ελα ρε στ, το κινητό σου θα μπορούσε να σου πει προς τα πού να πας με πραγματική ενημέρωση, να σου πεί οτι μπροστά έχει κοπεί ο δρόμος, να σου εμφανίσει τον χάρτη διαφυγής, απλά ζούμε στην Ευρώπη της Γερμανίας, ό,τι και να λέμε τεχνολογικά είμαστε 15 χρόνια πίσω απο την δύση.ST48410 έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 15:34Δεν μου φαίνεται ότι η δυσκολία είναι τόσο στο να ενημερωθεί ο κόσμος όσο το να υπάρχει κεντρικά μια καλή εικόνα του προβλήματος, μια πρόβλεψη της εξέλιξης για να υπάρχει σωστό πλάνο του που πρέπει να κατευθυνθεί ο κόσμος.
Αν υπήρχαν τα παραπάνω θα μπορούσαν να βγάλουν ένα έκτακτο δελτίο τα κανάλια και μετά όλοι θα έπαιρναν ένα τηλέφωνο τους συγγενείς και φίλους που είχαν εκεί. Κατόπιν ο γείτονας θα έβλεπε τον απέναντι να φεύγει κοκ.
Πυρκαγιες στην Αττική
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πυρκαγιες στην Αττική
Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση; Για να μη λέμε δικές μας υποθέσεις γιατί τρελαινόμαστε κάποιοι. Τα γκαζάκια πράγματι βρέθηκαν; Είναι επίσημο;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος με αυτό;enaon έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 15:15.....
πάντως ρε παιδιά, άσχετο πάλι, αλλά όσοι έχουμε ανδροιδ και έχουμε πάει στις ρυθμίσεις, ξέρουμε οτι έχει μέσα υπηρεσία πολιτικής προστασίας για ειδοποιήσεις, που δεν μπορείς να τις κλείσεις κιόλας.
Δεν ειναι απίστευτα εκνευριστικό που η τεχνολογία ειναι εδώ, θα μπορούσαν να ειδοποιήσουν όσους πρέπει μόνο δυναμικά, αλλά μπά, σιγά, να βάλουμε φόρο στις χαρλει καλύτερα κλπ. ;
Υπάρχει τέτοια δυνατότητα στην Ελλάδα;
Αν ναι, δώσε λεπτομέρειες.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Μπορει να ειναι και έτσι, δε ξέρω. Μέσα σε 2 ώρες κάηκε το σύμπαν.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 15:37Ακριβώς επειδή είχε οκτώ μπ. και καύσωνα εμφανίστηκαν τόσες εστίες ταυτόχρονα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Τώρα είπαν ότι από τους 150 τραυματίες οι 90 πήραν εξιτήριο. Στην εντατικοί διασωληνωμένοι είναι 10.
υπάρχει σε όλα τα κινητά, πήγαινε στις ρυθμίσεις, πάνω που έχει ασύρματα πάτα στο περισσότερα, και κάτω κάτω έχει επείγουσες ειδοποιήσεις. Δεν τρέχει κανείς το σερβισε απο την πλευρά της Ευρώπης πάντως, είναι του σατανά αυτά τα πράγματα, δεν θα πιάσουν είπαν οι Γερμανοί, σιγά.
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 15:22Όταν πιστεύεις τον dna παραπάνω από τα ίδια σου τα μάτια, κανένα νόημα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 15:20Οκ, δεν έχει νόημα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 15:17
"EU countries ready to help" έγραφε το τουιτ. Και είχε retweet του μηχανισμού EU Civilian Protection.
Το ΝΑΤΟ θα μας πεις εσύ ποιος σου έβαλε την ιδέα ότι κολλάει κάπου.
Εγώ πήγα και κοίταξα το τουητερ του τυπου και τις τελευταιες μερες ολο γραφει για τον ευρωπαικο μηχανισμο αλληλεγγυης και ποσο βοηθαει αυτες τις μερες στη Σουηδια (που νομιζω ειναι απο κει) με τις φωτιες που εχουνε. Αρα μοιάζει να εχεις δικιο και δεν πρεπει να παμε αμεσως σε βεβιασμενα συμπερασματα. Το πιθανοτερο ειναι να το εννοουσε οπως το λες.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Δεν έχω δει τέτοιο πράγμα στο android.
άκουγα χθες πως η πυροσβεστική φοβαται το "μικροκλίμα" που δημιουργεί η φωτιά
η θερμοκρασία δεν θα είναι 40 αλλά 400 γύρω από μία εστία
με άνεμο, ξηρασία, εύφλεκτα υλικά κλπ δεν θέλει και πολύ να επεκταθεί
η θερμοκρασία δεν θα είναι 40 αλλά 400 γύρω από μία εστία
με άνεμο, ξηρασία, εύφλεκτα υλικά κλπ δεν θέλει και πολύ να επεκταθεί
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
ε οκ, φοβάσαι μην το χαλάσεις μάλλον και δεν πατάς τα μενού. Είναι εκεί απο το v4 νομίζω η υπηρεσία, ίσως και πιο παλιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 24 Ιούλ 2018, 15:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δηλαδή ξεκίνησαν 31 εστίες φωτιάς ταυτόχρονα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Αυτά μια άλλη μέρα θα έσβηναν. Εχθές μπορεί να μην έσβησαν.enterprise-psi έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 07:51Μέχρι να διασχίσω την λεωφόρο Κηφισίας με την μηχανή δέχομαι κατά μέσο ορο, 2 με 3 τσιγάρα απο αυτοκίνητα, ανά δέκα λεπτά. Αλλά κοντά σε ξερά και δάση δεν πετάνε.
Υποθέσεις κάνουμε. Κανείς μας δεν ξέρει. Βέβαια αν βρεθούν τα γκαζάκια αλλάζει το πράγμα.
Πάντως είτε ήταν εμπρησμός, είτε πράκτορες, είτε πολιτικοί αντίπαλοι, είτε αγρότες που έκαιγαν χόρτα το αποτέλεσμα μετράει.
Κρίμα για τόσους ανθρώπους που χάθηκαν με φρικτό τρόπο και για τους άλλους που σε μια μέρα είδαν κόπους μια ζωής να καταστρέφονται.
Κι εγω περιεργο το βλεπω απ τη μια μερια κι απ την αλλη να ειναι τυχαιο
Τωρα ξανα απο το λουτρακι ξεκιναει
Τωρα ξανα απο το λουτρακι ξεκιναει
η πολιτική προστασία γιατί υπάρχει;Γιατί έχει προυπολογισμό ;Aν είναι πάλι ο στρατός να τα δώσει ας του δώσουν το μπάτζετ της πολιτικής προστασίας. Μου θυμίζει την Κεφαλλονιά εκατομμύρια ευρώ σε προυπολογισμό και έπρεπε να πάει το μηχανικό του στρατού να στήσει σκηνές δικές του. Γιατί;Aυτά μετά πρέπει να ανανεωθούν.Υδράργυρος έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 15:15Δεν υπάρχει κάπου ένα απόθεμα για μια έκτακτη ανάγκη; Είναι φυσιολογικό αυτό; Τι να συζητάμε
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Έχω σπάσει 2 κινητά από τα νεύρα μου, έχω φλασάρει ένα παλιότερα με πλήρη αποτυχία (και το περίμενα 99%) και προσπαθώ να το κάνω να τρέχει σκριπτάκια. Μόνιμα στις ρυθμίσεις είμαι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πράκτορες στην βορειοανατολική Αττική
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 14 Αύγ 2024, 15:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
14 Αύγ 2024, 15:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιός του Δυτικού Νείλου - Πρώτο κρούσμα στην Αττική
από πήζον bot » 14 Αύγ 2024, 20:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 318 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κατασκευάζονται υπόγεια πυρηνικά καταφύγια και στην Αττική - Πώς εξοπλίζονται
από βοθρατζης » 29 Νοέμ 2024, 08:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 52 Απαντήσεις
- 1092 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
30 Νοέμ 2024, 13:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Aλλη μια αποτυχια της κυβερνησης.Έως 50% η αύξηση τα ενοικια στην Αττική
από Μαδουραίος » 22 Οκτ 2024, 08:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 1353 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
23 Οκτ 2024, 23:44
-