Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
-
Αρίστος
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Αρίστος » 21 Ιαν 2021, 18:01
Το οτι τη συγκεκριμενη δεν την υποστηριζω μονο εγω αλλα και στελεχη του Δημοκρατικου Κομματος που ψηφισατε οι περισσοτεροι εδω μεσα, δεν φαινεται να επηρεαζει το χουλιγκανισμο σας.
Θα σπασουμε πλακιτσα στο νημα αυτο.

.
-
Αρίστος
από Αρίστος » 21 Ιαν 2021, 18:04
Εν τω μεταξυ το Bloomberg εγραψε προχτες οτι τα lockdowns φερνουν πεινα και εξεγερσεις στον πλανητη.
Ψεκ και το Bloomberg μιας και αυτα τα ελεγα απο το Μαρτιο.

.
-
Philip Mortimer
από Philip Mortimer » 21 Ιαν 2021, 18:05
Αρίστος έγραψε: ↑21 Ιαν 2021, 18:01
Το οτι τη συγκεκριμενη δεν την υποστηριζω μονο εγω αλλα και στελεχη του Δημοκρατικου Κομματος που ψηφισατε οι περισσοτεροι εδω μεσα, δεν φαινεται να επηρεαζει το χουλιγκανισμο σας.

.
Τον Μπάιντεν υποστηρίζαμε, όχι την οκαζιο Κορτεζ που έχει θεωρίες λεφτοδεντρων.
-
wooded glade
από wooded glade » 21 Ιαν 2021, 18:05
Δεν το ξέρω αυτό.
Το κορονοβίρου θα μπορούσε βέβαια να αποτελέσει αιτία αναστολής των άρθρων του Συντάγματος, είτε είναι αληθινό είτε είναι ψεύτικο όπως λέει ο Αρίστος.
Ο Αρίστος είχε κοιμηθεί σε ένα λειβάδι με μπάμιες την ώρα που πέρναγαν τα αεροπλάνα αλλά δεν έχει σημασία.
Περνάει λοιπόν το κορονοβίρου και μας λένε "αααα, είδατε τι ωραία που είναι με την αναστολή των άρθρων του Συντάγματος, να μην τα επαναφέρουμε σε ισχύ τώρα".
Ε ποσσίμπιλε.
Αλλά εκείνο που με κάνει να θέλω να χειροδικήσω κατά μελών του πχόρουμ & να τα τρέχουν στο πρώτο βοηθειών μετά, είναι η επιμονή τους να ... περιμένουν και δήθεν από τον Γκέητς να μας αναστείλει τα άρθρα του Συντάγματος.
Όταν μου έρχεται εμένα η φορολογική δήλωση και -πριν τη συμπληρώσω- λέει απάνω "περιουσιακά στοιχεία 8882.69 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα" και έρχεται και η επόμενη φορολογική δήλωση και λέει κι αυτή πάνω πάνω πριν συμπληρώσω εγώ τίποτα "περιουσιακά στοιχεία 8665.90 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα" τους πνίγω όλους όσους μου μιλάνε για κορονοβίρου ή δεν τους πνίγω ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
nostromos
- Phorum.gr user: nostromos
από nostromos » 21 Ιαν 2021, 18:09
Philip Mortimer έγραψε: ↑21 Ιαν 2021, 18:05

.

η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Αρίστος
από Αρίστος » 21 Ιαν 2021, 18:13
Philip Mortimer έγραψε: ↑21 Ιαν 2021, 18:05

.
H Kορτεζ ομως ειναι δομικο εργαλειο του κομματος που ψηφισατε και απο τις φωνες που υποστηριξαν το πακετο που θα δωσει ο Μπαιντεν σε εργαζομενους και επιχειρησεις.
.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 21 Ιαν 2021, 20:37
Αρίστος έγραψε: ↑21 Ιαν 2021, 17:59
Χουλιγκανικος οπαδισμος, μεχρι εκει μπορειτε.

.
λυκος-προβατα.
αμα εχεις υποστηριξει 100 ψεκασμενιες, μην περιμενεις να παρουν στα σοβαρα οτι αλλο ποσταρεις.

-
Αρίστος
από Αρίστος » 22 Ιαν 2021, 05:23
Ποιος σου ειπε οτι εγω παιρνω στα σοβαρα τα χουλιγκανια σαν και του λογου σου;

Απλα η διαφορα μας ειναι οτι εγω οταν γραφω κατι το γραφω επωνυμα και το διαβαζουν απο χιλιαδες ως δεκαδες χιλιαδες ανθρωποι ενω εσενα δεν σε ξερει η μανα σου.
.
-
Leporello
- Phorum.gr user: Leporello
από Leporello » 22 Ιαν 2021, 08:02
Ασέβαστος έγραψε: ↑21 Ιαν 2021, 20:37

λυκος-προβατα.
αμα εχεις υποστηριξει 100 ψεκασμενιες, μην περιμενεις να παρουν στα σοβαρα οτι αλλο ποσταρεις.

Κοίτα τι συμβαίνει με ένα παράδειγμα: έγραψε ο Αρίστος ότι οι οπαδοί του Τράμπ έκαναν διαδήλωση διαμαρτυρίας γιά την "νοθεία" στην εκλογές και ότι οι συγκεντρωμένοι ήταν περί το ένα εκατομμύριο (με επιφύλαξη το νούμερο γιατί δεν θυμάμαι καλά, πάντως ήταν εξωφρενικό). Η συγκέντρωση είχε γίνει στην Liberty Plaza τής Ουάσιγκτον και ο Αρίστος γιά να επιβεβαιώσει τον ισχυρισμό του ανέβασε φωτογραφία που έδειχνε μιά (σχεδόν) γεμάτη πλατεία και ισχυρίσθηκε ότι η πλατεία αυτή είναι δέκα φορές μεγαλύτερη από την πλατεία Συντάγματος. Εγώ τότε σκέφτηκα "είναι δυνατόν ο Αρίστος να πεί αλήθεια; Οχι βέβαια". Ετσι, έψαξα στο Google Maps και βρήκα ότι η Liberty Plaza είναι ελαφρώς ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ από την πλατεία Συντάγματος. Αν τον ισχυρισμό τον έκανε άλλος και όχι ο Αρίστος, δεν θα είχα ασχοληθεί κάν να ψάχνω στο Google Maps. Η συνήθειά του να ανεβάζει μούφες είναι που κάνει τους χρήστες να αμφισβητούν τα λεγόμενά του. Η ιστορία έχει και συνέχεια, αλλά φεύγουμε πολύ off-topic. Ο Αρίστος αντεπετέθηκε με άλλες φωτογραφίες και άλλος χρήστης τον ξεσκέπασε ότι αυτές ήταν από το ... Λονδίνο. Προφανώς κι'αυτός το έψαξε ακριβώς επειδή το είπε ο Αρίστος.
1.
hellegennes έγραψε: ↑13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το
ύδωρ που σήμαινε νερό και το
φίλος που σήμαινε φίλος.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 22 Ιαν 2021, 08:36
Αρίστος έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 05:23
Ποιος σου ειπε οτι εγω παιρνω στα σοβαρα τα χουλιγκανια σαν και του λογου σου;

Απλα η διαφορα μας ειναι οτι εγω οταν γραφω κατι το γραφω επωνυμα και το διαβαζουν απο χιλιαδες ως δεκαδες χιλιαδες ανθρωποι ενω εσενα δεν σε ξερει η μανα σου.
.
προτιμω να μη με ξερει κανενας, παρα να γαλαει μαζι μου καθε σοφρων ανθρωπος.
και ειναι πολυ αγενες να μιλας για καποιον χωρις να τον κοουταρεις για να το δει.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 22 Ιαν 2021, 08:42
Leporello έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 08:02
Ασέβαστος έγραψε: ↑21 Ιαν 2021, 20:37

λυκος-προβατα.

Κοίτα τι συμβαίνει με ένα παράδειγμα: έγραψε ο Αρίστος ότι οι οπαδοί του Τράμπ έκαναν διαδήλωση διαμαρτυρίας γιά την "νοθεία" στην εκλογές και ότι οι συγκεντρωμένοι ήταν περί το ένα εκατομμύριο (με επιφύλαξη το νούμερο γιατί δεν θυμάμαι καλά, πάντως ήταν εξωφρενικό). Η συγκέντρωση είχε γίνει στην Liberty Plaza τής Ουάσιγκτον και ο Αρίστος γιά να επιβεβαιώσει τον ισχυρισμό του ανέβασε φωτογραφία που έδειχνε μιά (σχεδόν) γεμάτη πλατεία και ισχυρίσθηκε ότι η πλατεία αυτή είναι δέκα φορές μεγαλύτερη από την πλατεία Συντάγματος. Εγώ τότε σκέφτηκα "είναι δυνατόν ο Αρίστος να πεί αλήθεια; Οχι βέβαια". Ετσι, έψαξα στο Google Maps και βρήκα ότι η Liberty Plaza είναι ελαφρώς ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ από την πλατεία Συντάγματος. Αν τον ισχυρισμό τον έκανε άλλος και όχι ο Αρίστος, δεν θα είχα ασχοληθεί κάν να ψάχνω στο Google Maps. Η συνήθειά του να ανεβάζει μούφες είναι που κάνει τους χρήστες να αμφισβητούν τα λεγόμενά του. Η ιστορία έχει και συνέχεια, αλλά φεύγουμε πολύ off-topic. Ο Αρίστος αντεπετέθηκε με άλλες φωτογραφίες και άλλος χρήστης τον ξεσκέπασε ότι αυτές ήταν από το ... Λονδίνο. Προφανώς κι'αυτός το έψαξε ακριβώς επειδή το είπε ο Αρίστος.
σωστα. οσοι λοιπον δεν εχουμε το χρονο η την ορεξη να κατσουμε να ψαξουμε, θεωρουμε ως ψεκ οτιδηποτε βγαινει απο το πληκτρολογιο του, αφου ετσι μας εχει συνηθισει.
-
Αρίστος
από Αρίστος » 22 Ιαν 2021, 09:10
Εγω αναγνωρισα ομως το λαθος μου τοτε γιατι φοραω παντελονια.
Αντιθετα ο Leporelo ακομη να αναγνωρισει τις μπουρδες που ελεγε περι κλειστων συνορων οταν τοσο εγω, οσο και ο Χελωνος, του ανεβασαμε δυο διαφορετικες ανακοινωσεις της κυβερνησης με ημερομηνιες Νοεμβριου και Δεκεμβριου.
Και αν πασει περιπτωση δεν ειναι εγκλημα καθοσιωσης να πεσει εξω κανεις στον αριθμο μιας διαδηλωσης αν παρασυρθηκε απο λαθος πηγη. Το να επιμενει ομως ο Λεπορελο οτι η κυβερνηση ειχε κλειστα συνορα ενω η ιδια λεει αλλα ειναι απαραδεκτο.
.
-
Αρίστος
από Αρίστος » 22 Ιαν 2021, 09:14
Ασέβαστος έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 08:36
προτιμω να μη με ξερει κανενας, παρα να γαλαει μαζι μου καθε σοφρων ανθρωπος.
Η λεξη σωφρων εχει εκ ορισμου διαζυγιο με τραμπουκους σαν κι εσενα. Εσυ και ο Nandros ειστε τα καλυτερα παραδειγματα του αμορφωτου κουτσαβακισμου εδω μεσα. Αλλα και σαν κουτσαβακηδες αποτυχημενοι εισαστε γιατι κρυβεστε πισω απο την ανωνυμια του πληκτρολογιου σας.
.
-
-
- 133 Απαντήσεις
- 2787 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
04 Φεβ 2025, 20:07
-
-
- 16 Απαντήσεις
- 432 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
18 Οκτ 2024, 17:48
-
-
- 38 Απαντήσεις
- 2497 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
08 Νοέμ 2024, 21:44
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
18 Μαρ 2025, 15:32
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.