Πυρκαγιες στην Αττική

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Πυρκαγιες στην Αττική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 26 Ιούλ 2018, 10:24

Heritage86 έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 01:35
Μηχανικός έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 00:59
Heritage86 έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 00:35
Λίγο την ορθογραφία.Ντροπιάζεις το πολυτεχνείο/πολυτεχνική σχολή που σου έδωσε επαγγελματικά δικαιώματα.
Άσχετο. Δεν έχει καμία σημασία η ορθογραφία σε εξετάσεις πολυτεχνικής σχολής ή για επαγγελματικά δικαιώματα.
Είναι θέμα παιδείας όμως.Κάποτε τους κόβανε κάτι τύπους σαν και σένα από προσωπικό παράδειγμα.Στους ημμυ (παλιά που ήταν μαζί με άλλο παράρτημα),στον αυτόματο έλεγχο φοιτητής είχε γραπτό του 10 γεμάτο ανορθογραφία.Ο καθηγητής το μηδένισε φυσικά,"10 στο πολυτεχνείο,0 στη ζωή".Μάθε πρώτα λοιπόν ορθογραφία,μιας και εδώ είναι γραπτός λόγος,και μετά πολέμησε τόσο την πύρινη λαίλαπα,όσο και αυτούς που μισείς.0 στη ζωή λοιπόν και καλό ξημέρωμα.
Λοιπόν οι νεοπροσληφθέντες θα κάνουν μαθήματα ορθογραφίας και αφού επιτύχουν στις σχετικές εξετάσεις, θα εκπαιδευτούν και στην πυρόσβεση και την συντήρηση των κρουνών.
Μέχρι τότε θα χορεύουμε τον χορό της βροχής και θα προσευχόμαστε.

Btw, στον zteο δεν έχεις κάνει παρατήρηση.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 26 Ιούλ 2018, 10:26

OANNHSEA έγραψε:
25 Ιούλ 2018, 17:50

Λίγοι πέθαναν!!! Περίμενα περισσότερους με τέτοια φωτιά...
Όσο για τα παιδιά, μην ξεχνάς ότι οι γελοιότητες των γονιών φταίνε για το θάνατο τους!!!
Γελοιότητες, σάπια πιστεύω και εγκληματική αμέλεια!!!

.
Ναι το οτι οι νεκροί θα μπορούσαν να είναι πολύ περισσότεροι ισχύει, το θέμα που δεν έχω καταλάβει είναι άλλο.
Λες οτι καλώς πέθαναν και ξεκληρίστηκαν ολόκληρες οικογένειες;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 26 Ιούλ 2018, 10:34

ST48410 έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 00:30

Ασέβαστε μου έκανε εντύπωση η παρατήρησή σου για την ανυπαρξία κυμάτων. Δες αυτό

Κάποια στιγμή τις πρώτες βραδυνές ώρες συναντώνται 2 αντίθετα ρεύματα και κοπάζει αρκετά η ένταση στην περιοχή. Επίσης μου είπαν ότι όταν ο αέρας είναι από την στεριά πρέπει να πας αρκετά μέτρα μέσα για να δεις κύμα. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω
αν τα χρωματα στα βελακια ειναι παρομοια με αυτα που εχει το μετεο, τα κιτρινα βελακια που σημαινουν 7+ ειναι λιγα, για ενα μικρο χρονικο διαστημα (πιθανον ομως αυτο που εκανε τη ζημια), και για το μεγαλυτερο διαστημα μιλαμε για 3-4 μποφωρ.

ναι, ο στεριανος αερας δεν κανει κυμα κοντα στην ακτη, αλλα αν το κυμα στα ανοιχτα ειναι πραγματι 10+μετρα ερχεται ενα αντιμαμαλο μεχρι τη στερια, και δεν μπορει να ειναι "γυαλι" η παρακτια περιοχη. οπως ειπα ομως, αν ειναι μεσα σε λιμανι η εντελως προστατευμενο κολπο, μπορει να μην φτανει μεχρι εκει.
παντως, σε τετοιες συνθηκες δεν ειναι δυσκολη η παρακτια πλευση, δεν θα ηταν δυσκολο να ερθουν σε βοηθεια ακομη και σχετικα μικρα πλεουμενα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 26 Ιούλ 2018, 10:36

Naranjita έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 10:07
αυτο το το αυτο της λασπης, πληρώνεται. :011::011::011:

http://www.iefimerida.gr/news/433550/ap ... pidayro-na

Απίστευτη πρόταση από περιφερειακό σύμβουλο: Να πάμε τους πυρόπληκτους στην Επίδαυρο, να δουν παράσταση

...
:o:o:o

ΚΑΙ Κρέοντα ΚΑΙ Gramsi KAI ΣΚΑΙ?
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 26 Ιούλ 2018, 10:58

Yochanan έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 10:36

ΚΑΙ Κρέοντα ΚΑΙ Gramsi KAI ΣΚΑΙ?
άσωτο κομπο
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 26 Ιούλ 2018, 10:59

Ξέρει κανείς, αν η φωτιά στη Ραφήνα ήταν από άλλη εστία;

Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 26 Ιούλ 2018, 11:03

Νήφε και μέμνησο απιστείν

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 26 Ιούλ 2018, 11:13

Το τομαρι ο Καμμενος ρωταει πυροπληκτο αν ειχε αδεια το σπιτι του και τον κατηγορει οτι λεει ψεμματα οπως ο Πορτοσαλτε.
Μονο και μονο επειδη ο ανθρωπος του ειπε οτι δεν ηταν κανεις εκει για να τους βοηθησει.
Αυτα τα τομαρια ψηφισατε ρε ζωα !

http://www.iefimerida.gr/news/433634/ep ... ete-vinteo
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 26 Ιούλ 2018, 11:21

Chilloutbuddy έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 07:48
Heritage86 έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 02:35
ST48410 έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 02:14

Δεν θεωρώ προσβλητικό να πάρω Ευρώ από Σκοπιανούς ή Αλβανούς ούτε περίμενα κάποια τεράστια βοήθεια. Αλλά να! Εν ένας φίλος έχει ανάγκη και δεν είμαι στα καλύτερά μου δεν θα βγάλω ένα δίευρο ή ένα τάλιρο να του το βάλω στο χέρι. Μου φαίνεται κάπως...
Για να γελάσουμε λίγο,κάποιος γνωστός μου έπινε ένα καφέ που και που με κάποιον άλλο γνωστό μου.Ο γνωστός Α την έβγαζε με το μισθό.Ο γνωστός Β είναι βολεμένος με καταθέσεις,ενοίκια,μερίσματα.Ο γνωστός Α θεωρούσε φίλο το Β.Μια μέρα στο πλάγιο του ζήτησε λεφτά.Ο γνωστός Β απάντησε ως εξής:"Αυτός που δε ζητάει λεφτά είναι σοβαρός,επειδή ξέρει πως δε θα μπορεί να τα επιστρέψει".Τελειώνει η συνάντηση και τι κάνει ο γνωστός Β;Αποκαλεί τον Α ως αδερφό του και του δίνει μια καραμέλα.
Η ιστορία είναι πραγματική και τη μοιράζομαι μαζί σου επειδή δείχνεις καλοπροαίρετο άτομο.Άντε καλή συνέχεια.
Eίναι κάτι φορές που από τη στιγμή που σου ζητήσει ο άλλος λεφτά, το πιθανότερο είναι ότι γαμήθηκε η σχέση σου ότι και να κάνεις.

Σενάριο Α. Αν δεν τα δώσεις προφανώς θα κρυώσει ο άλλος, ειδικά αν του πετάξεις και καμμιά εξυπνάδα από πάνω όπως ο γνωστός σου.

Σενάριο Β. Αν τα δώσεις και αρχίζεις μετά να τα κυνηγάς θα σε πει ο άλλος γύφτο, πιεστικό, καρμίρη κλπ. Ή μπορεί απλά να εξαφανιστεί από ντροπή ή απλά για να μη σε ξεπληρώσει.

Σενάριο Γ. Αν τα δώσεις και τα ξεχάσεις εντελώς, τα ξεγράψεις ρε παιδί μου και δεν πεις ποτέ τίποτα, μπορεί ο άλλος να αρχίσει να σε αποφεύγει έτσι κι αλλιώς για να μην του τα ζητήσεις. Ή μπορεί να σε θεωρήσει μαλάκα που δεν τα ζητάς, και μετά να σου φέρεται σα να είσαι μαλάκας. Ή μπορεί να στο παίζει κουλ αλλά από μέσα του να είναι σε φάση "αγαμήσου κι εσύ κι ο γρύλος σου, να, το βλέπω στην έκφρασή σου ότι τρώγεσαι να μου πεις για τα λεφτά. Κοίτα πώς με κοιτάει ο μαλάκας επειδή μου δάνεισε κάτι φράγκα" κλπ :lol:

Σενάριο Δ. Τα δίνεις και λές ξέχνα το δάνειο φίλε, χαρισμένα. Εκεί είναι που πολύς κόσμος θα σε πει και μαλάκα και φιγουρατζή (η μπορεί να μη σε πει, αλλά απλά να σε καταχωρήσει στο μυαλό του, οπότε θα αναρωτιέσαι εσύ μετά αν κατά βάθος σε θεωρεί μαλάκα :smt005: ).

Όλα αυτά τα σενάρια τα έχω δει πολλές φορές, γενικά οι πιθανότητες να έχεις μια νορμάλ σχέση μετά τείνουν προς το μηδέν. Γίνεται, αλλά πρέπει να προσέξεις ΠΑΡΑ πολύ και τι θα πεις και πώς θα φερθείς.
είμαι μεταξύ Β και Γ

και για μικρό ποσό
αλλά δεν θα το αφήσω

οι μαλακίες πληρώνονται πάντως
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 26 Ιούλ 2018, 11:22

sharp έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 10:02
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
25 Ιούλ 2018, 23:32
Στο 7:37 πώς γίνεται και κάηκαν τα μαγαζια στην παραλία και τα αυτοκίνητα και από πίσω όλα τα δεντρα είναι πράσινα; Από πού πέρασε η φωτιά;
απ'οτι φαίνεται στην περιοχή ¨έβρεχε" σπίθες κάρβουνα και αναμμένα κλαδιά και ανάλογα με τη φορά του αέρα όπου έπεφταν και έβρισκαν κάτι εύφλεκτο μετέδιδαν φωτιά

αξιοσημείωτη η διαφορετική συμπεριφορά κουκουναριάς-πευκου στη φωτιά

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 26 Ιούλ 2018, 11:25

under έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 11:13
Το τομαρι ο Καμμενος ρωταει πυροπληκτο αν ειχε αδεια το σπιτι του και τον κατηγορει οτι λεει ψεμματα οπως ο Πορτοσαλτε.
Μονο και μονο επειδη ο ανθρωπος του ειπε οτι δεν ηταν κανεις εκει για να τους βοηθησει.

πώς δεν την αρχίσανε στα σούτια την πολιτική πόρνη?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 26 Ιούλ 2018, 11:26

«Ηταν εδώ οι βάρκες, οι βατραχάνθρωποι, το λιμενικό...» είπε στη συνέχεια ο υπουργός Αμυνας. «Δεν ήταν κανείς», απάντησε ο πολίτης για να ακούσει τον κ.Καμμένο να του λέει: «δεν σε πιστεύω. Τα παιδιά σου ποιός τα έβγαλε;». «Εγώ τα έβγαλα», απάντησε ο άνθρωπος για να ακούσε την κ.Καμμένο να λέει προκλητικά: «Αυτά τα λες εσύ κι ο Πορτοσάλτε».

Πηγή: Επίθεση Καμμένου σε πληγέντα στο Μάτι: Μόνο ο Πορτοσάλτε και εσείς τα λέτε [βίντεο] | iefimerida.gr
μόνο φτύσιμο όπου τους βλέπετε
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 26 Ιούλ 2018, 11:27

Είναι απλό :
Αν η πυρκαγιά έρθει προς ψήφιση, ο Καμένος θα καταψηφίσει.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 26 Ιούλ 2018, 11:31

under έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 11:13

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 26 Ιούλ 2018, 11:35

Σκουρλέτης τώρα στον ρεαλ: "Έχει πολλά αυθαίρετα εκεί άρα δεν μπορούσαμε να κανουμε τίποτα, η Κινέτα γιατί εκκενώθηκε? Ήταν ακραίες και οι συνθήκες.." :roll:

Όλα καλά παιδιά, διαλυθείτε ησύχως :fp:
Νήφε και μέμνησο απιστείν

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών