Εγώ καθόλου! Έκανα απλά μια πρόταση!

.
Εγώ καθόλου! Έκανα απλά μια πρόταση!
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 15:57Θα μου επιτρέψεις να επιμείνω. Όχι, ότι σημαίνει κάτι σοβαρό η δική μου κρίση, απλώς θέλω να τη γράψω.bluerose έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 15:53Οχι βεβαια δεν ειμαι. Ενα σεντόνι αμαρτιες και σοβαρες εχω στη πλατη μου
Απο μονη επρεπε να ειμαι οχι μετανοωντας
Κι επισης όπως γνωριζω αυθεντικα καλα ατομα πιυ δε πιστεύουν ετσι γνωριζω και αυτα που πιστευουν αλλα δεν ειναι και τοσο καλα.
Το αν επισης μπορεις να κανεις μια πράξη εξαρταται κι εσυ σε τι φαση εισαι. Βεβαια μη περιμενουμε ολα τελεια για να κανουμε πραξεις
Αν ομως τη δεδομενη στιγμη εχεις αλλες σκοτουρες κανεις πραξη καποια αλλη στιγμη
Ολο σκοτούρες εχω. Ισα ισα με κατι τετοιο θα ξεσκοτιστω γιατι θα προσφερω φιλοξενια.
Βλεπεις δε μπορω παραπανω. Και δε περιμένω να ειναι ολα ροδινα. Ποτε δε θα ειναι σε μεγαλεπιβολο πλανο
Όσο πιστεύει ο Κουτσουμπας στη σοσιαλιστική επανάσταση, τόσο πιστεύει και Αμβρόσιος στο θεο.
Ουτε αυτο αμφισβητω.Περα απο την θλιψη ενος συγγενη που οδηγει σε ασχημες αντιδρασεις ρνιοτρ,μιλαμε και για μια κοινωνια που εχει συνηθισει στο να εχει μονο δικαιωματα στα παντα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 15:05Τότε, καλό είναι να μην αμφισβητήσεις και κάτι άλλο. Από τη στιγμή που στενοχωριέμαι για ανθρώπους που δεν ξέρω καν, να είσαι σίγουρος ότι αν ήμουν στη θέση τους και ερχόταν κάποιος παπάς να μου πει τις μαλακίες του Αμβρόσιου κουνώντας μου αυστηρά το δάχτυλο, θα του όρμαγα.
Ακόμη και στη ζωή; Απαράδεκτο.under έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 16:31Ουτε αυτο αμφισβητω.Περα απο την θλιψη ενος συγγενη που οδηγει σε ασχημες αντιδρασεις ρνιοτρ,μιλαμε και για μια κοινωνια που εχει συνηθισει στο να εχει μονο δικαιωματα στα παντα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 15:05Τότε, καλό είναι να μην αμφισβητήσεις και κάτι άλλο. Από τη στιγμή που στενοχωριέμαι για ανθρώπους που δεν ξέρω καν, να είσαι σίγουρος ότι αν ήμουν στη θέση τους και ερχόταν κάποιος παπάς να μου πει τις μαλακίες του Αμβρόσιου κουνώντας μου αυστηρά το δάχτυλο, θα του όρμαγα.
Καλά χαλάρωσε. Βρήκατε ευκαιρία με τον Αμβρόσιο να ξεράσετε αθείλα.
Ε, δες το ως μία ακόμη "άσχημη αντίδραση".
Όχι. Χριστιανοταλιμπάνος!
Τους άθεους, κάποιοι Αμβρόσιοι τους δημιούργησαν.Otto Weininger έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 16:39
δεν ξέρεις τι λες ούτε εσυ ουτε και ο Καθικιος.
το λες και κωλοδάχτυλο
Οι άθεοι θα υπήρχαν και χωρίς Αμβρόσιους. Για αμιγώς πολιτικούς λόγους.Ερμής έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 16:41Τους άθεους, κάποιοι Αμβρόσιοι τους δημιούργησαν.Otto Weininger έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 16:39
Ναι.Διοτι ως γνωστον ο Θεος και ψηφιζει και εχει απαγορευσει ρητα να προσπαθουν οι ανθρωποι να κανουν το καλυτερο για τους ιδιους και τους αλλους.