Το ίδιο το ΣΚΑΪ αναφέρεται σ' αυτό ως το φάρμακο που δώσανε στον Τράμπ. Δε θ'αναφερθώ και στις φήμες για το οτι δώσανε το ίδιο φάρμακο σε υψηλόβαθμο της Εκκλησίας που ασθένησε.JPvarvatos έγραψε: ↑10 Ιαν 2021, 20:39Πως προκύπτει αυτό περί VIP;Kauldron έγραψε: ↑10 Ιαν 2021, 20:35Α, δηλαδή είναι μόνο για VIP, οι φουκαράδες να μην ενοχλούμε, έτσι?JPvarvatos έγραψε: ↑10 Ιαν 2021, 20:31Το ότι δεν υπάρχει καμία χώρα στον πλανήτη που να χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο σκεύασμα στον γενικό πληθυσμό δεν πτοεί κανέναν;
Θα φέρει ποτέ η κυβέρνησή μας το φάρμακο αντισωμάτων?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Θα φέρει ποτέ η κυβέρνησή μας το φάρμακο αντισωμάτων?
Ε, ευτυχώς που το λόκντάουν δε μας κοστίζει τίπ... oh wait...GoBack έγραψε: ↑10 Ιαν 2021, 21:011200 δολαρια+κοστος εντοπισμου ασθενων για τη συγκεκριμενη θεραπεια+δεσμευση αποστειρωμενου χωρου για να γινει η διαδικασια+δεσμευση προσωπικου(ουτε καν ετσι,ρωτα τον τζιμιτζοτετοιο αν περισευουν) για 2 ωρες μινιμουμ.Περα απο το κοστος που εκτινασσεται μιλαμε για θεραπεια που βρισκεται σε πειραματικο σταδιο.Αρχέλαος έγραψε: ↑10 Ιαν 2021, 20:47
Πώς χορηγείται το φάρμακο σύμφωνα με τον κ. Κούβελα; Με την διαδικασία της αργής ενδοφλέβιας έγχυσης διάρκειας μίας ώρας.
Ανεπιθύμητες ενέργειες; Ήπιες, κυρίως στο σημείο της ένεσης.
Κόστος; Γνωρίζουμε ότι στις ΗΠΑ κοστίζει περίπου 1.200 δολάρια.
Είναι ακριβό; Η ανθρώπινη ζωή δεν αποτιμάται. Δημοσιευμένες μελέτες, εξάλλου, δείχνουν ότι το κόστος ενός κρεβατιού ΜΕΘ την ημέρα είναι 500 ευρώ, ενώ η νοσηλεία για τον Covid-19 είναι 10-15 μέρες.
Πηγή: https://medlabgr.blogspot.com/2020/12/a ... z6jAjRWsna
Πω ρε πουστη απαλευτοι πραγματικα,διαβασαν 2 ποστ στο φεισμπουκ ειδαν και 15 λεπτα βιντεο του Κουβελα και ανακαλυψαν την σωτηρια της ανθρωποτητας.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ενω η Ιταλια που απο το Μαρτιο θα εχει δικη της παραγωγη στα μονοκλωνικα δεν σου λεει τιποτα, κι αυτοι ειδαν 2 ποστ στο fb.
.
Παλι τον ιδιο σανο πουλας ρε;Παλι τα ιδια θα λεμε;

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Εδώ ένα καλό debunking της ψέκας περι μονοκλωνικών από γιατρό
Γιατι υπαρχει λινκ για "Ιταλικη παραγωγη";Μια ιδιωτικη εταιρεια βγαζει ενα φαρμακο,ο Αριστος βεβαια αφηνει να εννοηθει οτι γινεται σε κρατικο επιπεδο για να ψαρωσει κανας αφελης
Γενικα δε βρισκω πολλα για παραγωγη
Ουτε καν απο την ιδια την εταιρεια
Αλλα ακουω/διαβαζω κατι για πρωτη φορα απο τον Αριστο
Το ψαχνω και δεν το βρισκω
Λογικο δεν ειναι να ζηταω ενα link;
ΟΚ μπορει να μην εχω προσβαση στα στοιχεια που εχει ο Αριστος
Αλλα δεν ειναι οτι ζηταω να μαθω τι ωρα ειναι... το μαθαινω και μονος μου αυτο
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Το θέμα με τα μονοκλωνικά επιγραμματικά για να κλείσουμε είναι ότι έχουν εφαρμογή μόνο σε αυτούς που έχουν συμπτώματα covid στο αρχικό στάδιο και όχι για αυτούς που νοσηλεύονται ή είναι σε ΜΕΘ
Δηλαδή για κάθε 1000 κρούσματα που έχουμε κάθε μέρα πχ θα πρέπει να δίνονται άμεσα 1000 δόσεις μονοκλωνικών.Πέρα από το διαχειριστικό του πράγματος προφανώς ότι δεν έχουν πάρει καν έγκριση από τον ΕΜΑ αλλά μόνο στις ΗΠΑ και υπάρχουν ελάχιστες δόσεις.
Δηλαδή για κάθε 1000 κρούσματα που έχουμε κάθε μέρα πχ θα πρέπει να δίνονται άμεσα 1000 δόσεις μονοκλωνικών.Πέρα από το διαχειριστικό του πράγματος προφανώς ότι δεν έχουν πάρει καν έγκριση από τον ΕΜΑ αλλά μόνο στις ΗΠΑ και υπάρχουν ελάχιστες δόσεις.
Ποιο debunking;Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑10 Ιαν 2021, 21:40Εδώ ένα καλό debunking της ψέκας περι μονοκλωνικών από γιατρό
Δεν λέει κάτι διαφορετικό από τον Κούβελα που είναι επίσης γιατρός.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Λέει τελείως άλλα πράγματα.Ο Κούβελας υποστηρίζει ότι θα αποσυμφορήσουμε άμεσα τις ΜΕΘ αν χορηγήσουμε στους ασθενείς μονοκλωνικά το οποίο είναι ψεκιά καθώς τα μονοκλωνικά έχουν εφαρμογή μόνο στο πρόωρο στάδιο που πρωτοεμφανίζει κάποιος συμπτώματα.vagabondo έγραψε: ↑10 Ιαν 2021, 22:08Ποιο debunking;Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑10 Ιαν 2021, 21:40Εδώ ένα καλό debunking της ψέκας περι μονοκλωνικών από γιατρό
Θα αποσυμφορήσουμε τις ΜΕΘ σημαίνει ότι θα τα χορηγήσουμε σε ασθενείς στη ΜΕΘΚεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑10 Ιαν 2021, 22:11Λέει τελείως άλλα πράγματα.Ο Κούβελας υποστηρίζει ότι θα αποσυμφορήσουμε άμεσα τις ΜΕΘ αν χορηγήσουμε στους ασθενείς μονοκλωνικά το οποίο είναι ψεκιά καθώς τα μονοκλωνικά έχουν εφαρμογή μόνο στο πρόωρο στάδιο που πρωτοεμφανίζει κάποιος συμπτώματα.vagabondo έγραψε: ↑10 Ιαν 2021, 22:08Ποιο debunking;Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑10 Ιαν 2021, 21:40Εδώ ένα καλό debunking της ψέκας περι μονοκλωνικών από γιατρό

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑10 Ιαν 2021, 22:11Λέει τελείως άλλα πράγματα.Ο Κούβελας υποστηρίζει ότι θα αποσυμφορήσουμε άμεσα τις ΜΕΘ αν χορηγήσουμε στους ασθενείς μονοκλωνικά το οποίο είναι ψεκιά καθώς τα μονοκλωνικά έχουν εφαρμογή μόνο στο πρόωρο στάδιο που πρωτοεμφανίζει κάποιος συμπτώματα.vagabondo έγραψε: ↑10 Ιαν 2021, 22:08Ποιο debunking;Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑10 Ιαν 2021, 21:40Εδώ ένα καλό debunking της ψέκας περι μονοκλωνικών από γιατρό
Αν δεν θα πηγαίνουν περιστατικά στις ΜΕΘ χορηγώντας τα μονοκλωνικά στα πρώτα στάδια, δεν θα αποσυμφορησθούν οι ΜΕΘ;

Occasio facit furem
Προφανώς και θ' αποσυμφορηθούν, αφού σημαντικά λιγότερα περιστατικά θα χρήζουν ΜΕΘ, λόγω του οτι θα έχουν θεραπευθεί στα πρώτα στάδια της νόσου, αντί να επιδεινωθούν. Και θα μπορούσε να γίνει αυτό με τη "Βοήθεια στο Σπίτι" σε πρωτοβάθμιο επίπεδο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η ευθύνη του αποτελέσματος, φέρει αποκλειστικά εμένα
από kongrosian » 16 Οκτ 2023, 16:46 » σε Γλωσσολογία - 19 Απαντήσεις
- 1448 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
16 Οκτ 2023, 23:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κατάργηση συμμετοχής στο φάρμακο
από Ληστοσυμμορίτης » 27 Αύγ 2024, 03:32 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 19 Απαντήσεις
- 623 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
30 Αύγ 2024, 17:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο κ. Μητσοτάκης θα φέρει τον γάμο των ομοφυλόφιλων και θα αυξήσει και άλλο τα ποσοστά του
από Libre arbitre » 27 Νοέμ 2023, 16:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 95 Απαντήσεις
- 2011 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir
01 Δεκ 2023, 20:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τί πιστεύετε οτι θα συμβεί (οτ)αν αναγκαστεί η ΝΔ να φέρει τις Πρέσπες προς επικύρωση?
από Kauldron » 26 Ιουν 2023, 15:12 » σε Εσωτερική Πολιτική - 29 Απαντήσεις
- 808 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
26 Ιουν 2023, 18:37
-