εαν ο τοπος δεν ειναι πληρως προστατευμενος κολπος, η λιμανι, αυτο που βλεπουμε δεν ειναι 9 μποφωρ.
απο που μπαζει ο συλλογισμος; δεν εχει σχεση ο αερας με τη θαλασσα; πως νομιζεις οτι γινονται τα κυμματα αν οχι απο τον αερα;
εαν ο τοπος δεν ειναι πληρως προστατευμενος κολπος, η λιμανι, αυτο που βλεπουμε δεν ειναι 9 μποφωρ.
lolek1 έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 18:14ειναι σχετικο, και θα το αναφερω, καποτε κυνηγουσαν τον καστρο με τον αλλο τον μισανθρωπο Γκεβαρα και αυτοι κατεφυγαν σε τεραστιες φυτιες καλαμποκιου. τοτε εβαλαν οι διωκτες τους φωτια στα καλαμποκια.
αυτοι οι δυο για να γλυτωσουν, εσκαψαν λακκκους και η φωτια περασε απο πανω τους.
αυτο εχει το μειωνεκτημα οτι μπορει να ψοφησεις απο ελλειψη οξυγονου αλλα σε καθε περιπτωση ειναι ανωδυνο
Ελεος ειναι το κοκκινο λιμανακι, κολπος με τριαντα μετρα γκρεμο πανω απο την παραλιουλα των 4 μετρων και καταφυτος ο γκρεμος με πευκα μεχρι χθες. Επισης φυσσαει προς τα ανοιχτα οπως ηταν προφανες απο 40 σελιδες νηματος.Ασέβαστος έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 18:23εαν ο τοπος δεν ειναι πληρως προστατευμενος κολπος, η λιμανι, αυτο που βλεπουμε δεν ειναι 9 μποφωρ.
απο που μπαζει ο συλλογισμος; δεν εχει σχεση ο αερας με τη θαλασσα; πως νομιζεις οτι γινονται τα κυμματα αν οχι απο τον αερα;
Το πιο είναι το σωστό που πρέπει να κάνεις είναι και θέμα τύχης όπως καταλαβαίνεις. Εμείς εδώ κάνουμε ασκήσεις επί χάρτου αλλά είναι αλλιώς τα πράγματα όταν έχει μαυρίσει ο ουρανός, βλέπεις την κόλαση φωτιάς γύρω σου και η κάπνα πνίγει την ατμόσφαιρα.Υδράργυρος έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 17:50Δεν ειπε κανεις να κατσεις να καεις. Αλλα το να κινηθεις με αυτοκινητο μπορει να ειναι κακη ιδεα. Πχ στη μακιστο αν ολοι αυτοι ειχαν κατσει σε ενα ασφαλες σημειο στο χωριο δε θα ειχαν καειargouen έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 17:44και τι θα κανεις αμα βλεπεις οτι σε κυκλωνει η φωτια?Υδράργυρος έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 17:40Σε περιπτωση φωτιας τελικα δεν ειναι σωστο να μπεις στο αυτοκινητο να φυγεις. Πολλοι θα κανουν το ιδιο. Μπορει να κλειστεις και να καεις μεσα στο αυτοκινητο.το θεμα ειναι να ξερεις που να πας ή τλχ να απομακρυνθείς και μετα με το ποδι...
τι να σου πω; ήσουν εκεί ; οχι; τώρα τι να λέμε; και έχει αναφερθει τόσες πολλές φορές ότι ο αέρας άλλαζε συνεχώς κατεύθυνσηΑσέβαστος έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 18:23εαν ο τοπος δεν ειναι πληρως προστατευμενος κολπος, η λιμανι, αυτο που βλεπουμε δεν ειναι 9 μποφωρ.
απο που μπαζει ο συλλογισμος; δεν εχει σχεση ο αερας με τη θαλασσα; πως νομιζεις οτι γινονται τα κυμματα αν οχι απο τον αερα;
Την ώρα που τραβήχτηκε η φωτογραφία μπορεί να είχε κοπάσει.
εχει καλες φωτο
οχι η φωτια περνα απο πανω . απλα δημιουργειται εκλυσμος οπως ας πουμε στο τζακι με αποτελεσμα η φωτια απο πανω να τρωει το οξυγονο.argouen έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 18:24lolek1 έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 18:14ειναι σχετικο, και θα το αναφερω, καποτε κυνηγουσαν τον καστρο με τον αλλο τον μισανθρωπο Γκεβαρα και αυτοι κατεφυγαν σε τεραστιες φυτιες καλαμποκιου. τοτε εβαλαν οι διωκτες τους φωτια στα καλαμποκια.
αυτοι οι δυο για να γλυτωσουν, εσκαψαν λακκκους και η φωτια περασε απο πανω τους.
αυτο εχει το μειωνεκτημα οτι μπορει να ψοφησεις απο ελλειψη οξυγονου αλλα σε καθε περιπτωση ειναι ανωδυνοκαλό ακούγεται αλλά περαν του οξυγόνου που μάλλον δεν..δε θα ψηθείς μεσα στη λακουβα? Τι θερμοκρασίες αναπτύσσονται ?
Βεβαια ίσως λιποθυμάς από καπνο και έλλειψη οξυγονου οπότε και να καεις δε σε νοιαζει
Να σου πω, να δουμε λίγο το σεναριο, "με κυκλωνει φωτια αν σκαψω λακκο και μπω μεσα εχω καμια ελπίδα σωτηρίας?" Χωρις να μας βοβμαρδιζουν για αρχηlolek1 έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 18:35οχι η φωτια περνα απο πανω . απλα δημιουργειται εκλυσμος οπως ας πουμε στο τζακι με αποτελεσμα η φωτια απο πανω να τρωει το οξυγονο.
εκατομυρια ανθρωποι κυριως στη γερμανια πεθαναν απο ασφυξια μεσα σε καταφυγια κατα την διαρκεια βομβαρδισμων για αυτον τον λογο.
οι επιθεσεις ηταν παντα γνωστο που θα συμβουν γιατι βλεπαν τα αεροπλανα που πηγαιναν ετσι οι κατοικοι πηγαιναν στα καταφυγια τα οποια ομως δεν ειχαν σχεδιαστει για τοσο μεγαλες επιθεσεις.
οι συμμαχοι ριχναν δυο ειδη βομβων η το ενα η το αλλο. εμπρηστικες που ειχαν τα παραπανω αποτελεσματα ετσια πεθαναν μεσα στα καταφυγια αφου στην κυριολεξια ολη η πολη απο πανω τους καιγοταν.
για την ιστορια ριχναν και κανονικες βομβες αλλα ολες μαζι συγχρονως ετσι δημιουργουνταν ενας πραγματικος επιφανειακος σεισμος που εριχνε ακομα περισσοτερο το ηθικο των ανθρωπων αφου οι συμμαχοι μπορουσαν συμβολικα να δημιουργουν στοιχεια της φυσης