Πυρκαγιες στην Αττική
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πυρκαγιες στην Αττική
Για τη Δούρου το πιστεύω, γιατί υπάρχουν και κομματικοί δικοί τους που ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα απέξω απέξω. Όπως συνέβη στο παρελθόν. Μπορεί να το επεξεργάζονται το θέμα τώρα. Μπορεί και όχι. Ή να το πω αλλιώς, εκεί έξω στην πραγματική ζωή και το πιο κολλημένο άτομο να περνάει γραμμή έως τώρα, δεν αισθάνεται το ίδιο και μεγάλη ασφάλεια για το ποιους ακολουθούσε τυφλά σχεδόν έως τώρα. Δεν μπορεί να περάσει γραμμή, τι να περάσει; Ή μπορεί να κάνω παρέα συγκεκριμένα κολλημένα άτομα, δεν ξέρω. Έχουν καιρό να ανοίξουν κουβέντα για οτιδήποτε, εκεί που μονίμως όταν ήθελες να μιλήσεις για γκόμενους το γύριζαν στο πολιτικό, το έπαιζαν φιλήσυχοι πολίτες τελευταία, τώρα άνοιξαν το στόμα τους και θυμήθηκαν το σήκω από τον καναπέ και κάτι ψάχνουν, αλλά δεν ξέρουν τι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 26 Ιούλ 2018, 00:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

(εν τω μεταξύ πανηγύρι ΕΛ στα σχόλια)

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
3/3Lugozzi έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 00:052/2independent_44 έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 00:05Η Δούρου είναι για κλωτσιές γιατί τι σκατά αρμοδιότητες έχει η περιφέρεια;
Μ' αυτά ασχολείται...και πνιγηκαν και κάηκαν;

1.Για τους κρουνους του Μαραθωνα υπευθυνοι ηταν οι δασοπυροσβεστες που καταργησατε και δεν θα προσλαβετε ποτε.nik_killthemall έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 00:13+ 1ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 23:55http://www.kathimerini.gr/976764/articl ... apanthseis
@ζτεο
ΟΧΙ απλά ΔΕΝ απαντάς σε ΤΙΠΟΤΑ, αλλά απαντάς και καθυστεριές ! Και δεν απαντάς σε τίποτα γιατί στόχος της δικιάς σου πολιτικής είναι χρηματοδότικη παροχολογία της ΜΗ παραγωγής έργου = ΜΗ σβήσιμο φωτιάς = ΜΗ συντονισμός πάντα με χρηματοδότηση όμως. χωρίς 1 χειροπιαστό επιχείρημα, απλά με επίκληση της κουμουνιστικής αυθεντίας !
Ερώτηση : ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ προσλήψεις/χρηματοδοτήσεις/προσωπικό/εξοπλισμός θα χρειαζόνταν οι δημόσιες υπηρεσίες ώστε την Δευτέρα :
1) οι κρουνοί στη Μαραθώνος να είχαν νερό
2) το Λιμενικό στις 7:30 να ειχε λάβει κρατική εντολή και το απόγευμα να προσέγγιζε τις ακτές
3) στις 5:30 να είχε ληφθεί απόφαση εκκένωσης που θα την υλοποιούσε η πυροσβεστική
ΠΟΣΕΣ ? ΠΕΣ ! πες στο σε εκ. ευρώ /μηνα
2+3.Ολος ο σχεδιασμος καταρευσε επειδη δεν υπηρχαν δασικοι δρομοι και μονοπατια καθρισμενα και καθορισμενα για να διαφυγουν.Το σχεδιο εκκενωσης επρεπε να εφαρμοστει απο ειδικους και μαντεψε ποιοι ηταν οι ειδικοι οι εκπαιδευμενοι δασοπυροσβεστες που καταργησατε και δεν θα προσλαβετε ποτε.
Και ο λογος ειναι οτι προτιμας να δινεις εκατομμυρια σε ΝΑΤΟΙΚΟΥΣ σχεδιασμους παρα να προσλαβεις και να εκπαιδευσεις δασοπυροσβεστες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Εσύ ρε Νίκο,μπορείς με αποδείξεις να πεις τι ακριβώς έγινε αυτές τις μέρες;Μπορείς κυρίως να αποδείξεις ότι ΔΕΝ ήταν προβοκάτσια ότι έγινε;NikosVy έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 23:42
Δύο γνωστές μας ΣΥΡΙΖΑίες πιστεύουν ότι οι πυργκαγιές είναι έργο προβοκατόρικο για να ρίξουν την κυβέρνηση.
Η λατρεία, λόγω ψυχοσεξουαλικών φαντασιώσεων προς τη Δούρου και τον Τσίπρα έχει φτάσει σε απίστευτο βαθμό. Θα έδιναν και τη ζωή τους να αποτρέψουν τη Δούρου από το να παραιτηθεί.
and we have a winner
провокация
провокация
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
Ασέβαστε μου έκανε εντύπωση η παρατήρησή σου για την ανυπαρξία κυμάτων. Δες αυτόΑσέβαστος έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 19:19ναι, μπορει να ηταν στεριανος ο αερας, και μπορει να ειναι προστατευμενος ο κολπος, αλλα παλι, να κοψουμε καναδυοτρια ισως τεσσερα μποφωρ, γιατι δεν μπορω να πιστεψω οτι γινοταν αυτος ο χαλασμος
"9 41-47 Strong Gale High waves (23-32 ft), sea begins to roll, dense streaks of foam, spray may reduce visibility Slight structural damage occurs, slate blows off roofs"
https://www.spc.noaa.gov/faq/tornado/beaufort.html
απο οτι βλεπω στις φωτο.
μιλαμε για 10-15 μετρα κυμα στα ανοιχτα, γινεται να μην εφτανε απολυτως τιποτα εκει; η απλως ειχε ενα τυπικο 3-4 αντε 5 μποφωρ, συνηθισμένο αερα δηλαδη, οχι εξωπραγματικο για την περιοχη. προβλέπομενο, αντιμετωπισιμο.
μηπως αυτο το 8-9 μποφωρ ειναι συνηθισμενο δημοσιογραφικο φουσκωμα, για να κανουμε εντυπωση;
Κάποια στιγμή τις πρώτες βραδυνές ώρες συναντώνται 2 αντίθετα ρεύματα και κοπάζει αρκετά η ένταση στην περιοχή. Επίσης μου είπαν ότι όταν ο αέρας είναι από την στεριά πρέπει να πας αρκετά μέτρα μέσα για να δεις κύμα. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω
Εσεις τους διορισατε για εκλεγειτε ξανα και ξανα.Να σου θυμησω οτι η δασοπυροσβεστικη ειχε ειδη καταργηθει.Μηχανικός έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 00:18Το 2007 ξέρετε γιατί κάηκε η αρχαία Ολυμπία που είχε πυροσβεστικό σύστημα χρυσοπληρωμένο από τους φορολογούμενους;
Το σύστημα δεν λειτούργησε. Υπήρξε πτώση πίεσης και δεν εκτοξευόταν το νερό στην απόσταση που έπρεπε.
Στην θέση των υπαλλήλων που τα συντηρούσαν και θα τα λειτουργούσαν είχαν βάλει άχρηστα κομματόσκυλα.
Δεν τιμωρήθηκαν ούτε οι άχρηστοι ΔΥ που ήταν υπεύθυνοι για την λειτουργία του συστήματος, ούτε βέβαια αυτοί που τους είχαν διορίσει.
Ο zteo μετά από αυτό, θα έκανε προσλήψεις και άλλων κομματόσκυλων.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
α ρε Επανασταση που σας χρειαζεται ,οι νδημοκρατες θα σκαβουν αντιπυρικες ζωνες ,οι συριζαιοι θα δουλευουν (για πρωτη φορα ) και εγω θα επιβλεπω τον επαναπατρισμο των ευρωμπουμπουκιων μας που θα σκαψουν το τουνελ Λαυριο-Ροδος -Κυπρος
-
Λίγο την ορθογραφία.Ντροπιάζεις το πολυτεχνείο/πολυτεχνική σχολή που σου έδωσε επαγγελματικά δικαιώματα.Μηχανικός έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 23:12Γρ. Τύπου Πρωθυπουργού κατά ΣΚΑΙ: Ανακάλυψε δήθεν πρόθεση για «καρατομήσεις» των αρχηγών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας
http://www.topontiki.gr/article/283464/ ... miseis-tonΟι τύποι ψάχνουν κάθε φορά να βρουν κάποιο εχθρό,«Την ώρα της μάχης, που οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί δίνουν υπεράνθρωπο αγώνα για την κατάσβεση των πυρκαγιών, τον εντοπισμό των αγνοουμένων και την ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους, ο ΣΚΑΙ ανακάλυψε δήθεν πρόθεση του Πρωθυπουργού για «καρατομήσεις» των αρχηγών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας» αναφέρει σε δελτίο Τύπου το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.
«Με τον τρόπο αυτό και αφού σήμερα το πρωί απέτυχε να κάμψει το ηθικό των ενόπλων δυνάμεων και των στελεχών τους, επιχειρεί τώρα να υπονομεύσει τον αγώνα Πυροσβεστικής και Αστυνομίας και να κάμψει το ηθικό όσων δίνουν τη μάχη με τις φλόγες, τη μάχη για τον περιορισμό των συνεπειών μιας πρωτοφανούς καταστροφής. Το ηθικό, όμως, των επιτελικών στελεχών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας αλλά και όλων όσων δίνουν τη μάχη στο πλευρό των πολιτών δεν πρόκειται να καμφθεί από τα ψέματα του ΣΚΑΙ.
Κάθε Έλληνας πολίτης γνωρίζει άλλωστε τις πρακτικές και το ρόλο του. Γνωρίζει πως ό,τι έκανε σήμερα το έχει κάνει στο παρελθόν και θα το ξανακάνει στο μέλλον.
Ο ΣΚΑΙ απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι παραμένει πιστός στην παράδοση της υπονόμευσης και της προβοκάτσιας. Δεν θα τον ακολουθήσουμε».
Ανακοίνωση από γρ. Τύπου ΣΥΡΙΖΑ
Ανακοίνωση κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ εξέδωσε και το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Με απόφαση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από τη χυδαία επίθεση στο πρόσωπο των αρχηγών του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας, που σε εντεταλμένη υπηρεσία εκτέλεσε ο ΣΚΑΙ με αποκλειστικό στόχο να πλήξει το ηθικό των στελεχών και μελών των δύο Σωμάτων, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές του δεν θα συμμετέχουν πλέον σε εκπομπές του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού. Ο ΣΚΑΙ θα έχει τη δυνατότητα να επιδίδεται στην ακατάσχετη προπαγάνδα, τις συκοφαντίες και τα ψεύδη του εναντίον της κυβέρνησης, του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς χωρίς τη δική μας παρουσία».
μετά τους Ρώσους στο Μακεδονικό, βρήκαν τον Σκάι για της φωτιές.
- nik_killthemall
zteo έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 00:25
1.Για τους κρουνους του Μαραθωνα υπευθυνοι ηταν οι δασοπυροσβεστες που καταργησατε και δεν θα προσλαβετε ποτε.
2+3.Ολος ο σχεδιασμος καταρευσε επειδη δεν υπηρχαν δασικοι δρομοι και μονοπατια καθρισμενα και καθορισμενα για να διαφυγουν.Το σχεδιο εκκενωσης επρεπε να εφαρμοστει απο ειδικους και μαντεψε ποιοι ηταν οι ειδικοι οι εκπαιδευμενοι δασοπυροσβεστες που καταργησατε και δεν θα προσλαβετε ποτε.
Και ο λογος ειναι οτι προτιμας να δινεις εκατομμυρια σε ΝΑΤΟΙΚΟΥΣ σχεδιασμους παρα να προσλαβεις και να εκπαιδευσεις δασοπυροσβεστες.

Οι δασοπυροσβέστες είναι υπεύθυνοι για να έχουν νερό οι κρουνοί ? Πας καλά ? Η συντήρηση υδραυλικού δικτύου πυρόσβεσης ώστε να έχει ανά πάσα στιγμή νερό είναι δουλειά των δασοπυροσβεστών που απολύθηκαν ? Μα πόσο καθυστέρας ?
0 ΕΥΡΩ ζτεο ! 1 λήψη απόφασης και μια επίσημη εντολή στο λιμενικό = 0 ΕΥΡΩ ! ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ !
(Το δομικο προβλημα ΔΕΝ ήταν πως τα μονοπατια δεν ηταν καθαρισμενα, το δομικο προβλημα ήταν πως δεν υπήρχαν καν μονοπατια προς τη θαλασσα ήταν κλεισμένα από ιδιοκτησίες καταπατητων πολιτων ! )
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Αυτά είναι συνηθισμένα φαινόμενα στον Ευβοϊκό καθώς και στη συγκεκριμένη περιοχή. Να λυσσομανάει αέρας έως πριν τη δύση του ηλίου, μετά να μην αναγνωρίζεις το τοπίο. Οι φωτογραφίες είναι βραδυνές, που πάντα, πάντα πέφτει ο αέρας έως αργά το πρωί της επόμενης και ξανά μανά το ίδιο τροπάριο για μέρες, όταν είναι μέρες αέρα, που προς τα εκεί είναι συνηθισμένο πια (είχα ανοίξει και τόπικ). Οι ριπές του ανέμου που αναφέρθηκαν ήταν αρκετά νωρίτερα σε σχέση με το πότε τραβήχτηκαν οι φωτό που σχολιάστηκαν για την εντυπωσιακή άπνοια.ST48410 έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 00:30Ασέβαστε μου έκανε εντύπωση η παρατήρησή σου για την ανυπαρξία κυμάτων. Δες αυτόΑσέβαστος έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 19:19ναι, μπορει να ηταν στεριανος ο αερας, και μπορει να ειναι προστατευμενος ο κολπος, αλλα παλι, να κοψουμε καναδυοτρια ισως τεσσερα μποφωρ, γιατι δεν μπορω να πιστεψω οτι γινοταν αυτος ο χαλασμος
"9 41-47 Strong Gale High waves (23-32 ft), sea begins to roll, dense streaks of foam, spray may reduce visibility Slight structural damage occurs, slate blows off roofs"
απο οτι βλεπω στις φωτο.
μιλαμε για 10-15 μετρα κυμα στα ανοιχτα, γινεται να μην εφτανε απολυτως τιποτα εκει; η απλως ειχε ενα τυπικο 3-4 αντε 5 μποφωρ, συνηθισμένο αερα δηλαδη, οχι εξωπραγματικο για την περιοχη. προβλέπομενο, αντιμετωπισιμο.
μηπως αυτο το 8-9 μποφωρ ειναι συνηθισμενο δημοσιογραφικο φουσκωμα, για να κανουμε εντυπωση;
Κάποια στιγμή τις πρώτες βραδυνές ώρες συναντώνται 2 αντίθετα ρεύματα και κοπάζει αρκετά η ένταση στην περιοχή. Επίσης μου είπαν ότι όταν ο αέρας είναι από την στεριά πρέπει να πας αρκετά μέτρα μέσα για να δεις κύμα. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 26 Ιούλ 2018, 00:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν ισχύει αυτό, τότε ίσως κάποιοι κολύμπησαν μακριά από την ακτή επειδή είδαν ήρεμη θάλασσα και μετά παρασύρθηκαν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Α, επίσης, μπορεί κολπάκια που βλέπουν έτσι και που βλέπουν αλλιώς να είναι απάνεμα ή με κύμα ανάλογα τον αέρα. Δεν είναι πάντα προστατευμένα.Athina__P έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 00:36Αυτά είναι συνηθισμένα φαινόμενα στον Ευβοϊκό καθώς και στη συγκεκριμένη περιοχή. Να λυσσομανάει αέρας έως πριν τη δύση του ηλίου, μετά να μην αναγνωρίζεις το τοπίο. Οι φωτογραφίες είναι βραδυνές, που πάντα, πάντα πέφτει ο αέρας έως αργά το πρωί της επόμενης και ξανά μανά το ίδιο τροπάριο για μέρες, όταν είναι μέρες αέρα, που προς τα εκεί είναι συνηθισμένο πια (είχα ανοίξει και τόπικ). Οι ριπές του ανέμου που αναφέρθηκαν ήταν αρκετά νωρίτερα σε σχέση με το πότε τραβήχτηκαν οι φωτό που σχολιάστηκαν για την εντυπωσιακή άπνοια.ST48410 έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 00:30Ασέβαστε μου έκανε εντύπωση η παρατήρησή σου για την ανυπαρξία κυμάτων. Δες αυτόΑσέβαστος έγραψε: ↑24 Ιούλ 2018, 19:19ναι, μπορει να ηταν στεριανος ο αερας, και μπορει να ειναι προστατευμενος ο κολπος, αλλα παλι, να κοψουμε καναδυοτρια ισως τεσσερα μποφωρ, γιατι δεν μπορω να πιστεψω οτι γινοταν αυτος ο χαλασμος
απο οτι βλεπω στις φωτο.
Nαι ρε οι κρουνοι σε δασικες περιοχες οφειλουν να ειναι στην ευθυνη των δασοπυροσβεστων.Το παραμυθι οτι θα προσληφθουν κομματοσκυλα που δεν θα κανουν τιποτα ειναι ενα νοσηρο ψεμα για να μην δωσεται χρηματα για την προληψη πυρκαγιων.Οσο για το κλαψουρισμα περι καταπατητων κανε μου την χαρη ειδη εχουν θυσιαστει 80+ ατομα για την κονομα των εργολαβων και η κονομα τους ειναι το μονο που προστατευει το κρατο σας.nik_killthemall έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 00:35zteo έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 00:25
1.Για τους κρουνους του Μαραθωνα υπευθυνοι ηταν οι δασοπυροσβεστες που καταργησατε και δεν θα προσλαβετε ποτε.
Οι δασοπυροσβέστες είναι υπεύθυνοι για να έχουν νερό οι κρουνοί ? Πας καλά ? Η συντήρηση υδραυλικού δικτύου πυρόσβεσης ώστε να έχει ανά πάσα στιγμή νερό είναι δουλειά των δασοπυροσβεστών που απολύθηκαν ? Μα πόσο καθυστέρας ?
0 ΕΥΡΩ ζτεο ! 1 λήψη απόφασης και μια επίσημη εντολή στο λιμενικό = 0 ΕΥΡΩ ! ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ !
(Το δομικο προβλημα ΔΕΝ ήταν πως τα μονοπατια δεν ηταν καθαρισμενα, το δομικο προβλημα ήταν πως δεν υπήρχαν καν μονοπατια προς τη θαλασσα ήταν κλεισμένα από ιδιοκτησίες καταπατητων πολιτων ! )
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πράκτορες στην βορειοανατολική Αττική
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 14 Αύγ 2024, 15:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 240 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
14 Αύγ 2024, 15:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιός του Δυτικού Νείλου - Πρώτο κρούσμα στην Αττική
από πήζον bot » 14 Αύγ 2024, 20:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 315 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ξέρετε κάποιον έμπιστο ουρολόγο - αφροδισιολόγος στην Αττική;
από Μαδουραίος » 14 Μάιος 2023, 12:08 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 13 Απαντήσεις
- 1289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
15 Μάιος 2023, 22:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Aλλη μια αποτυχια της κυβερνησης.Έως 50% η αύξηση τα ενοικια στην Αττική
από Μαδουραίος » 22 Οκτ 2024, 08:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 1348 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
23 Οκτ 2024, 23:44
-