Πυρκαγιες στην Αττική

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Re: Πυρκαγιες στην Αττική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 24 Ιούλ 2018, 21:31

dna replication έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 18:52
Heritage86 έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 18:41
Αριστεία επί τω έργω.

https://www.protothema.gr/politics/arti ... manogleio/
πιο στημένο δε γινεται
ολονυκτια συσκεψη για την πιο κατάλληλη αντιπολιτευτική τακτική στο επικοινωνιακό επιτελείο του Κούλη, συχνές ενημερώσεις, τηλεφωνήματα να βρεθούν αυθόρμητα οι κατάλληλοι άνθρωποι την κατάλληλη στιγμή
και πάλι ο τύπος είναι αγγούρι
Διαβάζω ψάχνουν έκτακτους με πενήντα τα εκατό αναπηρία, δύσκολο, δε λέω, αλλά δεν βάζετε το βύσμα σας να δοκιμάσει; Αμαρτία είναι να ξεφτιλίζεστε για εξήντα σεντς και θα επιτελέσετε και κοινωνικό έργο αν σας κάτσει
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 24 Ιούλ 2018, 21:35

bizeli έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 21:25
ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 21:22
Δεν είναι δάσος το Μάτι ρε συ.
Γαλή μήπως ήταν δάσος; Και χτίσε χτίσε έγινε αστική περιοχή;
Δεν έχω ιδέα από την περιοχή.
Από περιέργεια ρωτάω.
Ίσως ήταν και η αιτία για τον νόμο προστασίας των δασών για τα πεύκα.
the end

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Ιούλ 2018, 21:36

bizeli έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Από περιέργεια ρωτάω.
Εγώ το ξέρω καλά το μέρος. Και ας μην ξεχνάμε, ότι είναι παραθαλάσσιο. Μ' αυτήν τη λογική, είναι απολύτως φυσικό να καίγεται και το οποιοδήποτε πράσινο προάστιο ή χωριό ή πόλη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 24 Ιούλ 2018, 21:38

OANNHSEA έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 21:08
Ερμής έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 19:11
OANNHSEA έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 17:39
Κλαίτε μήπως για το Νέο Βουτζά;
Κλαίτε μήπως για μία περιοχή που έχει ξανακαεί άλλες τρείς φορές στο παρελθόν και τα καμμένα έγιναν βιλίτσες και εξοχικά;
Κλαίτε μήπως για ανθρώπους που ήθελαν και τα έπαθαν;

Ή μήπως κλαίτε για τον εαυτό σας, ο οποίος είναι σφόδρα συνένοχος στο εν λόγω έγκλημα και τελικά συνυπεύθυνος για τους νεκρούς;

.
Ρε μλκ σοβαρά τωρα;
Σοβαρότατα!!!
50 χρόνια γελοιότητες από όλους τους Έλληνες, κάποια στιγμή πληρώνονται με αίμα ή φωτιά στην προκειμένη περίπτωση...
Π.χ. ξέρεις τι λέει το άρθρο του νόμου για τα σπίτια σε πυκνοφυτεμένες περιοχές; Μήπως και μιλάει εκτός των άλλων και για δεξαμενή πυρόσβεσης αρκετών κυβικών; Μπορείς να μας πεις πόσα σπίτια είχαν αυτές τις δεξαμενές και σε πόσα ήταν γεμάτες;

.
Και αυτό σημαίνει ότι έπρεπε να πεθάνουν 75 άνθρωποι εκ των οποίων κοντά στα 30 παιδια;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 24 Ιούλ 2018, 21:39

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 21:36
bizeli έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Από περιέργεια ρωτάω.
Εγώ το ξέρω καλά το μέρος. Και ας μην ξεχνάμε, ότι είναι παραθαλάσσιο. Μ' αυτήν τη λογική, είναι απολύτως φυσικό να καίγεται και το οποιοδήποτε πράσινο προάστιο ή χωριό ή πόλη.
Περί ματιού, μίλησα και έμαθα ότι το περισσότερο είναι όντως εκτός σχεδίου. Υπάρχουν πολλοί δρόμοι που είναι αδιέξοδοι και/ ή που κινούνται παράλληλα με την ακτογραμμή, με την πρόσβαση να εμποδίζεται από κτίσματα. Οι άνθρωποι με τα αυτοκίνητα παγιδευτήκανε σε αυτό το χάος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ την 24 Ιούλ 2018, 21:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 24 Ιούλ 2018, 21:39

Όλη η Πεντέλη είχε καεί εκτός από αυτό το σημείο. Το μόνο πράσινο μέρος στην περιοχή.
the end

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 24 Ιούλ 2018, 21:41

Athina__P έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 21:29

Δηλαδή αυτός ο ένας πανικοβλήθηκε; Του έσβησε η μηχανή; Πάντως παράτησε το αυτοκίνητο στη μέση να δημιουργεί μποτιλιάρισμα και έφυγε. Δεν ξέρω πλέον πού είναι αυτό το λινκ, έπαθα κάτι που το είδα. Δηλαδή όλο το αλαλούμ ή το μισό στο Κόκκινο Λιμανάκι μπορούσε να είχε αποφευχθεί;
Μπορεί να πανικοβλήθηκε, μπορεί να είχε και κάποιο πρόβλημα υγείας, μπορεί απλώς να ήταν ένας ακόμα αδιάφορος και απαίδευτος συμπολίτης μας. Μια φορά έχω ζήσει φωτιά από κοντά και υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να λειτουργήσουν ψύχραιμα.

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 24 Ιούλ 2018, 21:41

Naida έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 21:09
Θα είναι πάνω από 100-110 οι νεκροί. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Είναι σοκαριστικό. Έχουμε μια πιο κοντινή εικόνα τι γίνεται με τους βομβαρδισμούς στη Συρία.
Διαβαζα σημερα στην Ιαπωνια 80 νεκροι λογω καυσωνα (40 βαθμοι)
Γινεται χαμος παγκαμιως με θυματα απο φυσικες καταστροφες, απλα για τα δεδομενα της Ελλαδας, αυτο που συνεβη ειναι πρωτογνωρο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 24 Ιούλ 2018, 21:44

'
Μια ομάδα από τα θύματα της πυρκαγιάς έφτασαν σε απόσταση 10 μέτρα από την θάλασσα, αλλά δεν την βρήκαν μέσα στους καπνούς και τον πανικό.
Θυμήθηκα ένα νήμα από κάποιο μέλος που ήθελε να αγοράσει νέο κινητό και τις δυνατότητες που έχουν. Σήμερα όλα ή σχεδόν όλα τα κινητά έχουν gps και χάρτες.

Κανένας από τους δυστυχείς δεν σκέφτηκε να βρει την θέση τους με το κινητό του, να προσανατολιστεί και να κινηθεί προς την θάλασσα που ήταν παραδίπλα;
Πόσοι από εμάς είμαστε εξοικειωμένοι με το gps/χάρτη του κινητού μας, ώστε αν ποτέ - ο μη γένοιτο - βρεθούμε σε παρόμοια κατάσταση, να το χειριστούμε σωστά και να γλυτώσουμε;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 24 Ιούλ 2018, 21:45

ST48410 έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 21:41
Athina__P έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 21:29

Δηλαδή αυτός ο ένας πανικοβλήθηκε; Του έσβησε η μηχανή; Πάντως παράτησε το αυτοκίνητο στη μέση να δημιουργεί μποτιλιάρισμα και έφυγε. Δεν ξέρω πλέον πού είναι αυτό το λινκ, έπαθα κάτι που το είδα. Δηλαδή όλο το αλαλούμ ή το μισό στο Κόκκινο Λιμανάκι μπορούσε να είχε αποφευχθεί;
Μπορεί να πανικοβλήθηκε, μπορεί να είχε και κάποιο πρόβλημα υγείας, μπορεί απλώς να ήταν ένας ακόμα αδιάφορος και απαίδευτος συμπολίτης μας. Μια φορά έχω ζήσει φωτιά από κοντά και υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να λειτουργήσουν ψύχραιμα.
Παιδια δεν ξερω τι λινκ λετε αλλα σε τετοιες συνθήκες και με αυτους τους δρομους το μποτιλιαρισμα ειναι το μονο σιγουρο. Θέλω να πω δεν χρειάζεται να ψάχνουμε αποδιοπομπαίους τράγους και εδώ.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 24 Ιούλ 2018, 21:46

Ερμής έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 21:38
OANNHSEA έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 21:08
Μπορείς να μας πεις πόσα σπίτια είχαν αυτές τις δεξαμενές και σε πόσα ήταν γεμάτες;
Και αυτό σημαίνει ότι έπρεπε να πεθάνουν 75 άνθρωποι εκ των οποίων κοντά στα 30 παιδια;

τότε γιατί ψάχνουμε ευθύνες ρε παιδιά, ας πούμε ατυχία και πάμε για άλλα, ή να πούμε οτι το κράτος φταίει που δεν μας έβαλε πρόστιμο που δεν βάλαμε δεξαμενές.

Fuerte
Phorum.gr user: petit_bourgeois

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fuerte » 24 Ιούλ 2018, 21:47

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 21:39
ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 21:36
bizeli έγραψε:

Από περιέργεια ρωτάω.
Περί ματιού, μίλησα και έμαθα ότι το περισσότερο είναι όντως εκτός σχεδίου. Υπάρχουν πολλοί δρόμοι που είναι αδιέξοδοι και/ ή που κινούνται παράλληλα με την ακτογραμμή, με την πρόσβαση να εμποδίζεται από κτίσματα. Οι άνθρωποι με τα αυτοκίνητα παγιδευτήκανε σε αυτό το χάος
Εγώ και μόνο την παραλία που είδα δεν μου φάνηκε και πολύ για παραλία. Μιλάμε για κάτι βράχους με δέντρα πιο πίσω που έφτιαξαν σκαλιά για να κατεβαίνουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fuerte την 24 Ιούλ 2018, 21:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 24 Ιούλ 2018, 21:48

Nandros έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 21:44
'
Μια ομάδα από τα θύματα της πυρκαγιάς έφτασαν σε απόσταση 10 μέτρα από την θάλασσα, αλλά δεν την βρήκαν μέσα στους καπνούς και τον πανικό.
Θυμήθηκα ένα νήμα από κάποιο μέλος που ήθελε να αγοράσει νέο κινητό και τις δυνατότητες που έχουν. Σήμερα όλα ή σχεδόν όλα τα κινητά έχουν gps και χάρτες.

Κανένας από τους δυστυχείς δεν σκέφτηκε να βρει την θέση τους με το κινητό του, να προσανατολιστεί και να κινηθεί προς την θάλασσα που ήταν παραδίπλα;
Πόσοι από εμάς είμαστε εξοικειωμένοι με το gps/χάρτη του κινητού μας, ώστε αν ποτέ - ο μη γένοιτο - βρεθούμε σε παρόμοια κατάσταση, να το χειριστούμε σωστά και να γλυτώσουμε;
.
Ειπώθηκε ότι βρέθηκαν μπροστά σε γκρεμό και στη συνέχεια εγκλωβίστηκαν από τη φωτιά. Άρα μπορεί όντως να έβλεπαν τη θάλασσα μπροστά τους, αλλά τους έλειπε η πληροφορία προς τα πού να πάνε στα αλήθεια. Λίγα μέτρα πιο δίπλα υπήρχε πρόσβαση στη θάλασσα. Και πάλι, αν είσαι ψύχραιμος, πατάς στις φωτό του χάρτη και βλέπεις σε μια ωραιότατη φωτό τη διαμόρφωση της ακτής. Αλλά ποιος ξέρει αν είχαν το χρόνο και την ψυχραιμία και τη δυνατότητα να μετακινηθούν εκείνη τη στιγμή.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 24 Ιούλ 2018, 21:48

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 24 Ιούλ 2018, 21:48

Nandros έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 21:44
'

.
Μου φαίνεται ότι δεν μπορείς να καταλάβεις τι γινόταν εκείνη την στιγμή. Θα καιγόταν και θα έψαχνε το GPS; Και που ξέρουμε αν δεν την είχαν βρει και είχαν εγκλωβιστεί μη μπορώντας να πλησιάσουν τις φλόγες; Στην περιοχή ζούσαν, δεν ήταν άγνωστα μέρη.
the end

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών