Το ωραίο είναι ότι ψαρώνουν κι αρχίζουν τις ιδεολογικές κόντρες...
Γύφτισσες - Πορνίδια.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γύφτισσες - Πορνίδια.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Μα εγώ αναρχικός είμαι. Και μου τη βγαίνει ποια η Νάιδα.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Έχω γνωρίσει διάφορα άτομα που κουβαλούν διάφορες "βαλίτσες" στη ζωή τους.
Εννοείται να πληρώσεις! Πως αλλιώς άλλωστε;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑14 Ιαν 2021, 20:12Και να πληρώσω ξέχασες να πεις.Naida έγραψε: ↑14 Ιαν 2021, 20:11Είπα εγώ δεν έχουν αλλες επιλογές; τς τς. Βάζεις λόγια που δεν είπα, δεν είναι τίμιο αυτό. Βέβαια οι επιλογές είναι διάφορες από περίπτωση σε περίπτωση αλλά δε γαμιεται. Αρκεί να γαμήσεις εσύ Γενιά μου.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑14 Ιαν 2021, 20:05Εδώ σε αυτό το νήμα καταρρέει ο μύθος της Νάιδας ότι οι πουτάνες δεν έχουν άλλες επιλογές
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Γενιά της Αμαρτίας
-
Δεν συμφωνώ με τις θεωρίες. Όσα επιχειρήματα να έχεις και όση συναίνεση από την μεριά της δεν μπορείς να κρατάς την πουτάνα στην δουλεία. Την ψυχική κυρίως. Βεβαίως έχεις και την Νάιδα με τις φεμινοπούτσες τηςΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑14 Ιαν 2021, 20:09Νάιδα δεν έχεις ιδέα από πουτάνες. Επειδή έχω συναντήσει πάρα πολλές θα σου πω.
Το 90% έχουν μέσα τους το πουτανιλίκι. Γουστάρουν να πηδιούνται!
Οι απόψεις σου είναι του φεμινισμού του περασμένου αιώνα. Σήμερα οι φεμινίστριες λένε ακριβώς τα ΑΝΤΙΘΕΤΑ.

Απλώς καταλαβαίνω τα ψυχικά σου βάρη και την ανάγκη να τον χώσεις. Είναι και γυφτοπούλα ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Γενιά της Αμαρτίας
Έχεις γνωρίσει πουτάνα;Μπίστης έγραψε: ↑14 Ιαν 2021, 20:22Δεν συμφωνώ με τις θεωρίες. Όσα επιχειρήματα να έχεις και όση συναίνεση από την μεριά της δεν μπορείς να κρατάς την πουτάνα στην δουλεία. Την ψυχική κυρίως. Βεβαίως έχεις και την Νάιδα με τις φεμινοπούτσες τηςΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑14 Ιαν 2021, 20:09Νάιδα δεν έχεις ιδέα από πουτάνες. Επειδή έχω συναντήσει πάρα πολλές θα σου πω.
Το 90% έχουν μέσα τους το πουτανιλίκι. Γουστάρουν να πηδιούνται!
Οι απόψεις σου είναι του φεμινισμού του περασμένου αιώνα. Σήμερα οι φεμινίστριες λένε ακριβώς τα ΑΝΤΙΘΕΤΑ.
Απλώς καταλαβαίνω τα ψυχικά σου βάρη και την ανάγκη να τον χώσεις. Είναι και γυφτοπούλα ...
Εμ, είναι και γυφτοπούλα θέλει και η Γενιά να γαμησει, πληρώνει κιόλας ο άνθρωπος!Μπίστης έγραψε: ↑14 Ιαν 2021, 20:22
Δεν συμφωνώ με τις θεωρίες. Όσα επιχειρήματα να έχεις και όση συναίνεση από την μεριά της δεν μπορείς να κρατάς την πουτάνα στην δουλεία. Την ψυχική κυρίως. Βεβαίως έχεις και την Νάιδα με τις φεμινοπούτσες της
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Θα τρέμουν τα κόκαλα του Μπακούνιν!Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑14 Ιαν 2021, 20:17Μα εγώ αναρχικός είμαι. Και μου τη βγαίνει ποια η Νάιδα.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Γενιά της Αμαρτίας
Πληρώνω το μαγαζί που άνοιξε Η ΙΔΙΑ. Προσφορά και ζήτηση φιλενάδα μου.Naida έγραψε: ↑14 Ιαν 2021, 20:26Εμ, είναι και γυφτοπούλα θέλει και η Γενιά να γαμησει, πληρώνει κιόλας ο άνθρωπος!Μπίστης έγραψε: ↑14 Ιαν 2021, 20:22
Δεν συμφωνώ με τις θεωρίες. Όσα επιχειρήματα να έχεις και όση συναίνεση από την μεριά της δεν μπορείς να κρατάς την πουτάνα στην δουλεία. Την ψυχική κυρίως. Βεβαίως έχεις και την Νάιδα με τις φεμινοπούτσες της
Δεν έχεις το δικαίωμα, ας σου το δίνει
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Γενιά της Αμαρτίας

Προτιμάς να αναλάβουμε εμείς τα βάρη του ;
(Τα ψυχολογικά)