka.blogspot.com/2018/07/blog-post_24.html#
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 24 Ιούλ 2018, 15:05

Χαοτικός έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 14:24
nik_killthemall έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 14:11
μλκιες λες χαο, το "πρωτοφανη τραγωδια" ρε μλκα δεν είναι αντιπολίτευση ούτε και πολιτικός λόγος για να θιχτεί το σκουλήκι της αυγής, είναι σχήμα λόγου που καταδεικνύει απόγνωση ! κι αν ακόμη και αυτό λαμβάνεται ως αντιπολίτευση ε τότε δεν συζητάμε αλλά τον μπαίζουμε ...

Ειδικά μάλιστα επειδή 11 χρόνια πριν ο σύριζα δεν είχε κρατηθεί και έκραζε στην αντίστοιχη τραγωδία του 2007 απτη πρώτη στιγμή, θα έπρεπε σήμερα για λόγους ξεκαρφώματος να δείχνει σήμερα ανοχή σε λογοτεχνικές εκφράσεις τύπου "πρωτοφανή τραγωδία" ... αλλά όχι ... οπότε άστο ... μια χαρά σκουλήκια είναι και καλό είναι να μην τα υπερασπίζουμε ούτε τα γαλάζια σκουλήκια ούτε τα ροζ σκουλήκια ούτε και τα πράσινα.
Με το τελευταίο ΟΚ. Αλλά δεν ωφελεί να καταδεικνύεις. Βέβαια ακόμα αλλιώς το βλέπω.
Δεν είναι ότι λαμβάνεται ως αντιπολίτευση. Κι εμείς οι δύο θα μπορούσαμε να έχουμε αυτό το διάλογο και σε προκαλώ να το δεις.

Εγώ θα έλεγα το "πρωτοφανείς τραγωδία" εκφράζοντας και το συναισθηματισμό μου έτσι πως τον νομίζω. Ε; Με έχεις. Κι εσύ μετά με τον ορθολογισμό σου που συνηθίζεις να μου τον πετάς στα μούτρα και να με ξενερώνεις, το θυμάσαι; Μετά εγώ δεν σου λέω τίποτα γιατί πάντα συμφωνώ απλά σε κράζω και λέω "Έλα ρε γιατί το είπες;".
Μλκ ακριβώς ίδια η αντιστοιχία! Αυτό θα μου έλεγες. "Τι πρωτοφανής ρε μλκ, μια ζωή αυτά γίνονται σε αυτό το μπουρδέλο".

δεν σώζεται χαο

ναι στον συναισθηματισμό μου/σου στην καθημερινή ρουτίνα μας θα φερόμουν όπως ακριβώς λες, και όλα αυτά σε ένα ανώνυμο φόρουμ που λεμε 2 μαλκιες.

Ε όλο αυτό τώρα ρε μλκα εξήγησε μου τι σχέση έχει με τον συναισθηματισμό που προκαλείται από 1500 σπίτια, δεκάδες στρέμματα και 60 ανθρώπους νεκρούς που πέφτουν στη θάλασσα για να σωθούν ? Σε αυτόν τον συναισθηματισμό ΟΧΙ δεν θα σου έλεγα ΤΙΠΟΤΑ ειδικά μάλιστα σε επώνυμο μέσο και ως αρθρογράφος σε κυβερνητική εφημερίδα !

Και μη λέμε τώρα ότι θέλουμε, ΔΕΝ είναι ο ορθολογισμός που ανάγκασε το ροζ σκουλήκι να κάνει τη σύγκριση με το 2007, αλλά το ότι είναι σκουλήκι.

Και σου είπα : συνεχώς προσπερνάς την αντίστοιχη πολιτική συμπεριφορά του σύριζα 11 χρόνια πριν ! ΕΧΕΙ ένα έξτρα αίτιο λοιπόν η σκουληκίσια συμπεριφορά των γαλάζιων σκουληκιών, το οποιο ΔΕΝ είχε η σκουληκίσια συμπεριφορά των ροζ σκουληκιών ΤΟΤΕ !

Ακόμα και σε επίπεδο σκουληκιών η συμπεριφορά του ενός είναι απλά το καθρέφτισμα της συμπεριφοράς του άλλου !
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 24 Ιούλ 2018, 15:07

enterprise-psi έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 15:04
Stalker έγραψε:
Θα πέσει φωτιά να μας κάψει! Και τους υπόλοιπους...
the end

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 24 Ιούλ 2018, 15:08

Ζητάνε μπεταντίν και γάζες, σε αυτή τη χώρα δεν έχει ο στρατός ένα απόθεμα για μια έκτακτη ανάγκη;

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 24 Ιούλ 2018, 15:09

Πήγα να δώσω αίμα, αλλά δεν με άφησαν, επειδή πριν 40 ημέρες είχα κάνει χειρουργείο.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 24 Ιούλ 2018, 15:09

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αυτό μας αξίζει, να καιγομαστε και να πνιγομαστε σαν τα ζώα

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 24 Ιούλ 2018, 15:09

FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 24 Ιούλ 2018, 15:10

foscilis έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 14:56
ST48410 έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 14:42
O δήμαρχος τη Ραφήνας λέει πως η φωτιά χρειάστηκε μισή ώρα για να φτάσει στην θάλασσα. Αν αυτό είναι αλήθεια και όχι κάποιου είδους υπερβολή για να αποποιηθεί ευθύνες τότε πραγματικά θα χρειαζόταν πολύ καλή προετοιμασία για ένα τέτοιο γεγονός προκειμένου να αποτραπούν θύματα.

https://www.protothema.gr/greece/articl ... -oikismon/

Δεν γνωρίζω, απλώς υποθέτω πως σχεδόν κανείς δεν περίμενε συμβάν τέτοιας έκτασης και έντασης στην περιοχή ώστε να δράσει προληπτικά.
Ε ναι μια σχετικα πυκνοκατοικημενη περιοχη μεσα στα πευκα και με τεραστιο προβλημα ακομα και στην καθημερινη μετακινηση λογω πληρως αναρχης εντατικης αναπτυξης με μηδεν υποδομες ποιος θα το περιμενε, η κακια η ωρα ηταν.

On the plus side τα εκατονταδες αδεσποτα που ψηθηκαν ηταν ολα εμβολιασμενα και φιλικα, οπως πληροφορουσε η ταμπελα των αρχων στο κοκκινο λιμανακι οποιον ενδεχομενως του εμπαιναν ιδεες οτι η ανατολικη αττικη ειναι το απολυτο ελληνικο καραμπουρδελο.
Δεν την ξέρω την περιοχή. Δεν θα διαφωνήσω για την έλλειψη υποδομών στο τελικό αποτέλεσμα. Αυτό που θέλω να πω είναι πως όταν κάνεις σχεδιασμό και διαχείριση το budget δεν είναι απεριόριστο. Θα σχεδιάσεις και θα πάρεις μέτρα λαμβάνοντας υπόψη και τα συνήθη κακά σενάρια. Σχεδόν ποτέ δε θα υπάρξουν χρήματα για να καλυφθείς πλήρως από τα ακραία σενάρια. Κρίνοντας από τις ζημιές στην γειτονιά μου (δεν είχαμε φωτιά, μόνο άνεμο) μου φαίνεται πως οι καιρικές συνθήκες εχθές ήταν κάτι παραπάνω από απλώς δυσμενείς.

Φυσικά και οι επί χρόνια τοποθετήσεις κομματικών (όλων των αποχρώσεων) σε καίρια πόστα κοστίζουν. Πολλές φορές δεν συνειδητοποιούμε το μέγεθος της ζημιάς που γίνεται από τους λάθους ανθρώπους μέχρι να χρειαστεί να ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις. Τότε...

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 24 Ιούλ 2018, 15:10

nik_killthemall έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 15:05

δεν σώζεται χαο

ναι στον συναισθηματισμό μου/σου στην καθημερινή ρουτίνα μας θα φερόμουν όπως ακριβώς λες, και όλα αυτά σε ένα ανώνυμο φόρουμ που λεμε 2 μαλκιες.

Ε όλο αυτό τώρα ρε μλκα εξήγησε μου τι σχέση έχει με τον συναισθηματισμό που προκαλείται από 1500 σπίτια, δεκάδες στρέμματα και 60 ανθρώπους νεκρούς που πέφτουν στη θάλασσα για να σωθούν ? Σε αυτόν τον συναισθηματισμό ΟΧΙ δεν θα σου έλεγα ΤΙΠΟΤΑ ειδικά μάλιστα σε επώνυμο μέσο και ως αρθρογράφος σε κυβερνητική εφημερίδα !

Και μη λέμε τώρα ότι θέλουμε, ΔΕΝ είναι ο ορθολογισμός που ανάγκασε το ροζ σκουλήκι να κάνει τη σύγκριση με το 2007, αλλά το ότι είναι σκουλήκι.

Και σου είπα : συνεχώς προσπερνάς την αντίστοιχη πολιτική συμπεριφορά του σύριζα 11 χρόνια πριν ! ΕΧΕΙ ένα έξτρα αίτιο λοιπόν η σκουληκίσια συμπεριφορά των γαλάζιων σκουληκιών, το οποιο ΔΕΝ είχε η σκουληκίσια συμπεριφορά των ροζ σκουληκιών ΤΟΤΕ !

Ακόμα και σε επίπεδο σκουληκιών η συμπεριφορά του ενός είναι απλά το καθρέφτισμα της συμπεριφοράς του άλλου !

ΟΚ ρε. Δεν μπορώ να διαφωνήσω με αυτά που λες και έτσι όπως τα λες (πάντα αυτό γίνεται).

Στο ξαναλέω στ' αρχίδια μου η συγκεκριμένη. Άλλο λέω εδώ μέσα και εσύ καταλαβαίνεις (κι αυτό μου φτάνει.)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 24 Ιούλ 2018, 15:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 24 Ιούλ 2018, 15:10

Υδράργυρος έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 15:08
Ζητάνε μπεταντίν και γάζες, σε αυτή τη χώρα δεν έχει ο στρατός ένα απόθεμα για μια έκτακτη ανάγκη;
Γιατί να έχει, στον στρατό δεν έγιναν περικοπές;
the end

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Ιούλ 2018, 15:10

Dwarven Blacksmith έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 14:53
ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 14:49
Θα δείξει.
Πως "θα". Αφού εναι ήδη 7 αΕΕροπλανα εδώ και θα ήταν περισσότερα αν δεν είχε αρχίσει η πυρκαγιά στη Σουηδία μια μέρα νωρίτερα.
Η Σουηδία δεν είναι μέλος του νατο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 24 Ιούλ 2018, 15:10

skartados έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 14:38
Εκατοντάδες αγνοούμενοι πραγματικά δεν γίνονται αυτά
Ο δήμαρχος Ραφήνας ο ίδιος είπε οτι το νούμερο θα γίνει τριψήφιο :a035:

Ρε σεις, σας παρακαλώ δηλαδή, δεν το καταλαβαίνετε οτι πρέπει να σταματήσετε τις προσωπικές αντεγκλίσεις και τις κομματικές έριδες και προπαγάνδες?
Οτι αυτή η στιγμή είναι η πλέον ακατάλληλη για τέτοια λόγια, ακόμα και σε ένα φορουμ??????
Δεν το καταλαβαίνετε οτι ΕΤΣΙ εμείς τους καίμε? οτι καίμε τους εαυτούς μας εμείς οι ίδιοι?
Ρε όχι φωτιά, ο ουρανός μόνος του θα πέσει και θα μας αφανίσει όλους!

Αυτή τη στιγμή ή θρηνείς ή ψάχνεις να βοηθήσεις όπως μπορείς. Μόνο αυτό.
:a035::a035::a035:

Τί λες ρε Μέρκιουρι, εδώ δεν έχουν τα νοσοκομεία...
Άμα σε καμια ώρα σου την πέσει και κανας Τούρκος στην αναμπουμπούλα, ποιόν να πρωτογιατροπορεύει ο στρατός?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...

Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce » 24 Ιούλ 2018, 15:12

enterprise-psi έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 15:04
Stalker έγραψε:
:o

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 24 Ιούλ 2018, 15:13

Από τοτε που έγινε το ελ βενιζέλος και η αττική οδός η ανατολική αττική χτίστηκε και αναπτύχθηκε χωρίς σχέδιο πόλης και χωρίς την παραμικρή υποδομή. Κωλοστενά είνια παντού. Ούτε αποχετευτικά συστηματα δεν υπάρχουνε.

Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas » 24 Ιούλ 2018, 15:14

Σουβλίτσα έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 15:10
skartados έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 14:38
Εκατοντάδες αγνοούμενοι πραγματικά δεν γίνονται αυτά
Ο δήμαρχος Ραφήνας ο ίδιος είπε οτι το νούμερο θα γίνει τριψήφιο :a035:
αυτό δυστυχώς είναι το μόνο σίγουρο
ήδη έχουν φτάσει τους 60 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί και παρ' όλ' αυτά υπάρχουν τόσοι τραυματίες και άνθρωποι αγνοούμενοι που τους αναζητούν οι οικογένειές τους.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών