Τύπε, φαντασιώνεσαι μέλη του πχώρουμ;Otto Weininger έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 21:15Επική φωτο ο Νάνδρος. Κάπως έτσι τον φανταζόμουν, ίσως με μακρύτερο μούσι λόγω καπετανεϊκου κλισέ.
Με τη ευκαιρία, θα ήταν ωραίο να ανοίξει ένα νήμα με ιστορίες από ταξίδια: τρικυμιες, κακοφημα λιμάνια, σκηνικά κλπ.
Εχω βέβαια ακούσει κάποια από τον παππού μου, αλλά ήμουν μικρός όταν πέθανε οπότε σίγουρα θα έχανα λεπτομέρειες.
Αν τα μέλη του φόρουμ ήταν οι τελευταίοι επιζήσαντες...
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Αν τα μέλη του φόρουμ ήταν οι τελευταίοι επιζήσαντες...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Δηλαδή ρε τύπε, αν σου πει κανείς ότι την έχεις μικρή, θα την ποστάρεις να την δούμε;Nandros έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 21:34SpoilerShowΔημοκρατικός έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 21:17The study sheds light on how testosterone controls where fat is stored and shows that men who have low levels of testosterone show a shift in how they store body fat. Like women, they store more fat in their hips and thighs.
https://www.concordia.ca/cunews/main/re ... ution.html
Για να σκάσουν οι φαρμακόγλωσσες!:
.
Dein Herz, meine Gier
Βλέπω πολύ συσσώρευση λίπους στους γοφούς και τους μηρούς ρε φίλε.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Θεωρώ ότι πρέπει να συλληφθείς για φόνο αστείου, με ενδεχόμενο δόλο, τύπε.

.
- Otto Weininger
Ναι. Θες να σου πω για σένα ή θα μουσκεψεις;Feindflug έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 21:36Τύπε, φαντασιώνεσαι μέλη του πχώρουμ;Otto Weininger έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 21:15Επική φωτο ο Νάνδρος. Κάπως έτσι τον φανταζόμουν, ίσως με μακρύτερο μούσι λόγω καπετανεϊκου κλισέ.
Με τη ευκαιρία, θα ήταν ωραίο να ανοίξει ένα νήμα με ιστορίες από ταξίδια: τρικυμιες, κακοφημα λιμάνια, σκηνικά κλπ.
Εχω βέβαια ακούσει κάποια από τον παππού μου, αλλά ήμουν μικρός όταν πέθανε οπότε σίγουρα θα έχανα λεπτομέρειες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Καλά λένε ρε τύπεOtto Weininger έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 21:45Ναι. Θες να σου πω για σένα ή θα μουσκεψεις;Feindflug έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 21:36Τύπε, φαντασιώνεσαι μέλη του πχώρουμ;Otto Weininger έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 21:15Επική φωτο ο Νάνδρος. Κάπως έτσι τον φανταζόμουν, ίσως με μακρύτερο μούσι λόγω καπετανεϊκου κλισέ.
Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες
Feindflug @ Γκέϊ φλέρτ
Dein Herz, meine Gier
- Nandros
Φαντάζομαι =/= φαντασιώνομαι, αλλά πρέπει να έχεις πάει σχολείο ή να μην κοιμόσουν στο θρανίο.Otto Weininger έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 21:45Ναι. Θες να σου πω για σένα ή θα μουσκεψεις;Feindflug έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 21:36Τύπε, φαντασιώνεσαι μέλη του πχώρουμ;Otto Weininger έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 21:15Επική φωτο ο Νάνδρος. Κάπως έτσι τον φανταζόμουν, ίσως με μακρύτερο μούσι λόγω καπετανεϊκου κλισέ.
.
Κάτι βόδια σαν εσένα νομίζουν ότι οι ναυτικοί είναι μικροί Καββαδίες ενώ στην ουσία μιλάμε για στραβοχυμένους που οι μόνες τους ιστορίες είναι για πληρωμένο έρωτα .Otto Weininger έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 21:45Ναι. Θες να σου πω για σένα ή θα μουσκεψεις;Feindflug έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 21:36Τύπε, φαντασιώνεσαι μέλη του πχώρουμ;Otto Weininger έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 21:15Επική φωτο ο Νάνδρος. Κάπως έτσι τον φανταζόμουν, ίσως με μακρύτερο μούσι λόγω καπετανεϊκου κλισέ.
Οι μόνες ιστορίες που έχει να πει ο Νάνδρος είναι για πουτάνες.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Βρε αμούστακο παιδάκι για να πήγαινες στα καράβια εκείνες τις εποχές ήθελε να έχεις και κάμποσα κιλά @@.xioni έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 21:56Κάτι βόδια σαν εσένα νομίζουν ότι οι ναυτικοί είναι μικροί Καββαδίες ενώ στην ουσία μιλάμε για στεαβοχυμένους που οι μόνες τους ιστορίες είναι για πληρωμένο έρωτα .Οι μόνες ιστορίες που έχει να πει ο Νάνδρος είναι για πουτάνες.
Τον πήρε ο μπαμπάς αμάξι στα 15!!! Μάλλον βύσμα ήτανε και λουφαδόρος.taliban έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 21:58Βρε αμούστακο παιδάκι για να πήγαινες στα καράβια εκείνες τις εποχές ήθελε να έχεις και κάμποσα κιλά @@.
Ρε δικέ μου, τι λέγαμε πιο πριν; Του είπαν για τοπικό λίπος και ανέβασε φώτο με μαγιό ο τύπος...taliban έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 21:58Βρε αμούστακο παιδάκι για να πήγαινες στα καράβια εκείνες τις εποχές ήθελε να έχεις και κάμποσα κιλά @@.
Έχεις όρεξη να βλέπεις τα παπάρια του, βραδιάτικα;
Dein Herz, meine Gier
- Nandros
Αν έχεις τα κουράγια για ρώτα τον μπαμπά σου, τους θείους σου, άντρες του σογιού σου στην ηλικία μου, αν πήγαιναν στα κορίτσια και μετά ξαναέλα.xioni έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 21:56Κάτι βόδια σαν εσένα νομίζουν ότι οι ναυτικοί είναι μικροί Καββαδίες ενώ στην ουσία μιλάμε για στραβοχυμένους που οι μόνες τους ιστορίες είναι για πληρωμένο έρωτα .
Οι μόνες ιστορίες που έχει να πει ο Νάνδρος είναι για πουτάνες.
Και πουτάνες είναι κάποιες μυξοπαρθένες που παντρεύονται πορτοφόλια.
.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Feindflug έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 22:01Ρε δικέ μου, τι λέγαμε πιο πριν; Του είπαν για τοπικό λίπος και ανέβασε φώτο με μαγιό ο τύπος...
Έχεις όρεξη να βλέπεις τα παπάρια του, βραδιάτικα;

Κάπου τα έχει ποστάρει , μπορείς να αυτό-σερβιστείς αν το επιθυμείς.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΜΗ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 05 Αύγ 2024, 01:37 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 4 Απαντήσεις
- 349 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
09 Αύγ 2024, 10:08
-
-
- 50 Απαντήσεις
- 3595 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
13 Αύγ 2023, 17:32
-
- 1 Απαντήσεις
- 217 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
20 Νοέμ 2023, 10:51
-
-
Νέα δημοσίευση Eurostat: “Τελευταίοι” στους μισθούς οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Ελλάδα
από Frappezitis » 11 Φεβ 2025, 11:35 » σε Οικονομία - 27 Απαντήσεις
- 446 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
11 Φεβ 2025, 20:39
-