Σουρωτήρι
Σουρωτήρι
Θα ήθελα να μου προτείνετε καταστήματα στην Αθήνα και στα προάστιά της στα οποία θα μπορούσα να βρω ανοξείδωτο σουρωτήρι inox 18/10. Θέλω να το βάζω με το ψάρι μέσα στην κατσαρόλα για να βράζει.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Re: Σουρωτήρι
Στην Μαγειρική ;

… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
-
το 18/10 εννοείς υλικό; εγώ έχω τέτοιο, σου κάνει; δεν νομίζω να τίθεται θέμα αντοχής σε θερμοκρασία
https://vicko.gr/el/sourotiri-atmou-ana ... m-20148974
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γενιά της Αγαμίας την 14 Ιαν 2021, 20:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- NoMoreLice
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

Έτσι πρέπει να γράφει επάνω : 18/10.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑14 Ιαν 2021, 20:57
το 18/10 εννοείς υλικό; εγώ έχω τέτοιο, σου κάνει; δεν νομίζω να τίθεται θέμα αντοχής σε θερμοκρασία
https://vicko.gr/el/sourotiri-atmou-ana ... m-20148974
Δεν θέλω για ζυμαρικά ούτε αυτά της φριτέζας. Ειδικό για ψαρόσουπα το θέλω. Ένα που δείχνει να κάνει είναι στην Πέλλα !

-
μέσα στην κατσαρόλα δεν εννοείς στον ατμό πάνω από το νερό ρε τύπε; αν ναι, μια χαρά είναι αυτό που σου βαλα
Να μπαίνει μέσα στην κατσαρόλα με το ψάρι και το νερό. Αλλά να είναι ανοξείδωτο. Όχι ό,τι να 'ναι.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑14 Ιαν 2021, 21:03μέσα στην κατσαρόλα δεν εννοείς στον ατμό πάνω από το νερό ρε τύπε; αν ναι, μια χαρά είναι αυτό που σου βαλα

Για πόσους μιλάς?
Γιατί εγώ μιλάω για ορδές εισβολέων που μας έρχονται.
Μπαμπού , ε ;

Αν δεν βρω μου φαίνεται πως θα δέσω το ψάρι με τούλι από μπουμπουνιέρα.

- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα