Duh! Οι γκέι δεν έχουν μεγαλύτερα ποσοστά απόπειρας αυτοκτονιών μόνο λόγω κοινωνικών αντιλήψεων αλλά και γιατί εγγενώς είναι προβληματικό για την ζωή σου να έλκεσαι ερωτικά από άτομα που στο συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό τους δεν έλκονται από εσένα.
Γκέϊ φλέρτ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Γκέϊ φλέρτ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αλήθεια έχουν μεγαλύτερο ποσοστό απόπειρας αυτοκτονιών; Δεν το ήξερα. Και τι ποσοστό επιτυχίας αυτοκτονιών; Ασφαλώς είναι εγγενώς προβληματικό για την ζωή σου να έλκεσαι ερωτικά από άτομα που στο συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό τους δεν έλκονται από εσένα. Οδηγεί σε συμπλέγματα, απαγοήτευση, κατάθλιψη, απονενοημένα διαβήματα.hellegennes έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 15:17Duh! Οι γκέι δεν έχουν μεγαλύτερα ποσοστά απόπειρας αυτοκτονιών μόνο λόγω κοινωνικών αντιλήψεων αλλά και γιατί εγγενώς είναι προβληματικό για την ζωή σου να έλκεσαι ερωτικά από άτομα που στο συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό τους δεν έλκονται από εσένα.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
μισό να φωνάξω ένα ψηλό μελαχρινό αγόρι να το διαβάσει αυτόBelisarius έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 14:48να μου χαιδεύει με το δάχτυλο το εσωτερικό της παλάμης όταν μου έδινε τα ρέστα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
- Cecily Anne
Υπάρχουν και οι γκέυ με το βίτσιο να κάνουν ένα στρέιτ γκέυ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 14:49Οι κρυφοί ναι, οι υπόλοιποι (και σαφώς οι "επώνυμοι") δεν έχουν κανένα πρόβλημα να την πέσουν στους στρέιτ.Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 14:36Εξ όσων γνωρίζω, οι γκέι, έχουν το gaydar το οποίο τους βοηθάει να ξεχωρίζουν τους straight από τους gay.
Εκτός αν υπάρχει κάποιος αφελής που θεωρεί ότι η σεξιστική πατριαρχία λειτουργεί μόνον στο στρέιτ πεδίο.
Ο χώρος της τέχνης και της μόδας βρίθει από γκέι πατριάρχες και τα χαρέμια τους αλλά για αυτήν τη μορφή της έντεχνης σεξιστικής πατριαρχίας, όλοι οι ευαισθητοποιημένοι μιτουτζήδες το βουλώνουν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Επίσης,υπάρχει και ο Μάρβιν ΓκέυCecily Anne έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 15:31
Υπάρχουν και οι γκέυ με το βίτσιο να κάνουν ένα στρέιτ γκέυ.
- hellegennes
5 φορές μεγαλύτερο από το αντίστοιχο των στρέιτ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Cecily Anne έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 15:31Υπάρχουν και οι γκέυ με το βίτσιο να κάνουν ένα στρέιτ γκέυ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 14:49Οι κρυφοί ναι, οι υπόλοιποι (και σαφώς οι "επώνυμοι") δεν έχουν κανένα πρόβλημα να την πέσουν στους στρέιτ.Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 14:36
Εξ όσων γνωρίζω, οι γκέι, έχουν το gaydar το οποίο τους βοηθάει να ξεχωρίζουν τους straight από τους gay.
Εκτός αν υπάρχει κάποιος αφελής που θεωρεί ότι η σεξιστική πατριαρχία λειτουργεί μόνον στο στρέιτ πεδίο.
Ο χώρος της τέχνης και της μόδας βρίθει από γκέι πατριάρχες και τα χαρέμια τους αλλά για αυτήν τη μορφή της έντεχνης σεξιστικής πατριαρχίας, όλοι οι ευαισθητοποιημένοι μιτουτζήδες το βουλώνουν.

Αυτοί είναι τελειωμένοι σεξοπατριάρχες.
Αν αφαιρέσεις από το ελτζιμπιντι πεδίο τα σεξιστικά πρότυπα, θα πάθουν ολικό ταράκουλο ταυτότητας.
Ποιοι είναι, που πάνε, ποιον/ποιαν μιμούνται κλπ
Ας λύσουν πρώτα αυτό το αμιγώς νοικοκυρέικο απωθημένο τους και ας προχωρήσουν μετά στις βιτσιόζικες πίστες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Καλά μην τρελαθούμε.
Πόσο συχνά την πέφτουν στα ισια οι στρειτ σε αγνωστες/ούς στρειτ;
Τα τελευταία 150 χρόνια ούτε καν σε μπαρ δε συμβαίνουν αυτά.
Από κει και πέρα το φλερτ είναι κάτι που μπορεί να πάει κλιμακωτα έτσι κι αλλιώς αν δε θες να είσαι κριπυ που λέει κι η νεολαία. Βλέπεις το ανταπόκριση υπάρχει και προχωράς αναλόγως. Σαν το ψάρεμα τραβάς ..αφήνεις..τραβάς ...αφήνεις.
Βεβαια το 80% πλέον γίνεται στα ινσταγράμ και τα τικτοκ. Στους ζουμερς στο 99%.
Επισης στα διαδικτυακά οι γκεηζ άνδρες δίνουν ρεσιτάλ καθώς ως ζώα οι άνδρες δε χρειάζονται πολύ μπλα μπλα για το ψήσιμο.
Πόσο συχνά την πέφτουν στα ισια οι στρειτ σε αγνωστες/ούς στρειτ;
Τα τελευταία 150 χρόνια ούτε καν σε μπαρ δε συμβαίνουν αυτά.
Από κει και πέρα το φλερτ είναι κάτι που μπορεί να πάει κλιμακωτα έτσι κι αλλιώς αν δε θες να είσαι κριπυ που λέει κι η νεολαία. Βλέπεις το ανταπόκριση υπάρχει και προχωράς αναλόγως. Σαν το ψάρεμα τραβάς ..αφήνεις..τραβάς ...αφήνεις.
Βεβαια το 80% πλέον γίνεται στα ινσταγράμ και τα τικτοκ. Στους ζουμερς στο 99%.
Επισης στα διαδικτυακά οι γκεηζ άνδρες δίνουν ρεσιτάλ καθώς ως ζώα οι άνδρες δε χρειάζονται πολύ μπλα μπλα για το ψήσιμο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Αν ένας str8 προβληματίζεται μια φορά αν πρέπει να την πέσει, ένας γκέι προβληματίζεται 100. Που και πολύ διακριτικό και ευγενικό πέσιμο να κάνει, κινδυνεύει να τον εξευτέλισουν ή ακόμα χειρότερα να του επιτεθούν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
- EKPLIKTIKOS
hellegennes έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 15:04
Αν ρίξεις μια ματιά σε σχετικές έρευνες, θα διαπιστώσεις ότι ο τρόπος που φλερτάρουν οι γκέι είναι διαφορετικός. Πολύ πιο σπάνια θα σου την πέσει γκέι που δεν είναι κραυγαλέα γκέι αν δεν σε ξέρει. Η τάση είναι να την πέφτουν μόνο σε χώρους που συχνάζουν γκέι (σε γκέι μπαράκια, ας πούμε) ή σε άτομα που έχουν γνωρίσει λίγο καιρό για να καταλάβουν/ξέρουν αν είναι γκέι ή αν θα πήγαιναν με γκέι.
Είναι σίγουρα πιο επιφυλακτικοί με άτομα που δεν γνωρίζουν. Από την άλλην, είναι πιο πιθανό να σου την πέσουν σε μέρος που φαίνεται ότι είσαι ξένος (π.χ. είσαι τουρίστας).

Μπράβο που θέτεις το θέμα σε σωστή βάση. Γενικά λεπο έχε υπόψη ότι οι γκέι είναι σε ένα επίπεδο μια κοινότητα. Εχουν gay ή έστω gay friendly bars κτλ, έχουν τις δικές τους φάσεις, ακόμα κ τα δικά τους apps για γνωριμίες (Πχ grinder vs tinder). Κ αυτό είναι λογικό, όπως δε σου κάνει εντύπωση αν οι κηφισιωτισσες περιορίζουν τις επιλογές τους που δε βγαίνουν Μπουρναζι ξέρω γω να γνωρίσουν γκόμενους.
Πολλοί γκέι έλκονται σε αυτές τις φάσεις γιατι ειναι σαφώς πιο εύκολο να εκφραστούν κ το ξέρουν από πριν χωρις να χρειάζεται να μαντέψουν αν ο απέναντι είναι ομοφοβικος, έχουν κοινά ενδιαφέροντα και βιώματα κτλ. Δεν αναμειγνύονται πολύ σε παρέες με straight. Τους είναι σαφώς πιο εύκολο να κάνουν απλα παρέα με άλλους γκέι. Όμοιος ομοιω αει πελαζει

Αυτό προφανώς περιορίζει σημαντικά τους πιθανούς στόχους, αλλά πόσοι από αυτούς θα ανταποκρίνονταν ετσι κ αλλιώς; Μάταιο είναι. Τώρα σε αλλες φάσεις που αναγκαστικά συνυπάρχουν αρκετά με straight μπορεί να γίνει η φτιαξη, κ μπορεί να την ξεκινήσει κ ο straight αν ειναι στερημενος ή μπερδεμενος, μεταξύ μας

-
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 14:38Σε ποια από τις 6 κατηγοριες των βαζωλιγοζαχαρηστονκαφε εμπιπτεις;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 14:33Μα είμαι στρέιτ. Κουίρ στρέιτ.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 14:29
Μάλλον πρέπει να κάνεις αποτριχωση στην πλάτη. Εκτος και άμα στοχεύεις σε αρκουδιαρηδες πουστηδες.
Για μισο λεπτο, και γω βάζω λίγη ζάχαρη στον καφέ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
31 Μαρ 2024, 13:22
-
-
Νέα δημοσίευση Τελικά δεν υπήρξε Ένοπλη ακροδεξιά ομοφοβική επιθεση σε γκέι κλαμπ.
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 16 Δεκ 2023, 09:00 » σε Κοινωνικά θέματα - 98 Απαντήσεις
- 2448 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
18 Δεκ 2023, 21:31
-
-
- 47 Απαντήσεις
- 1884 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
29 Φεβ 2024, 07:56
-