Φίλε δεν μπορείς ούτε καν να διαβάσεις.Thor έγραψε: ↑15 Ιαν 2021, 15:19Επιτελους,καταληξαμε στο ζητουμενο του νηματος.
Απλα ενημερωσε και τον Μπλακυ γιατι νομιζει οτι μιλας σοβαρα.
Τα έχω εξηγήσει όλα στο νήμα.
Φίλε δεν μπορείς ούτε καν να διαβάσεις.Thor έγραψε: ↑15 Ιαν 2021, 15:19Επιτελους,καταληξαμε στο ζητουμενο του νηματος.
"αναρχικος¨Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑15 Ιαν 2021, 15:07
Έλα μωρέ γύφτισσες της πόλης μας είναι. Δικές μας καθαρές.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Να υποθεσω οτι ακομα δεν εχεις ξυπνησει;
ναι οκ.τι έχουμε εδώ?John Brown Gun Club έγραψε: ↑15 Ιαν 2021, 14:56Σου λειπουν 20 ποντοι αι κιου, τι να κανουμε. Εαν ομως διαβαζες προσεκτικοτερα αυτα που εγραψα στο νημα για την τραπ και τους ραπερς, θα εβλεπες πως πουθενα δεν εγραψα πως οι φονοι και οι πουτανες ειναι μαγκια η κατι αντιστοιχο, δεν εκφραζομαι καν ετσι. Μαγκια ηταν αλλα πραγματα που εκαναν, και τα εκθετω σε βαθος στην αναρτηση μου.
Στην αντιπερα οχθη, εχεις ονοματα στην κορυφη των τσαρτς που ενω καθαριζουν μυρια καθε βδομαδα απελαυνονται απο το κρατος ως παρατυποι μεταναστες, η σκοτωνονται σε ξεκαθαρισματα λογαριασμων συμμοριων ή αντιμετωπιζουν κακουργηματικες κατηγοριες οπως ληστειες, φονους και συμμετοχη σε εγκληματικες οργανωσεις και δεν ειναι ουτε 20 χρονων. Τι να κλασουν οι πανκηδες δηλαδη μπροστα τους.
Αμέ. Καλύτερα από πουριτανός και ούγκανος.John Brown Gun Club έγραψε: ↑15 Ιαν 2021, 15:20"αναρχικος¨Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑15 Ιαν 2021, 15:07
Εχεις δικιο ρε φιλεναδα,δεν εδωσα τη δεουσα προσοχη.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑15 Ιαν 2021, 15:20Φίλε δεν μπορείς ούτε καν να διαβάσεις.
Δεν πειράζει. Να με παρακολουθείς.Thor έγραψε: ↑15 Ιαν 2021, 15:22Εχεις δικιο ρε φιλεναδα,δεν εδωσα τη δεουσα προσοχη.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑15 Ιαν 2021, 15:20Φίλε δεν μπορείς ούτε καν να διαβάσεις.
Με συγχωρεις.
Εαν δεν ειναι ακκαου του Σουβλατζη, ισως ειναι ενος παλιου διατοντα αστερα ονοματι Στεφανος Μιντια η κατι τετοιο.Thor έγραψε: ↑15 Ιαν 2021, 15:19Επιτελους,καταληξαμε στο ζητουμενο του νηματος.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Όταν δεν μπορείς, συκοφαντείς. Τελειωμένε.John Brown Gun Club έγραψε: ↑15 Ιαν 2021, 15:24Εαν δεν ειναι ακκαου του Σουβλατζη, ισως ειναι ενος παλιου διατοντα αστερα ονοματι Στεφανος Μιντια η κατι τετοιο.
Δεν ξερω αν επιτρεπεται αυτο.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑15 Ιαν 2021, 15:24Δεν πειράζει. Να με παρακολουθείς.Thor έγραψε: ↑15 Ιαν 2021, 15:22Εχεις δικιο ρε φιλεναδα,δεν εδωσα τη δεουσα προσοχη.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑15 Ιαν 2021, 15:20
Φίλε δεν μπορείς ούτε καν να διαβάσεις.
Με συγχωρεις.
ελα να εκδηλωνεται ο νοικοκυραιος βαθια μεσα σου.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑15 Ιαν 2021, 15:22Αμέ. Καλύτερα από πουριτανός και ούγκανος.John Brown Gun Club έγραψε: ↑15 Ιαν 2021, 15:20"αναρχικος¨Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑15 Ιαν 2021, 15:07
Ρε'συ,ντροπη!Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑15 Ιαν 2021, 15:25Όταν δεν μπορείς, συκοφαντείς. Τελειωμένε.John Brown Gun Club έγραψε: ↑15 Ιαν 2021, 15:24Εαν δεν ειναι ακκαου του Σουβλατζη, ισως ειναι ενος παλιου διατοντα αστερα ονοματι Στεφανος Μιντια η κατι τετοιο.
John Brown Gun Club έγραψε: ↑15 Ιαν 2021, 15:26ελα να εκδηλωνεται ο νοικοκυραιος βαθια μεσα σου.
Εσυ δεν μπορεις να σταθεις μπροστα μου μικρουλα, με τα κρεμυδακια σε κανω. Ισως να μας εξηγησεις την αποστομωτικη ευκολια με την οποια αλλαζεις το περιεχομενο μιας ιδεολογιας, σαν να ηταν η ταυτοτητα φυλου σου της τελευταιας βδομαδας.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑15 Ιαν 2021, 15:25Όταν δεν μπορείς, συκοφαντείς. Τελειωμένε.John Brown Gun Club έγραψε: ↑15 Ιαν 2021, 15:24Εαν δεν ειναι ακκαου του Σουβλατζη, ισως ειναι ενος παλιου διατοντα αστερα ονοματι Στεφανος Μιντια η κατι τετοιο.
Σεξιστής τσεκ. Move on.John Brown Gun Club έγραψε: ↑15 Ιαν 2021, 15:30Εσυ δεν μπορεις να σταθεις μπροστα μου μικρουλα, με τα κρεμυδακια σε κανω. Ισως να μας εξηγησεις την αποστομωτικη ευκολια με την οποια αλλαζεις το περιεχομενο μιας ιδεολογιας, σαν να ηταν η ταυτοτητα φυλου σου της τελευταιας βδομαδας.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑15 Ιαν 2021, 15:25Όταν δεν μπορείς, συκοφαντείς. Τελειωμένε.John Brown Gun Club έγραψε: ↑15 Ιαν 2021, 15:24
Εαν δεν ειναι ακκαου του Σουβλατζη, ισως ειναι ενος παλιου διατοντα αστερα ονοματι Στεφανος Μιντια η κατι τετοιο.