Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Κατά τη δική μου γνώμη, κρατούν κάποια απόσταση γιατί και η αντιπολίτευση θα συνεχίσει την ίδια τακτική. Σ' αυτές τις δομές βασίζονται όλοι, αυτές θα στηρίξουν με νύχια και δόντια και κάποια ανώδυνη ουσιαστικά κριτική για τα μάτια του κόσμου. Κανείς δεν θέλει να χύσει το γάλα απ' την καρδάρα που τον τρέφει.
ναι έχει βάση αυτό που λες, αλλά δεν αναφερόμουν στην αντιπολίτευση αλλά στους δημοσιογράφους (αυτοί κατευθύνουν τις ερωτήσεις, οι πολιτικοί κατευθύνουν της απαντήσεις).
Στους δημοσιογράφους αναφέρομαι κι εγώ. Για τον λόγο που αναφέρεις.
Κι εκτός από τα "βαμμένα" κανάλια, θεωρώ τα περιφερειακά ως προς την πιο σαφή δημοσκόπηση για τις εκλογές.
Η πυρκαγιά που έπληξε την Ανατολική Αττική και στοίχησε τη ζωή -μεχρι στιγμής- σε 81 άτομα, είναι η πιο φονική του 21ου αιώνα στον κόσμο, μετά τις πυρκαγιές της Αυστραλίας το 2009, που σκότωσαν 173 ανθρώπους, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.
Είναι νωρίς ακόμα, η Δούρου μπορεί ακόμα και την κορυφή.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
'
Για τα 600 τόσα παιδιά που απομακρύνθηκαν έγκαιρα από τις κατασκηνώσεις, διαβάζω:
Κατόπιν εντολής της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και για προληπτικούς λόγους αναφορικά με την πυρκαιά στην Πεντέλη, εκκενώνονται τα ΚΑΑΥ του ΣΞ στον Άγιο Ανδρέα και της ΠΑ στο Ζούμπερι.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το μέτωπο της φωτιάς δόθηκε εντολή να εκκενωθούν κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων στην περιοχή Ζούμπερι Αττικής, για να προφυλαχθεί η ζωή των παιδιών από κάθε ενδεχόμενο. ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;
Το σχέδιο εκκένωσης του δήμου Αθηναίων που έσωσε τα παιδιά στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα. Γύρω στις 5 το απόγευμα πάρθηκε η απόφαση για την εκκένωση 617 παιδιών και μπήκε σε εφαρμογή ένα σχέδιο που υπήρχε ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. Ο Δήμος είχε προνοήσει και είχε σύμβαση με εταιρεία λεωφορείων.
Ποια είναι η αλήθεια; Τα παιδιά τα έσωσε ο Δήμος Αθηναίων ή η Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας;
Τί μέτρα πήρε η Γ.Γ. για τους υπόλοιπους στην περιοχή που κάηκε;
Γνωρίζει κανείς;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Είναι νωρίς ακόμα, η Δούρου μπορεί ακόμα και την κορυφή.
Ανετα,αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει το πρόσβωπο "Ρενα Δούρου". έχει κάνει morphing με την καρέκλα της. Μπορούμε απλά να την αναφέρουμε ως η "περιφερειάρχης,Κα καρέκλα γραφείου"
Κάτι θυμάμαι από Δούρου πέρσι νομίζω. Κάτι σε αναμαλλιασμένο, ένα αγκομαχητό χαριτωμένα απελπισμένο, μια έκκληση, μια εικόνα που έλεγε κοιτάξτε με, πονάω κι εγώ.
Φέτος τίποτα;
παλιότερη,παρόμοια είδηση απο το αγαπητό Ιραν που πολλοί πχορουμιτες ισως να θεωρούν μπανανια
The AFP news agency reports that the head of Iran's state-owned railway company has resigned following a train collision that killed at least 44 people and injured dozens.
The November 25 collision in the northern province of Semnan was one of Iran's worst rail disasters ever.
A provincial prosecutor said a train driver and three people in charge of a control center based in the city of Shahroud have been arrested.
AFP reported that Iranian Railways chief Mohsen Poor-Seyed Aghaie appeared on state television late on November 26 and said he was resigning "as a social responsibility and out of sympathy for the survivors of this accident."
Κάτι θυμάμαι από Δούρου πέρσι νομίζω. Κάτι σε αναμαλλιασμένο, ένα αγκομαχητό χαριτωμένα απελπισμένο, μια έκκληση, μια εικόνα που έλεγε κοιτάξτε με, πονάω κι εγώ.
Φέτος τίποτα;
Περιμέναμε τον Καραμέρο με στολή πυροσβέστη αλλά φευ...
παλιότερη,παρόμοια είδηση απο το αγαπητό Ιραν που πολλοί πχορουμιτες ισως να θεωρούν μπανανια
The AFP news agency reports that the head of Iran's state-owned railway company has resigned following a train collision that killed at least 44 people and injured dozens.
The November 25 collision in the northern province of Semnan was one of Iran's worst rail disasters ever.
A provincial prosecutor said a train driver and three people in charge of a control center based in the city of Shahroud have been arrested.
AFP reported that Iranian Railways chief Mohsen Poor-Seyed Aghaie appeared on state television late on November 26 and said he was resigning "as a social responsibility and out of sympathy for the survivors of this accident."
Φέτος τίποτα;
Περιμέναμε τον Καραμέρο με στολή πυροσβέστη αλλά φευ...
Θα βγουν από τις τρύπες μη βιάζεστε, η αλαζονεία δε θα τους αφήσει να βγαλουν το σκασμό - θα βγουν και θα πουν δημόσια ποιός φταίει. όλοι εκτός από αυτούς δλδ τα γνωστά..
πέρσι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 25 Ιούλ 2018, 20:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.