σαν οπλίτης που; στο ΓΕΣ;;Heritage86 έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 14:28Σκουπίδι-ξεσκουπίδι,ρουφιάνος σαν άλλους δεν έγινα ποτέ μου.Από μαθητούδι στα σχολεία,σαν οπλίτης στο στρατό,σαν άνδρας που κοιτάζει τη ζωή κατάματα σήμερα.Άλλοι όμως...έχουν τη ρουφιανιά μέσα τους.Δε ξέρω αν σε τιμά αυτό,γράφω σε κοινότητες από έφηβος.Δυο άτομα με έχουν αναφέρει,μία είναι τύπισα που παραθερίζει στη ριβιέρα και ο 2ος είσαι εσύ.
Πυρκαγιες στην Αττική
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πυρκαγιες στην Αττική
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Yochanan έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 14:29σαν οπλίτης που; στο ΓΕΣ;;Heritage86 έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 14:28Σκουπίδι-ξεσκουπίδι,ρουφιάνος σαν άλλους δεν έγινα ποτέ μου.Από μαθητούδι στα σχολεία,σαν οπλίτης στο στρατό,σαν άνδρας που κοιτάζει τη ζωή κατάματα σήμερα.Άλλοι όμως...έχουν τη ρουφιανιά μέσα τους.Δε ξέρω αν σε τιμά αυτό,γράφω σε κοινότητες από έφηβος.Δυο άτομα με έχουν αναφέρει,μία είναι τύπισα που παραθερίζει στη ριβιέρα και ο 2ος είσαι εσύ.

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-Πως την κοιταζουν οι συριζαιοι τη ζωη ρε ;Heritage86 έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 14:28Σκουπίδι-ξεσκουπίδι,ρουφιάνος σαν άλλους δεν έγινα ποτέ μου.Από μαθητούδι στα σχολεία,σαν οπλίτης στο στρατό,σαν άνδρας που κοιτάζει τη ζωή κατάματα σήμερα.Άλλοι όμως...έχουν τη ρουφιανιά μέσα τους.
-Καταματα !
-Πως ;
-ΚΑΤΑΜΑΤΑ
-δεν σας ακουω ρε
- ΚΑ-ΤΑ-ΜΑ-ΤΑ
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
ΔΑΝ Μεγίστης έκανα.ΓΕΣ με στείλανε πριν την απόλυση...μπουχέσες του μετώπου λογικής έπρεπε να πάνε ντα κάπο και κάποιοι κάνανε σκοπιές και εσωτερικό περίπολο.Μην νομίζεις ότι τους έχω ξεχάσει.Yochanan έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 14:29σαν οπλίτης που; στο ΓΕΣ;;Heritage86 έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 14:28Σκουπίδι-ξεσκουπίδι,ρουφιάνος σαν άλλους δεν έγινα ποτέ μου.Από μαθητούδι στα σχολεία,σαν οπλίτης στο στρατό,σαν άνδρας που κοιτάζει τη ζωή κατάματα σήμερα.Άλλοι όμως...έχουν τη ρουφιανιά μέσα τους.Δε ξέρω αν σε τιμά αυτό,γράφω σε κοινότητες από έφηβος.Δυο άτομα με έχουν αναφέρει,μία είναι τύπισα που παραθερίζει στη ριβιέρα και ο 2ος είσαι εσύ.
Που να δεις τις ουρανομήκεις παπαριες που αμόλαγε ο κύπριος επίτροπος και το σκατοσκα χτες το βράδυ και σήμερα το πρωϊ.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ένα μόνο συριζομποτάκι έχει ανθιστεί ότι τα δύσκολα βρίσκονται ακόμη μπροστά τους και ανέκρουσε πρύμναν, οι υπόλοιποι αγρόν αγοράζουν. Βέβαια εάν μπορούσαν να καταλάβουν τα βασικά δεν θα ήταν ζαίοι
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ολοι ξερουμε οτι το ΔΑΝ Μεγιστης ειναι διακοπουλες.Heritage86 έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 14:33ΔΑΝ Μεγίστης έκανα.ΓΕΣ με στείλανε πριν την απόλυση...μπουχέσες του μετώπου λογικής έπρεπε να πάνε ντα κάπο και κάποιοι κάνανε σκοπιές και εσωτερικό περίπολο.Μην νομίζεις ότι τους έχω ξεχάσει.Yochanan έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 14:29σαν οπλίτης που; στο ΓΕΣ;;Heritage86 έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 14:28Σκουπίδι-ξεσκουπίδι,ρουφιάνος σαν άλλους δεν έγινα ποτέ μου.Από μαθητούδι στα σχολεία,σαν οπλίτης στο στρατό,σαν άνδρας που κοιτάζει τη ζωή κατάματα σήμερα.Άλλοι όμως...έχουν τη ρουφιανιά μέσα τους.Δε ξέρω αν σε τιμά αυτό,γράφω σε κοινότητες από έφηβος.Δυο άτομα με έχουν αναφέρει,μία είναι τύπισα που παραθερίζει στη ριβιέρα και ο 2ος είσαι εσύ.
under έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 14:30-Πως την κοιταζουν οι συριζαιοι τη ζωη ρε ;Heritage86 έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 14:28Σκουπίδι-ξεσκουπίδι,ρουφιάνος σαν άλλους δεν έγινα ποτέ μου.Από μαθητούδι στα σχολεία,σαν οπλίτης στο στρατό,σαν άνδρας που κοιτάζει τη ζωή κατάματα σήμερα.Άλλοι όμως...έχουν τη ρουφιανιά μέσα τους.
-Καταματα !
-Πως ;
-ΚΑΤΑΜΑΤΑ
-δεν σας ακουω ρε
- ΚΑ-ΤΑ-ΜΑ-ΤΑ

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Πιο καλά πέρασα εκεί,παρά στο ΓΕΣ.Αυτό το ομολογώ.foscilis έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 14:35Ολοι ξερουμε οτι το ΔΑΝ Μεγιστης ειναι διακοπουλες.Heritage86 έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 14:33ΔΑΝ Μεγίστης έκανα.ΓΕΣ με στείλανε πριν την απόλυση...μπουχέσες του μετώπου λογικής έπρεπε να πάνε ντα κάπο και κάποιοι κάνανε σκοπιές και εσωτερικό περίπολο.Μην νομίζεις ότι τους έχω ξεχάσει.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
εννοεί μακριά από τα άλλα φώτα της δημοσιότητας...enterprise-psi έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 13:51Μπορεί κάποιος να βάλει το βίντεο απο ΣΚΑΙ με τον Μητσοτάκη, που ξεκινάει το ρεπορτάζ λέγοντας "Μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε τις πληγείσες περιοχές " και τον δείχνει η κάμερα κανονικά
μήπως και τα άλλα κανάλια πάρουν καμιά αστοχία, καμία αμηχανη στιγμή, καμία λάθος αντίδραση τίποτα στημένο κ.λ.π. και δε μπορούν να το κοψουν στο μοντάζ
Yochanan έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 14:36under έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 14:30-Πως την κοιταζουν οι συριζαιοι τη ζωη ρε ;Heritage86 έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 14:28Σκουπίδι-ξεσκουπίδι,ρουφιάνος σαν άλλους δεν έγινα ποτέ μου.Από μαθητούδι στα σχολεία,σαν οπλίτης στο στρατό,σαν άνδρας που κοιτάζει τη ζωή κατάματα σήμερα.Άλλοι όμως...έχουν τη ρουφιανιά μέσα τους.
-Καταματα !
-Πως ;
-ΚΑΤΑΜΑΤΑ
-δεν σας ακουω ρε
- ΚΑ-ΤΑ-ΜΑ-ΤΑ

Νήφε και μέμνησο απιστείν
-
Δεν είναι τρολιά.Είναι μέρος της στρατηγικής των παλιών γνώριμων, της Ομάδας Αλήθειας της νέας δημοκρατίας.Και έχουν πολλούς οπαδούς εντός αυτής της κοινότητας.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 14:04Ρε σεις πρέπει να είναι τρολιά αυτό, δεν είναι δυναμών. Και το γράφω εγώ αυτό, που θεωρώ οριακά ανθρώπους τους ζαίους
Μαλακία διαπίστωση. Εγώ έβρισα 2 άτομα και δεν έβγαλα πάρα το 1% της σκατοψυχιάς μου.

Ωστόσο πιο ενδιαφέρον θα είχε να παρατηρήσεις τι μηχανισμούς έχει η ψυχούλα μας να μας βάζει όλους σωστούς και οι άλλοι να χαλάνε το σκηνικό μιας κατά τ΄άλλα άγιας ζωής μας.
Αυτοκριτική για ποιο πράγμα; Που αρνιόμουν μια ζωή τα κυριλίκια, τα εξοχικά, τις διακοπές, τα αυθαίρετα, τον πλούτο και τη βόλεψη; Που δεν έπαιρνα σακούλες όταν ψώνιζα λίγα πράγματα ή πήγαινε με δικές μας τσάντες και καλοί πολίτες κορόιδευαν τη γραφικότητα μου; Που ήμουν καταγγελτικός και στην πλευρά των διαδηλωτών ενάντια στις κρατικές αυθαιρεσίες;
Όχι ρε φίλε έχω κάνει αυτοκριτική στη ζωή μου και έχω καταλήξει σε συμπεράσματα.
Διακρίνω τη σκατοψυχιά και δεν τη γενικεύω ούτε την απλώνω παντού.
Σκατοψυχιά και εμμονή και εν τέλει αχρηστίλα κοινωνική, είναι να κάνεις πολιτική σπέκουλα.
Ακριβώς επειδή μόνο αυτό σε νοιάζει στην καθημερινότητα. Όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τα φιλτράρεις και προωθείς μόνο ότι γουστάρεις εσύ. ότι σε φτιάχνει εσένα.
και μπρος στη θλίψη που επικρατεί για κάποιον έχει μεγαλύτερη σημασία να δείξει την ατάκα ενός πολιτικού για να έχει να λέει. Δηλαδή να έχει να παίζει.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- nik_killthemall
... μερικοί νομίζετε πως εδώ γίνεται κάτι πολύ μεγαλύτερο από το ότι 50 ανώνυμοι καφενειακοι πουθενάδες λένε πουθενάδικες μαλακίες που δεν επηρεάζουν τίποτα από αυτά που συμβαίνουν εκεί έξω ...
γιατί ως γνωστον σε ανωνυμα φορουμ γίνονται και οι πιο αρχιδατες αυτοκριτικές ... μλκα τα θέλετε και τα λέτε ?
αυτή τη στιγμή ακούω πως ο Ψινάκης ως δήμαρχος δεν έχει ασχοληθεί με τίποτα σχετικά με τον δήμο και είναι ουσιαστικά ανίδεος. Πέφτω απ'τα σύννεφα ... Βέβαια πιο ανίδεος από τον πάκη δεν παίζει να είναι.
argouen 45 ψωροφορείς τι είναι μωρε μλκα με κλειστά τα μάτια ρε συννενοουνται ... εδώ το δασαρχείο αιγάλεω έκανε ρε 3 χρόνια να απαντήσει στη περιφέρεια ρε στη Μάντρα κι εμείς ασχολούμαστε με το οτι ο τζήμερος είναι διαφημιστής ... Είδες εσύ να καρατομήθηκε εδώ και 8 μήνες κανένα δασαρχείο αιγάλεω και να διώκεται κανείς, έστω ένα στυλό, ένα φαξ ρε να τιμωρηθεί ? τίποτα
και μετά από όλα αυτά να κάνουμε και μια αυτοκριτική (εσείς, εγώ ειμαι σκατοψυχος δηλωμενος πολυ πριν φωτιες και πλυμμηρες)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 25 Ιούλ 2018, 14:52, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πράκτορες στην βορειοανατολική Αττική
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 14 Αύγ 2024, 15:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 241 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
14 Αύγ 2024, 15:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιός του Δυτικού Νείλου - Πρώτο κρούσμα στην Αττική
από πήζον bot » 14 Αύγ 2024, 20:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 318 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ξέρετε κάποιον έμπιστο ουρολόγο - αφροδισιολόγος στην Αττική;
από Μαδουραίος » 14 Μάιος 2023, 12:08 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 13 Απαντήσεις
- 1291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
15 Μάιος 2023, 22:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Aλλη μια αποτυχια της κυβερνησης.Έως 50% η αύξηση τα ενοικια στην Αττική
από Μαδουραίος » 22 Οκτ 2024, 08:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 1352 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
23 Οκτ 2024, 23:44
-