Έχεις δει ποιος άνοιξε το νήμα;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Για μένα σημαίνει. Όπως και το γεγονός πως κι εσύ ενδεχομένως θα έχεις κάνει κάποιες φιλίες εδώ μέσα και ίσως αισθάνεσαι άσχημα με τον τρόπο που καποιοι συμπεριφέρονται σε δικούς σου ανθρώπους. Ίσως και όχι. Εγώ είπα δυο πράγματα και σ'οποιον αρέσουν. Δική μου η οπτική. Αν δεν σ'αρέ, μην την πάρεις σπίτι σου.perseus έγραψε: ↑20 Ιαν 2021, 11:24Το οτι τον γνωριζεις σε προσωπικό επιπεδο δεν σημαινει απολύτως τίποτα .
Κι επειδή το άνοιξες εσύ, τί σημαίνει αυτό;
Ότι δεν ΜΠΗΚΑ στο νήμα. Άνοιξα το νήμα στο οποίο μπήκατε για να σχολιάσουμε όλοι μαζί.
Φίλε εμένα δεν θα μου πουλάς παπάτζα. Να είσαι σωστός.
Δεν τα διευκρίνισα σωστά.Cavaliere έγραψε: ↑20 Ιαν 2021, 01:19Capitano, συγγνώμη, αλλά δεν ήταν πολύ υπεύθυνο αυτό. Μαλακία ήτανε, και με το συμπάθειο. Ο χιονισμένος είναι μεν provocateur, αλλά κι εσύ δεν το έπραξες καλά.Nandros έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 22:34Το ποστ μου είναι ξεκάθαρο.
Για έναν έφηβο 15 χρονών το να έχει αυτοκίνητο η οικογένεια, δεν ήταν και μικρό πράγμα τότε.
Φυσικά και έμαθα πολύ γρήγορα να οδηγώ και όταν στα 18 έδωσα για δίπλωμα, έκανα 2 μαθήματα μόνο, για παρκάρισμα και το S με την όπισθεν.
Πήγαμε οικογενειακό ταξίδι μέχρι την Πύλο και οδηγούσα εγώ, χωρίς δίπλωμα.
Φορούσα την στολή της Σχολής Ασπροπύργου και το πηλήκιο στο ταμπλώ. Ποιος μπάτσος θα σταματούσε τότε αξ/κό να του κάνει έλεγχο; Δεν ήμουν αξ/κός αλλά ο βλάχος χωροφύλακας δεν καταλάβαινε την διαφορά.
.Δηλαδή 15 ετών βγήκες παγανιά με στολή δοκίμου ή ό,τι, και φταίει ο βλάχος χωροφύλακας;
Ψιτ..για σένα που άνοιξες το νήμα..
Σε ποταμοπλοιο ησουν;
Είσαι ο πρώτος που το πρόσεξε