Γκέϊ φλέρτ

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Re: Γκέϊ φλέρτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris » 19 Ιαν 2021, 19:05

Naida έγραψε:
19 Ιαν 2021, 19:02
ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Ιαν 2021, 18:59

Aν έγραφε κάποιος "ωμό πέσιμο από στρέιτ" θα είχες την ίδια απορία; :lol:
Εννοείται. Ώμο πέσιμο στιλ αυτού που έγραψε η σες, η να απλώσει χεράκι;
:smt005:

που ζεις ;
και ωμοτατο και οχι να πιασει χερακι
ζησε στην καρακοσμαρα σου με ευγενεις γκει συναισθηματικους και ντροπαλους σαν παρθενες :smt005:

Άβαταρ μέλους
Paris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris » 19 Ιαν 2021, 19:05

Gherschaagk έγραψε:
19 Ιαν 2021, 19:03
Μας βλέπουν ανταγωνιστικά δλδ;
σας σιχαινονται

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 19 Ιαν 2021, 19:06

Paris έγραψε:
19 Ιαν 2021, 19:01
Cecily Anne έγραψε:
19 Ιαν 2021, 18:54
Paris έγραψε:
19 Ιαν 2021, 18:52

δεν το θεωρω
ετσι ειναι
Ναι, το γιατί δε λες.
ειναι γνωστο πως δεν ασχολουμαι με το γιατι παραμενω στις πραξεις και στα γεγονοτα
το συμπερασμα (πως σας σιχαινονται και σας αποκαλουν περιφρονητικα ΄΄ μουτζα ΄΄ μου το έχουν αναφερει και γυναικες που επαθαν απο πουστικες συμπεριφορες και εμαθαν
Τι να σου πω, από τα 18 περίπου έχω γκέυ φίλους. Δεν τους μπορώ όλους γενικά, ειδικά τις κραγμένες και τις ανακατώστρες, διότι δεν αντέχω τα καραγκιοζηλίκια, όπως δεν τα αντέχουν και οι ίδιοι οι γκέυ που συναναστρέφομαι. Δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα ζήτημα με κάποιον. Ίσα ίσα, έχω πάρει κατά καιρούς πιο χρήσιμες συμβουλές από ό,τι από γυναίκα, με την κάπως πιο "αντρική" ματιά. Γενικά, όμως, τα χαρακτηριστικά που με απωθούν σε κάποιους από αυτούς, με απωθούν εξίσου και στον υπόλοιπο στρέιτ κόσμο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 19 Ιαν 2021, 19:08

Paris έγραψε:
19 Ιαν 2021, 19:05
Naida έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Ιαν 2021, 18:59

Aν έγραφε κάποιος "ωμό πέσιμο από στρέιτ" θα είχες την ίδια απορία; :lol:

που ζεις ;
ζησε στην καρακοσμαρα σου με ευγενεις γκει συναισθηματικους και ντροπαλους σαν παρθενες :smt005:
Δεν είπα ποτέ πως δεν υπάρχουν γκέι που θα την πέσουν με αυτόν τον τρόπο. Όπως αντίστοιχα και κάποιοι ετερόφυλοι θα την πέσουν με τέτοιο τρόπο. Δεν κάνει η σεξουαλική προτίμηση τον άνθρωπο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 19 Ιαν 2021, 19:14

Έχω δηλώσει αρκετές φορές με αφορμή τέτοιου είδους νήματα,ότι υπάρχουν ομοφυλόφιλοι τους οποίους,όχι ακριβώς θαυμάζω,αλλά τους παραδέχομαι και τους βγάζω το καπέλο.Ο Χατζηδάκης π.χ. είναι ένας από αυτούς,ή,ο David Bowie,ή,ο Alan Turing,ο οποίος μάλιστα πλήρωσε με τον απεχθέστερο τρόπο για το υποτιθέμενο πάθος του (με τη ζωή του δηλαδή).
Ο Χατζηδάκης σαφώς και είχε μεγαλύτερα α&^%$#α από πολλούς δήθεν αρσενικούς (άσχετα αν είχε τη μητέρα του να του μαγειρεύει και να τον κανακεύει,αλλά σε τι διέφερε από την κλασσική Ελληνίδα μάνα που κυνηγάει τον "μπέμπη" της με το κουτάλι για να φάει το φαγητό του,ακόμη κι αν έχει παντρευτεί και αν έχει κάνει παιδιά ;)
Υπάρχουν,από την άλλη πλευρά,ομοφυλόφιλοι,οι οποίοι δυστυχώς επιβεβαιώνουν το στερεότυπο που κυριαρχεί,αυτό της υστερικιάς και κακιάς αδερφής.Και,κάπου εδώ,βρίσκω και τη διαφορά : όπως το βλέπω,άλλο ομοφυλόφιλος,άλλο αδερφή και άλλο π%^$&ης.Σημαντικό για να χαρακτηρίσω κάποιον ως αρσενικό,είναι ένα και μοναδικό στοιχείο : το να μπορεί ο περί ου ο λόγος,να υπερασπιστεί τα πιστεύω του και τον εαυτό του τον ίδιο,όταν και αν του ζητηθεί,στεκόμενος στο ύψος του,χωρίς τον παραμικρό φόβο.Επίσης,αρσενικό βρίσκω αυτόν που μπορεί να υποστηρίξει (και να πεθάνει ακόμη για) τα πιστεύω του (ας πούμε,να πολεμήσει για την πατρίδα του,την οικογένειά του,τα ιδανικά του),ασχέτως σεξουαλικού προσανατολισμού.

Αυτό.Για μένα,μετράει το ηθικό ανάστημα και,αν κάποιος (ή κάποια,εννοείται) το διαθέτει,δεν με ενδιαφέρει καν το τι κάνει στην προσωπική του ζωή.Για τον λόγο αυτό,ποτέ δεν έχουμε αποκλείσει από τους φίλους μας,άντρες ή γυναίκες,που ξέρουμε ότι είναι ομοφυλόφιλοι,εφόσον τα βρίσκουμε σε πνευματικό/ηθικό επίπεδο.

Τώρα,επειδή και εμένα μου την έχουν πέσει στο άσχετο και μάλιστα,σε εργασιακό χώρο,τίποτα,απλά λέω ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και για το "κοπλιμάν",αλλά είμαι έγγαμος,έχω παιδιά και απλά,δεν είμαι σε αυτή τη φάση.Απλά πράματα.

Άβαταρ μέλους
Paris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris » 19 Ιαν 2021, 19:17

Naida έγραψε:
19 Ιαν 2021, 19:08
Paris έγραψε:
Naida έγραψε:

που ζεις ;
Δεν είπα ποτέ πως δεν υπάρχουν γκέι που θα την πέσουν με αυτόν τον τρόπο. Όπως αντίστοιχα και κάποιοι ετερόφυλοι θα την πέσουν με τέτοιο τρόπο. Δεν κάνει η σεξουαλική προτίμηση τον άνθρωπο.
ξανα επαναληψη
''την πέφτουν με ολους τους τροπους απο εντελως ωμα εως χαριτωμενα ευγενικα''
οπως ακριβως οι γλοιωδεις αντρες που θελουν να γαμησουν και χρησιμοποιουν τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ για να πετυχουν το σκοπο τους

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 19 Ιαν 2021, 19:32

Paris έγραψε:
19 Ιαν 2021, 19:17
Naida έγραψε:
Paris έγραψε:

που ζεις ;
ξανα επαναληψη
οπως ακριβως οι γλοιωδεις αντρες που θελουν να γαμησουν και χρησιμοποιουν τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ για να πετυχουν το σκοπο τους
Δεν ταιριάζει να πεις ξανά επανάληψη γιατί το επανάληψη σημαίνει το ξανά.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Paris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris » 19 Ιαν 2021, 19:34

Naida έγραψε:
19 Ιαν 2021, 19:32
Paris έγραψε:
Naida έγραψε:

ξανα επαναληψη
θα ξανα ματα επανα προσπαθησω στην επομενη εξεταστικη :011:

για το θεμα μας εχεις κατι να γραψεις ;

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 19 Ιαν 2021, 19:36

Paris έγραψε:
19 Ιαν 2021, 19:34
Naida έγραψε:
Paris έγραψε:

ξανα επαναληψη

Ότι είχα να πω, το είπα. Τελειώσαμε.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Paris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris » 19 Ιαν 2021, 19:39

Naida έγραψε:
19 Ιαν 2021, 19:36
Paris έγραψε:
19 Ιαν 2021, 19:34
Naida έγραψε:

Ότι είχα να πω, το είπα. Τελειώσαμε.
μαλιστα , διαταξτε εκλαμπροφασιστικοτατη :smt005:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 19 Ιαν 2021, 19:52

Cecily Anne έγραψε:
19 Ιαν 2021, 19:06
Paris έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
19 Ιαν 2021, 18:54

Ναι, το γιατί δε λες.
ειναι γνωστο πως δεν ασχολουμαι με το γιατι παραμενω στις πραξεις και στα γεγονοτα
το συμπερασμα (πως σας σιχαινονται και σας αποκαλουν περιφρονητικα ΄΄ μουτζα ΄΄ μου το έχουν αναφερει και γυναικες που επαθαν απο πουστικες συμπεριφορες και εμαθαν
Τι να σου πω, από τα 18 περίπου έχω γκέυ φίλους. Δεν τους μπορώ όλους γενικά, ειδικά τις κραγμένες και τις ανακατώστρες, διότι δεν αντέχω τα καραγκιοζηλίκια, όπως δεν τα αντέχουν και οι ίδιοι οι γκέυ που συναναστρέφομαι. Δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα ζήτημα με κάποιον. Ίσα ίσα, έχω πάρει κατά καιρούς πιο χρήσιμες συμβουλές από ό,τι από γυναίκα, με την κάπως πιο "αντρική" ματιά. Γενικά, όμως, τα χαρακτηριστικά που με απωθούν σε κάποιους από αυτούς, με απωθούν εξίσου και στον υπόλοιπο στρέιτ κόσμο.
Μια απ' τα ίδια. :lol:

Και αναφορικά με τα μπολντ, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο αντιμετωπίζω και το θέμα αντιπαλότητας των φύλων.
Οι πούστικες, εμμονικές, υστερικές συμπεριφορές δεν έχουν συγκεκριμένη ερωτική ταυτότητα ούτε φύλο.

Όποιος και όποια γουστάρει να τις νταντεύει και να τις δικαιολογεί, λόγω ευαισθητοποιημένης και επιλεκτικής προσέγγισης, ας συνεχίσει να το κάνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 19 Ιαν 2021, 19:58

Πρέπει να είμαι πολύ τυχερή. Τους βλέπω, τους ξεχωρίζω, όχι όλους, αλλά δεν τους συναναστρέφομαι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 19 Ιαν 2021, 20:00

ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Ιαν 2021, 19:52
Cecily Anne έγραψε:
19 Ιαν 2021, 19:06
Paris έγραψε:

Μια απ' τα ίδια. :lol:

Και αναφορικά με τα μπολντ, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο αντιμετωπίζω και το θέμα αντιπαλότητας των φύλων.
Οι πούστικες, εμμονικές, υστερικές συμπεριφορές δεν έχουν συγκεκριμένη ερωτική ταυτότητα ούτε φύλο.

Όποιος και όποια γουστάρει να τις νταντεύει και να τις δικαιολογεί, λόγω ευαισθητοποιημένης και επιλεκτικής προσέγγισης, ας συνεχίσει να το κάνει.
Αυτό.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Paris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris » 19 Ιαν 2021, 20:00

Gherschaagk έγραψε:
19 Ιαν 2021, 19:58
Πρέπει να είμαι πολύ τυχερή. Τους βλέπω, τους ξεχωρίζω, όχι όλους, αλλά δεν τους συναναστρέφομαι.
εισαι

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 19 Ιαν 2021, 20:00

Gherschaagk έγραψε:
19 Ιαν 2021, 19:58
Μην σε κολλήσουν ομοφυλοφιλία;

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών