Τι λες ρε, τον ξέρουμε τον νηματοθετη, ο Θεός κι η ψυχή τουΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑17 Ιαν 2021, 19:05Ο νηματοθέτης δεν θέλει βοήθεια. Τρολάρει. Τζάμπα προσπαθείτε.
Εχω κάνει λίγο σεξ.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εχω κάνει λίγο σεξ.
μακρυά απο κουκυά
η εμφάνιση παιζει ρόλο, μα για πολλές η ομορφιά δεν παίζει ρόλοCecily Anne έγραψε: ↑17 Ιαν 2021, 19:00Μπέρδεψαν το σεξ με το cybersex. Δεν εξηγείται διαφορετικά.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Cecily Anne
Η ομορφιά είναι υποκειμενική για τον καθένα φυσικά. Εγώ δεν είπα ότι σεξ κάνουν οι ωραίοι μόνο, λέω ότι επιλέγουμε αυτούς που μας αρέσουν και μετά τους γνωρίζουμε. Δύσκολα πάνε με κάποιον που δεν τους ελκύει εμφανισιακά.
Όχι, δεν τον γνώριζα τον όρο, για να είμαι ειλικρινής.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑17 Ιαν 2021, 19:06
Δεν έχετε ακουστα τους σαπιοσέξουαλς κυρία μου;
Σαπιοσέξουαλς.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- μεγαλοστελεχος ιστιοπλοΐας
στην ιστιοπλοΐα έχει πολλές πεταχτές
δοκίμασε
δοκίμασε
Α μαρή γουαναμπι κομανετσι που ξες από πεταχτες στην ιστιοπλοϊαμεγαλοστελεχος ιστιοπλοΐας έγραψε: ↑17 Ιαν 2021, 20:00στην ιστιοπλοΐα έχει πολλές πεταχτές
δοκίμασε
μακρυά απο κουκυά
- μεγαλοστελεχος ιστιοπλοΐας
Μπαντάς έγραψε: ↑17 Ιαν 2021, 20:03Α μαρή γουαναμπι κομανετσι που ξες από πεταχτες στην ιστιοπλοΐαμεγαλοστελεχος ιστιοπλοΐας έγραψε: ↑17 Ιαν 2021, 20:00στην ιστιοπλοΐα έχει πολλές πεταχτές
δοκίμασε
στην ιστιοπλοΐα πηδάς άνετα σου λέω
-
πώς βρέθηκες εσύ εκεί από τις επισκευές κλιματιστικών & τα ακτινίδια;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Κάποιοι κακοήθεις θα έλεγαν πως είναι η έλξη για τους σάπιους και τις σάπιες.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Ιαν 2021, 19:56Όχι, δεν τον γνώριζα τον όρο, για να είμαι ειλικρινής.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑17 Ιαν 2021, 19:06
Δεν έχετε ακουστα τους σαπιοσέξουαλς κυρία μου;
Σαπιοσέξουαλς.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Έλα ρε! Και θα γαμήσει πολύ μετά;Naida έγραψε: ↑16 Ιαν 2021, 20:28Να γιατί δεν κάνεις πολύ σεξ. Αποτίναξε την μιζέρια από το μυαλό σου.Sothan έγραψε: ↑16 Ιαν 2021, 20:18Στις γυναίκες αρέσουν κυρίως αυτοί που τους προσφέρουν ευκαιρίες ανέλιξης και εξέλιξης.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Ιαν 2021, 20:15Στις γυναίκες αρέσουν αυτοί που κάνουν πολύ σεξ. Έτσι οι πηδήκουλες γίνονται πηδηκουλέστεροι ενώ οι στερημένοι στερημενότεροι.
Δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Όσο αντέχει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έχετε τα κότσια ρε κοτίτσες; Να διοργανώσουμε μία μεγάλη παρτούζα και να χουμε να θυμόμαστε.
Τις μάσκες θα τις φοράμε για να είναι πιο ανώμαλο
Τις μάσκες θα τις φοράμε για να είναι πιο ανώμαλο

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Το οποίο είναι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Για ψαχτείτε λίγο
από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος » 19 Μάιος 2024, 18:17 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 635 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
19 Μάιος 2024, 18:20
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 825 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Σεπ 2023, 20:14
-