μου εμφανίζεται η σελίδα χωρίς το logo αλλά όχι συνέχεια, πχ τωρα που πατησα δημιουργια νεου θεματος, το δειχνει, αλλα κάνω ανανεωση αρχικης και παλι δεν το δειχνει

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
εσένα θα σε κανονίσω αργότερα
Προσπαθώ να το πετύχω εδώ και πολύ καιρό.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑17 Ιαν 2021, 15:25τύποι, τύπισσες, τύπ@ και καραμελιτσοειδή,
μου εμφανίζεται η σελίδα χωρίς το logo αλλά όχι συνέχεια, πχ τωρα που πατησα δημιουργια νεου θεματος, το δειχνει, αλλα κάνω ανανεωση αρχικης και παλι δεν το δειχνει
Ανοιγοκλεισε τα μάτια ρε π@πάρα, όλα εγώ θα στα λέω;
γενικά συμβαίνουν αλλόκοτα πράγματαstavmanr έγραψε: ↑17 Ιαν 2021, 15:30Προσπαθώ να το πετύχω εδώ και πολύ καιρό.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑17 Ιαν 2021, 15:25τύποι, τύπισσες, τύπ@ και καραμελιτσοειδή,
είναι σε λάθος σημείο το @, το θέμα είναι να αφήνει ελευθερία/αυτοπροσδιορισμό στο φύλο του συνομιλητή, τύπ@
ο Σκληρός δίσκος φταίει. Κάνε format.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑17 Ιαν 2021, 15:25τύποι, τύπισσες, τύπ@ και καραμελιτσοειδή,
πληροφορικάριος δεν είσαι; θα βοηθήσεις ή μόνο στις μπηχτές και στην ειρωνειούλα πρώτος;