H Naida μου απέκλεισε 1) τα λεφτά 2) την πνευματικότητα ως κίνητρα για γούτσου γούτσου. Τι μένει; Εμφάνιση. Κάτσε να απαντήσει.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 12:18Θεωρείς ότι αν μια άσχημη, τα φτιάξει με έναν ωραίο το κάνει, γιατί δεν την καλύπτει η εμφάνισή της; Εγώ πάλι πιστεύω ότι αυτή νιώθει ωραία και βρήκε έναν ωραίο και είναι και οι 2 κομπλέ. Άσε που ο ωραίος, την έχει και την γουστάρει. Ξαναλέω, κουμάντο στα γούστα του καθένα θα κάνετε;Sothan έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 12:16Κοίτα είναι δύσκολοι καιροί. Εγώ δεν κατηγορώ καμία. Αλλά που θες να καταλήξεις πλέον; Οτι όλες ψάχνουν ένα κομμάτι κρέας; Ενα ωραίο κομμάτι κρέας; Μήπως αυτό λείπει από εσένα και το κυνηγάς για να ικανοποιηθείς; Δεν σε καλύπτει πλήρως η εμφάνιση σου;Naida έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 12:11
Αχ βρε Sothan με συγχωρείς. Παρεξήγησα τα γραφόμενα σου. Νόμιζα ότι εννοείς ότι οι γυναίκες επιλέγουν με σκοπιμότητα και συμφεροντολογικά. Δεν κατάλαβα ότι εννοούσες ότι αναζητούν συντρόφους που τις εξελίσσουν πνευματικά, τις κάνουν καλύτερους ανθρώπους. Δεν ισχύει βέβαια αλλά μπράβο σου που το βλέπεις έτσι και όχι σαν κάτι σεξιστακους που σκέφτονται ότι οι γυναίκες κοιτάνε τα χρήματα, το αυτοκίνητο, το επάγγελμα κτλ κτλ.
Εχω κάνει λίγο σεξ.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εχω κάνει λίγο σεξ.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
- Cecily Anne
Στατιστικά δύσκολα θα βρεις κάτι να σε καλύπτει απόλυτα, όπως και να είσαι. Το θέμα είναι τί ψάχνεις και αν είναι εφικτό. Πίστεψέ με, αν το μόνο σου πρόβλημα είναι μερικά κιλά, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΙΣ.Winston Smith έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 12:18
Σωστό αυτό, αλλά αυτό γίνεται σε άτομα που δεν τα έχουν καθόλου καλά με τον εαυτό τους. Να έχεις δυνατό και υγιές σώμα που να το χαίρεσαι ο ίδιος (δεν μιλάμε απαραίτητα για σιξ πακ, ούτε για κάτι εξτριμ), δεν σημαίνει ότι προσπαθείς να φτιάξεις κάθε ατέλεια γιατί νομίζεις αυτό φταίει. Φτιάξε αυτά που σε χαλάνε, ισορροπημένα, χωρίς εμμονές, παράλληλα κάνεις στην υγεία σου (ψυχική και σωματική). Ούτε να σου φταίει η ραγάδα αλλά ούτε να προσπαθείς να ζορίσεις τον εαυτό σου να πιστέψει ότι τα 150 κιλά σου είναι οκ και θα βρεις κάποιον να σε γουστάρει (τίποτα από τα δύο δεν είναι υγιές είτε ψυχικά είτε σωματικά). Οκ υπάρχουν 1 στα 1000 που τους αρέσουν οι παχύσαρκοι, αλλά στατιστικά δύσκολα θα βρεις.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Επειδή διάβασα τα ποστς της, δεν σου είπε ΠΟΤΕ τέτοιο πράγμα. Σου εξήγησε ότι είπες τεράστια μαλακία με αυτό που έγραψες για τις γυναίκες. Το ότι έγραψες ένα κατεβατό μετά να το δικαιολογήσεις και αντέστρεψες τα λόγια της, για να σε συμφέρουν, εμένα δεν μου λέει μία. Ο λόγος που δεν βρίσκεις γυναίκα μπορεί να μην είναι ότι είσαι υπέρβαρος, αλλά το ότι ανοίγεις το στόμα σου και πετάς μαργαριτάρια σαν και το παραπάνω.Sothan έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 12:20H Naida μου απέκλεισε 1) τα λεφτά 2) την πνευματικότητα ως κίνητρα για γούτσου γούτσου. Τι μένει; Εμφάνιση. Κάτσε να απαντήσει.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 12:18Θεωρείς ότι αν μια άσχημη, τα φτιάξει με έναν ωραίο το κάνει, γιατί δεν την καλύπτει η εμφάνισή της; Εγώ πάλι πιστεύω ότι αυτή νιώθει ωραία και βρήκε έναν ωραίο και είναι και οι 2 κομπλέ. Άσε που ο ωραίος, την έχει και την γουστάρει. Ξαναλέω, κουμάντο στα γούστα του καθένα θα κάνετε;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ντάξει στα αρχίδια μου. Μπορεί να μην έγινε καλή συνεννόηση.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 12:25Επειδή διάβασα τα ποστς της, δεν σου είπε ΠΟΤΕ τέτοιο πράγμα. Σου εξήγησε ότι είπες τεράστια μαλακία με αυτό που έγραψες για τις γυναίκες. Το ότι έγραψες ένα κατεβατό μετά να το δικαιολογήσεις και αντέστρεψες τα λόγια της, για να σε συμφέρουν, εμένα δεν μου λέει μία. Ο λόγος που δεν βρίσκεις γυναίκα μπορεί να μην είναι ότι είσαι υπέρβαρος, αλλά το ότι ανοίγεις το στόμα σου και πετάς μαργαριτάρια σαν και το παραπάνω.Sothan έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 12:20H Naida μου απέκλεισε 1) τα λεφτά 2) την πνευματικότητα ως κίνητρα για γούτσου γούτσου. Τι μένει; Εμφάνιση. Κάτσε να απαντήσει.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 12:18
Θεωρείς ότι αν μια άσχημη, τα φτιάξει με έναν ωραίο το κάνει, γιατί δεν την καλύπτει η εμφάνισή της; Εγώ πάλι πιστεύω ότι αυτή νιώθει ωραία και βρήκε έναν ωραίο και είναι και οι 2 κομπλέ. Άσε που ο ωραίος, την έχει και την γουστάρει. Ξαναλέω, κουμάντο στα γούστα του καθένα θα κάνετε;
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Η αλήθεια είναι πως ολες ένα κομμάτι κρέας το θέλουμε και όσο πιο χορταστικό τόσο πιο καλά, πάμε παρακάτω όμως. Τον κάθε άνθρωπο τον ελκύουν διαφορετικά πράγματα. Όχι τις γυναίκες μόνο. Μπορεί να έχει χιούμορ, να είναι έξυπνος, να είναι καλοσυνατος, να είναι σοβαρός ή πιο χαρωπός κτλ σε συνδυασμό να μας ελκύει κάτι στην εμφάνιση ή όχι. Άλλες γουστάρουν μόνο εμφάνιση.Sothan έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 12:16Κοίτα είναι δύσκολοι καιροί. Εγώ δεν κατηγορώ καμία. Αλλά που θες να καταλήξεις πλέον; Οτι όλες ψάχνουν ένα κομμάτι κρέας; Ενα ωραίο κομμάτι κρέας; Μήπως αυτό λείπει από εσένα και το κυνηγάς για να ικανοποιηθείς; Δεν σε καλύπτει πλήρως η εμφάνιση σου;Naida έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 12:11Αχ βρε Sothan με συγχωρείς. Παρεξήγησα τα γραφόμενα σου. Νόμιζα ότι εννοείς ότι οι γυναίκες επιλέγουν με σκοπιμότητα και συμφεροντολογικά. Δεν κατάλαβα ότι εννοούσες ότι αναζητούν συντρόφους που τις εξελίσσουν πνευματικά, τις κάνουν καλύτερους ανθρώπους. Δεν ισχύει βέβαια αλλά μπράβο σου που το βλέπεις έτσι και όχι σαν κάτι σεξιστακους που σκέφτονται ότι οι γυναίκες κοιτάνε τα χρήματα, το αυτοκίνητο, το επάγγελμα κτλ κτλ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι να σου πω. Θα μπορούσες να είσαι καλύτερης πνευματικής υποστάθμης.Άλλες γουστάρουν μόνο εμφάνιση.
Ισχύει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Eγώ, εξ αρχής πάλι ήμουν σίγουρη ότι δεν φταίνε μερικά κιλά για το θέμα σου και μου το αποδεικνύεις για μία ακόμα φορά. Αυτό για κάθε υπέρβαρο που μπορεί να νομίσει έστω και μία φορά ότι δεν μπορεί να βρει κάποιον, επειδή είναι υπέρβαρος. Όχι, δεν φταίνε τα κιλά σου.-
Καλά ρε Cecily.
Το είπα από την αρχή, είναι θέμα σκεπτικου που εχει.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 12:50Eγώ, εξ αρχής πάλι ήμουν σίγουρη ότι δεν φταίνε μερικά κιλά για το θέμα σου και μου το αποδεικνύεις για μία ακόμα φορά. Αυτό για κάθε υπέρβαρο που μπορεί να νομίσει έστω και μία φορά ότι δεν μπορεί να βρει κάποιον, επειδή είναι υπέρβαρος. Όχι, δεν φταίνε τα κιλά σου.-
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- EKPLIKTIKOS

Έχω σιχαθεί να διαβάζω τυπους στο ίντερνετ που δε γαμανε επειδή είναι αντιπαθητικοι κ ολοι έχουν μια δικαιολογία τυπου ειμαι χοντρός, είμαι κοντός, δεν έχω λεφτά κτλ. Δεν ειμαι απο τους τύπους που βλέπουν παντού μισογυνηδες, το αντίθετο θα με έλεγες, αλλά αυτή η κατηγορία των αντρών είναι όντως μισογυνηδες κατά βάθος

- EKPLIKTIKOS
Αντικειμενικά πάντως, αν κάποιος που ανήκει σε μια απο αυτές τις κατηγορίες προτείνει για καφέ σε μια κοπέλα εκείνη όχι μόνο θα του ρίξει άκυρο, αλλά θα δυσανασχετήσει κιόλας. Και δεν μιλάμε για παρενόχληση ή για πέφτουλες, αλλά για νορμαλ καταστάσεις. Μιλάω εξ ιδίας πείρας πάντα.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 12:55Έχω σιχαθεί να διαβάζω τυπους στο ίντερνετ που δε γαμανε επειδή είναι αντιπαθητικοι κ ολοι έχουν μια δικαιολογία τυπου ειμαι χοντρός, είμαι κοντός, δεν έχω λεφτά κτλ. Δεν ειμαι απο τους τύπους που βλέπουν παντού μισογυνηδες, το αντίθετο θα με έλεγες, αλλά αυτή η κατηγορία των αντρών είναι όντως μισογυνηδες κατά βάθος

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Για ψαχτείτε λίγο
από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος » 19 Μάιος 2024, 18:17 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 635 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
19 Μάιος 2024, 18:20
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 825 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Σεπ 2023, 20:14
-