στις υπολοιπες θρησκειες, καθαριζουν ο ενας τον αλλο καθημερινως; οι αθεοι σφαζονται για ψυλλου πηδημα;
Ο θεός έφερε τις πυρκαγιές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο θεός έφερε τις πυρκαγιές
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Μπορει αλλα οι αθεοι δεν καθοδηγουν εμπρηστες να καψουν 80+ ατομα θεωρωντας οτι ειναι η τιμωρια του Θεου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Η μόρφωση διώχνει τον σκοταδισμό.Από τους νόμους του Δράκοντα ο μόνος που παρέμεινε σε ισχύ, μετά το Σόλωνα με κάποιες τροποποιήσεις μέχρι και την εποχή του Δημοσθένη, ήταν ο νόμος περί ανθρωποκτονίας . (Γύρω στα 621 π.X)
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Ο Αμβρόσιος εκφράζει την σχολή του Σωτήρος, είναι η πιο σκληροπυρηνική εκδοχη της Ορθοδοξίας.
Ένας τέτοιος Θεός, αν υπάρχει, εμένα δε μου άρεσει.
Επομένως έχω επιλέξει να απορρίπτω σκέψεις σαν αυτές του Αμβροσίου.
Παρ όλα αυτά, είναι απαράδεκτο ο ελληνικός λαός να ψηφίζει για πρωθυπουργό άθεους, γκέυ, πρεζόνια κλπ.
γιατί ο αρχηγός του κράτους μας πρέπει να εκφράζει τον ελληνισμό, ο Τσίπρας δεν έχει καμία δουλειά να είναι στην θέση που είναι.
Όπως φυσικα, για να μη παρεξηγηθω , ούτε ο Κούλης ούτε η Φώφη ούτε ο Θεοδωράκης ούτε η ΧΑ είναι εκφραστές του ελληνισμού.
Κι αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα της χώρας μας, από τη χούντα και μετά.
Παρ όλα αυτά, είναι απαράδεκτο ο ελληνικός λαός να ψηφίζει για πρωθυπουργό άθεους, γκέυ, πρεζόνια κλπ.
γιατί ο αρχηγός του κράτους μας πρέπει να εκφράζει τον ελληνισμό, ο Τσίπρας δεν έχει καμία δουλειά να είναι στην θέση που είναι.
Όπως φυσικα, για να μη παρεξηγηθω , ούτε ο Κούλης ούτε η Φώφη ούτε ο Θεοδωράκης ούτε η ΧΑ είναι εκφραστές του ελληνισμού.
http://www.mixanitouxronou.gr/10-ekatom ... -oukrania/

Η ελπίδα είναι παγίδα.
δε θελω να σε ξαφνιασω, αλλα αυτο ειναι ο ελληνισμος, σημερα. και εκφραζεται ξεκαθαρα απο τον τσιπρα. μερος του ελληνισμου ειναι αθεοι, γκει, πρεζονια κλπ αλλα αυτο δεν ειναι το προβλημα, το προβλημα ειναι οτι σημερα ο ελληνισμος ταυτιζεται με τον πασοκισμο, εξ ου και ο τσιπρας.
Όχι ακόμη, δεν είναι αυτός ο ελληνισμός σήμερα.Ασέβαστος έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 08:47δε θελω να σε ξαφνιασω, αλλα αυτο ειναι ο ελληνισμος, σημερα. και εκφραζεται ξεκαθαρα απο τον τσιπρα. μερος του ελληνισμου ειναι αθεοι, γκει, πρεζονια κλπ αλλα αυτο δεν ειναι το προβλημα, το προβλημα ειναι οτι σημερα ο ελληνισμος ταυτιζεται με τον πασοκισμο, εξ ου και ο τσιπρας.
Αλλά προς τα εκεί πάει το πράγμα όντως.
Πάντως προλαβαίνουμε ακόμα να ανακτήσουμε την ταυτότητα μας, ας είναι καλά ο Τραμπ για την παράταση που μας εδωσε
ποια ταυτοτητα να ανακτησουμε; απο ποια εποχη;
δε γινεται. δεν γυριζει ο χρονος πισω, ασε που δυσκολα θα βρεις μια εποχη που η ελληνικη ταυτοτητα να ηταν κατι καλυτερο απο αυτο που ειναι σημερα.
ο χρονος προχωραει μπροστα. χρειαζομαστε νεα ταυτοτητα, να πεταξουμε στα σκουπιδια την "ελληνικη" πρασινη με τον ηλιο. η καλυτερη ταυτοτητα που μπορει να εχει καποιος στον σημερινο κοσμο, ειναι αυτη του ευρωπαιου πολιτη. σε τετοιους πρεπει να εξελιχθουμε.
Ο λιμος της Ουκρανιας ειναι ενα ναζιστικο-καπιταλιστικο ψεμα χωρις την υπαρξη στοιχειων και βασικα ασχετο με το ολο θεμα.Οπως θεωρεις (και σωστα) οτι ο Ιμαμης που καλει τους πιστους να σκοτωσουν απιστους πρεπει να τιμωρηθει διοτι εμπνεει ετσι τους καμικαζι του Ισλαμ.Ετσι ζηταω την παραδειγματικη τιμωρια του Ιμαμη της ορθοδοξιας Αμβροσιου που με τον λογο του εμπνεει τους Ταλιμπαν της ορθοδοξιας να διαπραξουν εγκληματα παρουσιαζοντας τα σαν οργη του Θεου.Μαλιστα τα εχω με τον Συριζα για την μαλθακη σταση που κρατησε στο ολο ζητημα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ειναι αιρετικος ο Αμβροσιος ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
το στομα σου το επλυνες πριν μιλησεις για τον Αμβροσιο?

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- omg kai 3 lol
bluerose έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 23:12omg kai 3 lol έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 18:50
χαρακτηριστικα τα νηματα της μπλου αν και προσωπικα πιστευω οτι ενα πιατο πουρε με κεφτεδες θα ειναι πιο θρησκος -και ισως και εξυπνοτερος
Κοιτα πως λενε καποιο χαζό πλαγιως.
Τωρα θα σου πω νασαι καλα.
Προ μετανοιας θα απαντουσα αντε και..ησου. Απλα κι ομορφα
Τωρα δε μου επιτρέπετε
Πολλα χρονια πριν
Και σε τρωω λαχανο στις αμαρτιες. Δε με φτανεις
Σορρυ
Κρατα τη πρωτη παράγραφο
- omg kai 3 lol
περι τιμωριες θεων και γιατι συμβαινουν οι καταστροφες και οι αδικιες στη ζωη υπαρχει μια εξαιρετικη ταινια με τον Omary Sy που αξιζει να τη δειτε και να κρατησετε τα λογια στο τελος
"Demain tout commence" - "Όλα αρχίζουν αύριο"
https://www.imdb.com/title/tt5078204/?r ... flmg_act_9
"Demain tout commence" - "Όλα αρχίζουν αύριο"
https://www.imdb.com/title/tt5078204/?r ... flmg_act_9
omg kai 3 lol έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 12:13bluerose έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 23:12omg kai 3 lol έγραψε: ↑25 Ιούλ 2018, 18:50
χαρακτηριστικα τα νηματα της μπλου αν και προσωπικα πιστευω οτι ενα πιατο πουρε με κεφτεδες θα ειναι πιο θρησκος -και ισως και εξυπνοτερος
Κοιτα πως λενε καποιο χαζό πλαγιως.
Τωρα θα σου πω νασαι καλα.
Προ μετανοιας θα απαντουσα αντε και..ησου. Απλα κι ομορφα
Τωρα δε μου επιτρέπετε
Πολλα χρονια πριν
Και σε τρωω λαχανο στις αμαρτιες. Δε με φτανεις
Σορρυ
Κρατα τη πρωτη παράγραφο
Μα μετανοησα
Φοράω μακριες φουστες και ζακετακια μαυτη τη ζεστη
Και προπαντός εχω μάθει τη πρωτη σταση Χαιρετισμων απ εξω
Τα μπουστακια τα έκρυψα και τα μινι. Δε τα πεταξα καλου κακου. Στον εσπερινο μαξυ και το πρωι τιραντα;
Διχασμος. Επρεπε να διαλέξω.
Μη με θες

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Φέρτε ΜεγαΚωνσταντίνους και ΜεγαΘεοδόσιους να τους ψηφίζουμε!ritzeri έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 08:36Ο Αμβρόσιος εκφράζει την σχολή του Σωτήρος, είναι η πιο σκληροπυρηνική εκδοχη της Ορθοδοξίας.

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η ανάπτυξη που έφερε η ΝΔ στην Ελλάδα με μια εικόνα.
από Ζενίθεδρος » 22 Νοέμ 2023, 22:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 442 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
22 Νοέμ 2023, 23:44
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 391 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
06 Απρ 2024, 11:40