Πυρκαγιες στην Αττική

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Re: Πυρκαγιες στην Αττική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas » 24 Ιούλ 2018, 19:05

Naida έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 18:12
Νομίζω ότι πολλοί δεν εκτιμούν και σωστά τον κίνδυνο. Μένουν όσο το δυνατόν περισσότερο να προφυλάξουν το σπίτι τους ή δε ξέρω εγώ τι και ξαφνικά βρίσκονται περικυκλωμένοι μην έχοντας διαφυγή. Ειδικά ηλικιωμένοι άνθρωποι. Σαφώς πρέπει να υπάρξει πλήρης ανασχεδιασμός όλου του αντιπυρικού σχεδίου της χώρας. Και του αντιπλημμυρικού και του αντισεισμικού, γιατί και αυτό ξεχασμένο το έχουν και θα μας βρει πάλι καμιά καταστροφή και θα μετράμε νεκρούς. Αλλά ποιος τολμάει να το κάνει;
δε νομίζω ότι εδώ μιλάμε για τέτοια περίπτωση
εν προκειμένω υπήρξε κακή ενημέρωση και πάνω απ όλα υποτίμηση της κατάστασης από τους αρμοδίους, με αποτέλεσμα να μη τεθεί σε λειτουργία ο μηχανισμός αντιμετώπισης της φωτιάς όταν θα έπρεπε και να μη φτάσουμε σε αυτήν τη φρίκη

εδώ ήταν και πολλοί που απλά έτρωγαν σε ταβέρνες και δεν ήξεραν από που να φύγουν.

Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian » 24 Ιούλ 2018, 19:07

Naida έγραψε:
Νομίζω ότι πολλοί δεν εκτιμούν και σωστά τον κίνδυνο. Μένουν όσο το δυνατόν περισσότερο να προφυλάξουν το σπίτι τους ή δε ξέρω εγώ τι και ξαφνικά βρίσκονται περικυκλωμένοι μην έχοντας διαφυγή. Ειδικά ηλικιωμένοι άνθρωποι. Σαφώς πρέπει να υπάρξει πλήρης ανασχεδιασμός όλου του αντιπυρικού σχεδίου της χώρας. Και του αντιπλημμυρικού και του αντισεισμικού, γιατί και αυτό ξεχασμένο το έχουν και θα μας βρει πάλι καμιά καταστροφή και θα μετράμε νεκρούς. Αλλά ποιος τολμάει να το κάνει;
Σπίτι που είναι από πυρίμαχα υλικά, μπετόν συνθετικά αλουμινένια παράθυρα, με κατάλληλη ετήσια προετοιμασία είναι ασφαλέστερο να παραμείνεις μέσα, τουλάχιστον έτσι έχω διαβάσει σε διάφορα εγχειρίδια. Θέλει βέβαια δουλειά, ετήσιο καθάρισμα, βαριά κλαδέματα, και βέβαια όχι πεύκα και άλλα εύφλεκτα δέντρα στην αυλή. Ακόμα και η ελιά πρέπει να αποφεύγεται τουλάχιστον κολλητά. χωρίς "γραφικές" ξύλινες πέργολες κεραμοσκεπές κλπ που είναι ηλίθιο όταν μιλάμε για σπίτι στην ύπαιθρο στην ξηρική Ελλάδα.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 24 Ιούλ 2018, 19:09

8 ώρες πριν ενώ υπάρχουν ακόμα εστίες! Είναι υπεράνω ο Αλέξης!
Άκουσα ότι το ίδιο έγινε και με την Ισπανία!

How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 24 Ιούλ 2018, 19:10

Αίγαγρος έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 19:03
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 19:00
Ξέρει κανένας αν έφτασε η φωτιά στό καφέ Μπαλκόνι πού συχνάζει ο Σάκης ο Ρουβάς ; ......

.
Φίλε, από εχθές το βράδυ αυτή η σκέψη με κατατρώει κι εμένα.

Ωραία η ειρωνία φίλε αλλά δέν ταιριάζει στήν περίπτωσή μας ...... :c020:

Ηταν καλυμένη ερώτηση γιατί τό οικόπεδο μου βρίσκεται πρίν τό Μπαλκόνι
καί θάθελα νά ξέρω αν καήκαμε .....
Δέν έχει σπίτι αλλά έχει δέντρα .....
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 24 Ιούλ 2018, 19:11

under έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 11:36
Ειχαμε Αγιο.
Η φωτια σταματησε στο απεναντι μας σπιτι.Αυτο πρεπει να πηρε επειδη ειχε πευκα μεσα και πρεπει να αρπαξε η σκεπη του.Μαλλον σταματησε γιατι εμεις που ειμαστε απεναντι δεν ειχαμε πευκα.Εκει παιζαμε μπαλα μικροι επειδη ειχε ενα υπεροχο κηπο με γκαζον.Δυστυχως καηκε και το ακριβως διπλα του που ειχε την καλυτερη θεα σε ολοκληρο σχεδον τον Κορινθιακο.Στη γειτονια μας 4 σπιτια εμειναν ανεπαφα.Το δικο μου και αλλα 3.
Ειμαστε στα 100 μετρα απο τη θαλασσα.
Μπράβο βρε under, να πάνε όλα καλά! Καλή δύναμη!
Leporello έγραψε:
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 24 Ιούλ 2018, 19:11

OANNHSEA έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 17:39
Κλαίτε μήπως για το Νέο Βουτζά;
Κλαίτε μήπως για μία περιοχή που έχει ξανακαεί άλλες τρείς φορές στο παρελθόν και τα καμμένα έγιναν βιλίτσες και εξοχικά;
Κλαίτε μήπως για ανθρώπους που ήθελαν και τα έπαθαν;

Ή μήπως κλαίτε για τον εαυτό σας, ο οποίος είναι σφόδρα συνένοχος στο εν λόγω έγκλημα και τελικά συνυπεύθυνος για τους νεκρούς;

.
Ρε μλκ σοβαρά τωρα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 24 Ιούλ 2018, 19:12

Yochanan έγραψε:
23 Ιούλ 2018, 19:48
Είμαστε όλοι κομπλέ;
http://www.in.gr/2018/07/23/greece/sto- ... ai-spitia/
Ο plouf πού είναι; Μένει προς τα εκεί, αν δεν κάνω λάθος.
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 24 Ιούλ 2018, 19:14

πάντως παίζει ορισμένοι αγνοούμενοι να μην βρεθούν και ποτέ. Αν βούτηξαν στη θάλασσα και πνίγηκαν σιγά μην τους βρουν. γάμησέ τα ...
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 24 Ιούλ 2018, 19:14

Ερμής έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 19:11
OANNHSEA έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 17:39
Κλαίτε μήπως για το Νέο Βουτζά;
Κλαίτε μήπως για μία περιοχή που έχει ξανακαεί άλλες τρείς φορές στο παρελθόν και τα καμμένα έγιναν βιλίτσες και εξοχικά;
Κλαίτε μήπως για ανθρώπους που ήθελαν και τα έπαθαν;

Ή μήπως κλαίτε για τον εαυτό σας, ο οποίος είναι σφόδρα συνένοχος στο εν λόγω έγκλημα και τελικά συνυπεύθυνος για τους νεκρούς;

.
Ρε μλκ σοβαρά τωρα;
Ω, γιές!

Αν δεν ήταν πιστοποιημένος θα τον πιστοποιούσα με αυτό το ποστ.
the end

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 24 Ιούλ 2018, 19:15

Juno έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 19:11
under έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 11:36
Ειχαμε Αγιο.
Η φωτια σταματησε στο απεναντι μας σπιτι.Αυτο πρεπει να πηρε επειδη ειχε πευκα μεσα και πρεπει να αρπαξε η σκεπη του.Μαλλον σταματησε γιατι εμεις που ειμαστε απεναντι δεν ειχαμε πευκα.Εκει παιζαμε μπαλα μικροι επειδη ειχε ενα υπεροχο κηπο με γκαζον.Δυστυχως καηκε και το ακριβως διπλα του που ειχε την καλυτερη θεα σε ολοκληρο σχεδον τον Κορινθιακο.Στη γειτονια μας 4 σπιτια εμειναν ανεπαφα.Το δικο μου και αλλα 3.
Ειμαστε στα 100 μετρα απο τη θαλασσα.
Μπράβο βρε under, να πάνε όλα καλά! Καλή δύναμη!
Ευχαριστω πολυ !
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 24 Ιούλ 2018, 19:15

Juno έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 19:12
Yochanan έγραψε:
Είμαστε όλοι κομπλέ;
Δεν το γνώριζα. Ελπίζω να είναι καλά.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas » 24 Ιούλ 2018, 19:16

argouen έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 18:34
βγαινει ο μαλακοτζανακοπουλος να διαβαζει απο μεσα οτι μοιραζονται χυμοι σε καποιο κλειστο γυμναστηριο που φιλοξενει κόσμο
Αι στα διαλα ρε, μην προκαλειτε τλχ ζωα!
:fp:

Heritage86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Heritage86 » 24 Ιούλ 2018, 19:16

Yochanan έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 18:56
Heritage86 έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 18:41
Αριστεία επί τω έργω.

https://www.protothema.gr/politics/arti ... manogleio/

Εντάκσει. Αμα δεν πήγαινε όμως πάλι θα έκραζες γιατι δεν πηγε. Ναι; Είναι αρχηγός της αξιωματικης αντιπολιτευσης και ουσιαστικα καθε μεγαλο κομμα ειναι υποχρεωμενοι να πανε.
Καταλαβαίνεις ότι η γραφικότητα έχει όρια έτσι;Πρόσφατα εντός βουλής ψήφισε αρνητικά στην ενίσχυση δομών σχετικών με τα πυροσβεστικά.Και όχι μόνο αυτό,είναι ο άνθρωπος που ανοικτά βγαίνει και λέει ότι δε χρειάζονται ιατροί στα νοσοκομεία-προφανώς γιατί ποτέ του δε νοσηλεύτηκε σε ένα από αυτά αλλά στα αντίστοιχα του Γκστάντ όταν στραμπούληξε στο σκι-.Από τη στιγμή που ανοικτά μιλάει για προσλήψεις και ενίσχυση ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,καλό θα ήτανε να πηγαίνει σε ηβέντς δημοσίας τάξης με μπατσιλίκι.Το να κοροϊδεύεις την κοινωνία και να δείχνεις ψευδο-ενδιαφέρον,είναι αντίθετο με την εικόνα ειλικρίνειας που πουλάς τόσο εσύ όσο και οι καρχαρίες-φοροφυγάδες-παλιοτόμαρα-κουτορνήθια που εκπροσωπείς.

Αυτά τα ολίγα για το καλύτερο βιογραφικό της χώρας και την αγάπη για τους πυρόπληκτους.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 24 Ιούλ 2018, 19:16

Yochanan έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 19:15
Juno έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 19:12
Yochanan έγραψε:
Είμαστε όλοι κομπλέ;
Δεν το γνώριζα. Ελπίζω να είναι καλά.
Και εγώ. Δεν μου είναι συμπαθής λόγω πολιτικών, αλλά θέλω να είναι εδώ να τσακωνόμαστε. :P
Leporello έγραψε:

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 24 Ιούλ 2018, 19:17

Dorian έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 19:07
Naida έγραψε:
Σπίτι που είναι από πυρίμαχα υλικά, μπετόν συνθετικά αλουμινένια παράθυρα, με κατάλληλη ετήσια προετοιμασία είναι ασφαλέστερο να παραμείνεις μέσα, τουλάχιστον έτσι έχω διαβάσει σε διάφορα εγχειρίδια. Θέλει βέβαια δουλειά, ετήσιο καθάρισμα, βαριά κλαδέματα, και βέβαια όχι πεύκα και άλλα εύφλεκτα δέντρα στην αυλή. Ακόμα και η ελιά πρέπει να αποφεύγεται τουλάχιστον κολλητά. χωρίς "γραφικές" ξύλινες πέργολες κεραμοσκεπές κλπ που είναι ηλίθιο όταν μιλάμε για σπίτι στην ύπαιθρο στην ξηρική Ελλάδα.
Δεν γινεται ετσι η δουλεια εαν δεν υπαρξει υπευθυνη διαπαιδαγωγηση και εκπαιδευση των κατοικων αυτης της χωρας μια ζωη θα ειμαστε στο τι λενε τα παση φυσης εγχειριδια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών