Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Για αυτά που παθαίνουμε πάντα εμείς φταίμε... αν δεν είχα κάνει παπάκι 300 κιλά μηχανή μέσα στην Αθήνα δεν θα το πάθαινα. Τώρα πήρα τουτού και θα περιοριστούν οι μετακινήσεις στο κέντρο με την μηχανή.
the end
Πολλές φορές δυστυχώς γίνονται μαλακίες και με τις μηχανές είστε ακόμα πιο ευάλωτοι. Και ξεροκέφαλος ενίοτε

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ευάλωτοι.. ξεροκέφαλοι... νταξ. Σε καμιά περίπτωση πάντως δεν είναι πιο επικίνδυνο από την δουλειά που έκανα. Εκ των πραγμάτων έμαθα να αψηφώ τον φόβο.
Η μάνα μου ποτέ δεν φοβήθηκε ότι θα σκοτωθώ αλλά μου έλεγε πάντα να φοράω καθαρό σλιπάκι για να μη γίνω ρεζίλι στο νοσοκομείο.
Η μάνα μου ποτέ δεν φοβήθηκε ότι θα σκοτωθώ αλλά μου έλεγε πάντα να φοράω καθαρό σλιπάκι για να μη γίνω ρεζίλι στο νοσοκομείο.

the end
-
Που να ξερε τι θα παθαιναμε οι υπολοιποι όταν σου βγάζαμε το βρακί στο νοσοκομείο... Βλάκα.Πάνας έγραψε: ↑17 Ιαν 2021, 22:16Ευάλωτοι.. ξεροκέφαλοι... νταξ. Σε καμιά περίπτωση πάντως δεν είναι πιο επικίνδυνο από την δουλειά που έκανα. Εκ των πραγμάτων έμαθα να αψηφώ τον φόβο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαντάς την 17 Ιαν 2021, 22:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μακρυά απο κουκυά
πώς χτύπησες πάνα, έχεις γράψει κάπου την ιστορία;
Ναι ρε αλλά δεν θυμάμαι που... δεν έγινε εμπλοκή με άλλο όχημα, νόμιζα ότι έχω τανκς με ερπύστριες και πήγα να καβαλήσω πολύ λοξά ένα πεζούλι 15 πόντων και γύρισε η μηχανή πολύ απότομα και έσκασε επάνω στο πόδι μου. Με 15 χιλιόμετρα!

the end
- μεγαλοστελεχος ιστιοπλοΐας
Είναι απαράδεκτο να τολμά ένας άνθρωπος (που είχε σοβαρό ατύχημα και τον έσωσαν και τον βοήθησαν μέχρι τελικής πτώσης μερικοί ανθρωποι που υπήρξαν δίπλα του ως φίλοι του), να καταφέρεται εναντίον τους. Είναι θρασύς και αλητηριος.
μακρυά απο κουκυά
Α μαρή τάπα
μακρυά απο κουκυά
δίπλωσε το τιμόνι δηλαδή, το κρατούσες λίγο πιο χαλαρά κλπ, ή απλά ήσουν τόσο λοξά που πλάγιασε;
Καλά εντάξει σίγουρα υπάρχουν πιο επικίνδυνα πράγματα για κάποιον αλλά και η οδήγηση όταν δεν γίνεται σωστά είναι επικινδυνη .Πάνας έγραψε: ↑17 Ιαν 2021, 22:16Ευάλωτοι.. ξεροκέφαλοι... νταξ. Σε καμιά περίπτωση πάντως δεν είναι πιο επικίνδυνο από την δουλειά που έκανα. Εκ των πραγμάτων έμαθα να αψηφώ τον φόβο.
Καλά ναι αυτή η ατάκα των μαναδων είναι κλασική

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ποια λουλού είσαι πάλι εσύ;

Όχι δεν καβάλησε ο τροχός γιατί ήταν πολύ πλάγια και η κεντρομόλος με πέταξε κάτω... για κάνε το εικόνα. Σαν να χάνεις το μπροστινό από φρένο ακριβώς! Αλλά πιο απότομο, δεν έχεις τον χρόνο να πηδήξεις.
the end