Πες τους να παίξετε ένα RPG.Sothan έγραψε: ↑16 Ιαν 2021, 20:18Στις γυναίκες αρέσουν κυρίως αυτοί που τους προσφέρουν ευκαιρίες ανέλιξης και εξέλιξης.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Ιαν 2021, 20:15Στις γυναίκες αρέσουν αυτοί που κάνουν πολύ σεξ. Έτσι οι πηδήκουλες γίνονται πηδηκουλέστεροι ενώ οι στερημένοι στερημενότεροι.
Δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
Εχω κάνει λίγο σεξ.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: Εχω κάνει λίγο σεξ.

Χα χα. Μπράβο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Ιαν 2021, 20:20Πες τους να παίξετε ένα RPG.Sothan έγραψε: ↑16 Ιαν 2021, 20:18Στις γυναίκες αρέσουν κυρίως αυτοί που τους προσφέρουν ευκαιρίες ανέλιξης και εξέλιξης.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Ιαν 2021, 20:15Στις γυναίκες αρέσουν αυτοί που κάνουν πολύ σεξ. Έτσι οι πηδήκουλες γίνονται πηδηκουλέστεροι ενώ οι στερημένοι στερημενότεροι.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
οι γαύροι δε πηδάνε όπως λέει και το αρχαιοελληνικό ρητό
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Winston Smith
- SpAcE_PaNtHeR
Πόσο ύψος και πόσα κιλά είσαι;
Καλή ιδέα.Winston Smith έγραψε: ↑16 Ιαν 2021, 20:24Να αφιερώσεις το 20% του χρόνου που σπαταλάς εδώ μέσα σε γυμναστική.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Ντάξει αυτό δεν έχει σημασία. 1.90 είμαι.
- Rocco Siffredi
παρακαλα να κρατησει η πανδημια και μετα θαναι λυσσασμενες ολες 

Να γιατί δεν κάνεις πολύ σεξ. Αποτίναξε την μιζέρια από το μυαλό σου.Sothan έγραψε: ↑16 Ιαν 2021, 20:18Στις γυναίκες αρέσουν κυρίως αυτοί που τους προσφέρουν ευκαιρίες ανέλιξης και εξέλιξης.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Ιαν 2021, 20:15Στις γυναίκες αρέσουν αυτοί που κάνουν πολύ σεξ. Έτσι οι πηδήκουλες γίνονται πηδηκουλέστεροι ενώ οι στερημένοι στερημενότεροι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Εδώ που τα λέμε δεν ειναι εύκολο να κάνεις σεξ με καραντίνα και μπουρδέλα κλειστά
Αν θες και μένεις Αθήνα πάμε μια φορά στα μπουρδέλα μια βόλτα
Αν θες και μένεις Αθήνα πάμε μια φορά στα μπουρδέλα μια βόλτα
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Μπορεί εσύ να μην ανήκεις σε αυτές που αναζητούν ευκαιρίες ανέλιξης και εξέλιξης.Naida έγραψε: ↑16 Ιαν 2021, 20:28Να γιατί δεν κάνεις πολύ σεξ. Αποτίναξε την μιζέρια από το μυαλό σου.Sothan έγραψε: ↑16 Ιαν 2021, 20:18Στις γυναίκες αρέσουν κυρίως αυτοί που τους προσφέρουν ευκαιρίες ανέλιξης και εξέλιξης.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Ιαν 2021, 20:15Στις γυναίκες αρέσουν αυτοί που κάνουν πολύ σεξ. Έτσι οι πηδήκουλες γίνονται πηδηκουλέστεροι ενώ οι στερημένοι στερημενότεροι.
Δε θα κρατήσει.Rocco Siffredi έγραψε: ↑16 Ιαν 2021, 20:27παρακαλα να κρατησει η πανδημια και μετα θαναι λυσσασμενες ολες
Αυτό ναι. Είναι μια απόλαυση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Για ψαχτείτε λίγο
από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος » 19 Μάιος 2024, 18:17 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 635 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
19 Μάιος 2024, 18:20
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 825 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Σεπ 2023, 20:14
-