Γιατί ζηλεύω τις γυναίκες.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Γιατί ζηλεύω τις γυναίκες.
Γω δεν έγραψα πουθενά στο αρχικό μου ποστ για μουνιά και πούτσες
Μπερδευτήκατε με τις εμμονές σας
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Επιτέλους ρε Γενιά!
Είχες αρχίσει να κουράζεις...αυτός είσαι.
Γενιάς εναντίον σις γυναικών του Ιδρύματος. Μεγάλο ματς.
Μόνος του και όλες τους.
Είχες αρχίσει να κουράζεις...αυτός είσαι.
Γενιάς εναντίον σις γυναικών του Ιδρύματος. Μεγάλο ματς.
Μόνος του και όλες τους.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Επειδή ξέρω για τι μιλάς όπως ξέρεις για τι μιλάω επίσης, τέτοια ώρα, γιατί το κάνεις αυτό ρε baby; Ειλικρινά τώρα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑10 Ιαν 2021, 23:26Γω δεν έγραψα πουθενά στο αρχικό μου ποστ για μουνιά και πούτσες

- Γενιά της Αμαρτίας
Μπα μην το λες αποκάλυψε πως είναι σεξίστριαGherschaagk έγραψε: ↑10 Ιαν 2021, 23:27Επειδή ξέρω για τι μιλάς όπως ξέρεις για τι μιλάω επίσης, τέτοια ώρα, γιατί το κάνεις αυτό ρε baby; Ειλικρινά τώρα;
- Eθνικοκοινωνιστης
γυναικα ειναι η και δοξουλα,γυναικα και η αδελφη του Κιμ,γυναικα και η μεση δυτικη Karen 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Γενιά της Αμαρτίας
Τελικά μόνο η Νάιδα είναι γυναίκα 100%
- Eθνικοκοινωνιστης
α για αυτο ανοιξε το νημα 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
εγώ ξαφνικά δλδ σου θύμισα τον γυναικείο οργασμό τώρα δα;Gherschaagk έγραψε: ↑10 Ιαν 2021, 23:27
Επειδή ξέρω για τι μιλάς όπως ξέρεις για τι μιλάω επίσης, τέτοια ώρα, γιατί το κάνεις αυτό ρε baby; Ειλικρινά τώρα;
άσεμας ρε Γκερσχαναγκχ

δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Γενιά της Αμαρτίας
Ίσως σε αυτό το ασυνάρτητο όνομα κρύβεται ο γυναικείος οργασμός

Πω φιλε εισαι το καλυτερο τρολ που εχει περασει απο εδω... Αποψε δινεις ρεσιταλ. Εχω κανει νεο συκωτι ςπο τα γελια. Εισαι ενας συγχρονος Δημοκριτος.
Αυτα στην πρωτη αναγνωση.Γιατι για εμας που μπορουμε να δουμε βαθυτερα εκφραζεις και κατι βαθυτερο. Ξες αυτο.... Αφου ξες τωρα και ξερω και εγω. Αφου ξερουμε κι δυο μας.
Τεσπα δεν ειναι ακομα ετοιμοι να καταλαβουν αυτο που και οι δυο ξερουμε, ξες αυτο, οποτε κλεινω εδω αθτη τη παρενθεση σε αυτο το νημα, και επιφυλασσομαι για τα μελλοντικα αριστουργηματα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι νύχτα μου, απλά με έβαλες να σκεφτώ πως είναι 2 ταυτόχρονοι οργασμοί του είδους μας.νύχτα έγραψε: ↑10 Ιαν 2021, 23:38εγώ ξαφνικά δλδ σου θύμισα τον γυναικείο οργασμό τώρα δα;Gherschaagk έγραψε: ↑10 Ιαν 2021, 23:27
άσεμας ρε Γκερσχαναγκχ
Τάβλα είναι, πώς να το κάνουμε;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 180 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
08 Μαρ 2024, 11:52
-
-
Νέα δημοσίευση ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΩΜΙΚΟΙ...
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 17 Οκτ 2023, 19:50 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 10 Απαντήσεις
- 585 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mel
18 Οκτ 2023, 06:26
-
-
- 151 Απαντήσεις
- 4150 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
06 Οκτ 2024, 12:54
-
-
Νέα δημοσίευση Χρειάζονται οι άντρες τις γυναίκες;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 18 Φεβ 2025, 11:23 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 12 Απαντήσεις
- 322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
18 Φεβ 2025, 17:33
-