που ζεις ;
και ωμοτατο και οχι να πιασει χερακι
ζησε στην καρακοσμαρα σου με ευγενεις γκει συναισθηματικους και ντροπαλους σαν παρθενες

σας σιχαινονται
Τι να σου πω, από τα 18 περίπου έχω γκέυ φίλους. Δεν τους μπορώ όλους γενικά, ειδικά τις κραγμένες και τις ανακατώστρες, διότι δεν αντέχω τα καραγκιοζηλίκια, όπως δεν τα αντέχουν και οι ίδιοι οι γκέυ που συναναστρέφομαι. Δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα ζήτημα με κάποιον. Ίσα ίσα, έχω πάρει κατά καιρούς πιο χρήσιμες συμβουλές από ό,τι από γυναίκα, με την κάπως πιο "αντρική" ματιά. Γενικά, όμως, τα χαρακτηριστικά που με απωθούν σε κάποιους από αυτούς, με απωθούν εξίσου και στον υπόλοιπο στρέιτ κόσμο.Paris έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 19:01ειναι γνωστο πως δεν ασχολουμαι με το γιατι παραμενω στις πραξεις και στα γεγονοτα
το συμπερασμα (πως σας σιχαινονται και σας αποκαλουν περιφρονητικα ΄΄ μουτζα ΄΄ μου το έχουν αναφερει και γυναικες που επαθαν απο πουστικες συμπεριφορες και εμαθαν
Δεν είπα ποτέ πως δεν υπάρχουν γκέι που θα την πέσουν με αυτόν τον τρόπο. Όπως αντίστοιχα και κάποιοι ετερόφυλοι θα την πέσουν με τέτοιο τρόπο. Δεν κάνει η σεξουαλική προτίμηση τον άνθρωπο.
ξανα επαναληψη
Δεν ταιριάζει να πεις ξανά επανάληψη γιατί το επανάληψη σημαίνει το ξανά.Paris έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 19:17ξανα επαναληψη
''την πέφτουν με ολους τους τροπους απο εντελως ωμα εως χαριτωμενα ευγενικα''
οπως ακριβως οι γλοιωδεις αντρες που θελουν να γαμησουν και χρησιμοποιουν τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ για να πετυχουν το σκοπο τους
θα ξανα ματα επανα προσπαθησω στην επομενη εξεταστικηNaida έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 19:32Δεν ταιριάζει να πεις ξανά επανάληψη γιατί το επανάληψη σημαίνει το ξανά.
Ότι είχα να πω, το είπα. Τελειώσαμε.
Μια απ' τα ίδια.Cecily Anne έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 19:06Τι να σου πω, από τα 18 περίπου έχω γκέυ φίλους. Δεν τους μπορώ όλους γενικά, ειδικά τις κραγμένες και τις ανακατώστρες, διότι δεν αντέχω τα καραγκιοζηλίκια, όπως δεν τα αντέχουν και οι ίδιοι οι γκέυ που συναναστρέφομαι. Δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα ζήτημα με κάποιον. Ίσα ίσα, έχω πάρει κατά καιρούς πιο χρήσιμες συμβουλές από ό,τι από γυναίκα, με την κάπως πιο "αντρική" ματιά. Γενικά, όμως, τα χαρακτηριστικά που με απωθούν σε κάποιους από αυτούς, με απωθούν εξίσου και στον υπόλοιπο στρέιτ κόσμο.
Αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 19:52Μια απ' τα ίδια.Cecily Anne έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 19:06Τι να σου πω, από τα 18 περίπου έχω γκέυ φίλους. Δεν τους μπορώ όλους γενικά, ειδικά τις κραγμένες και τις ανακατώστρες, διότι δεν αντέχω τα καραγκιοζηλίκια, όπως δεν τα αντέχουν και οι ίδιοι οι γκέυ που συναναστρέφομαι. Δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα ζήτημα με κάποιον. Ίσα ίσα, έχω πάρει κατά καιρούς πιο χρήσιμες συμβουλές από ό,τι από γυναίκα, με την κάπως πιο "αντρική" ματιά. Γενικά, όμως, τα χαρακτηριστικά που με απωθούν σε κάποιους από αυτούς, με απωθούν εξίσου και στον υπόλοιπο στρέιτ κόσμο.
Και αναφορικά με τα μπολντ, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο αντιμετωπίζω και το θέμα αντιπαλότητας των φύλων.
Οι πούστικες, εμμονικές, υστερικές συμπεριφορές δεν έχουν συγκεκριμένη ερωτική ταυτότητα ούτε φύλο.
Όποιος και όποια γουστάρει να τις νταντεύει και να τις δικαιολογεί, λόγω ευαισθητοποιημένης και επιλεκτικής προσέγγισης, ας συνεχίσει να το κάνει.
εισαιGherschaagk έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 19:58Πρέπει να είμαι πολύ τυχερή. Τους βλέπω, τους ξεχωρίζω, όχι όλους, αλλά δεν τους συναναστρέφομαι.
Μην σε κολλήσουν ομοφυλοφιλία;Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 19:58Πρέπει να είμαι πολύ τυχερή. Τους βλέπω, τους ξεχωρίζω, όχι όλους, αλλά δεν τους συναναστρέφομαι.