Τι να αθωώσει; ο ίδιος ομολόγησε ενα έγκλημα που δεν έχει παραγραφεί, δε νομίζω πως είναι πολλά στο χέρι της πλέον
Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- EKPLIKTIKOS
Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ
Την Στύγαινα, την είχα μαθήτρια στη Γ' Λυκείου στο φροντιστήριο. 8 χρόνια διαφορά έχουμε. Αυτό...
Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ
Όχι εσύ πες μου, την δική σου άποψη. Από ποια ηλικία και μετά θεωρείς ότι μπορεί ένας 40 χρόνος να έρθει σε επαφή με ένα παιδί/έφηβο κτλ;John Brown Gun Club έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 22:54
Ο νομος λεει γενικα μεχρι τα 18, για το ζητημα της σεξουαλικης συναινεσης οριζεται η ηλικια των 16. Τι θεωρω εγω η οποιοςδηποτε ειναι ανουσιο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 23:02Όχι εσύ πες μου, την δική σου άποψη. Από ποια ηλικία και μετά θεωρείς ότι μπορεί ένας 40 χρόνος να έρθει σε επαφή με ένα παιδί/έφηβο κτλ;John Brown Gun Club έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 22:54
Ο νομος λεει γενικα μεχρι τα 18, για το ζητημα της σεξουαλικης συναινεσης οριζεται η ηλικια των 16. Τι θεωρω εγω η οποιοςδηποτε ειναι ανουσιο.

δεν προσεχει και σου εδωσε λαθος απαντηση
15 δεν ειναι η ηλικια συναινεσης ;
Υπάρχει περίπτωση να τον έβαλε δικηγόρος να τα πει αυτά; Αν όχι τότε ή προσπαθεί να το παίξει τρελλός μπας και "γλυτώσει" (λέμε τώρα), ή όντως είναι. Πάντως ένας νορμάλ και λογικός άνθρωπος δεν θα ξεστόμιζε ποτέ αυτά τα λόγια. Ήταν πάνω από 12 λέει. Σαν να σου λέει "ε στα 12 όλα επιτρέπονται, ωρίμασε". Πόση αρρώστια υπάρχει στον κόσμο.
Για τους ανωμάλους και τα 12 γιατί να σταματήσουν στα 151Paris έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 23:04Naida έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 23:02Όχι εσύ πες μου, την δική σου άποψη. Από ποια ηλικία και μετά θεωρείς ότι μπορεί ένας 40 χρόνος να έρθει σε επαφή με ένα παιδί/έφηβο κτλ;John Brown Gun Club έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 22:54
δεν προσεχει και σου εδωσε λαθος απαντηση
15 δεν ειναι η ηλικια συναινεσης ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
σιγα μην ειναι τρελλος- Casper - έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 23:06Υπάρχει περίπτωση να τον έβαλε δικηγόρος να τα πει αυτά; Αν όχι τότε ή προσπαθεί να το παίξει τρελλός μπας και "γλυτώσει" (λέμε τώρα), ή όντως είναι. Πάντως ένας νορμάλ και λογικός άνθρωπος δεν θα ξεστόμιζε ποτέ αυτά τα λόγια. Ήταν πάνω από 12 λέει. Σαν να σου λέει "ε στα 12 όλα επιτρέπονται, ωρίμασε". Πόση αρρώστια υπάρχει στον κόσμο.
στον ΠΚ αλλο τα 11 και αλλο τα 12 συμπληρωμενα
Γω πάντως παντρεύτηκα την πρώην μαθήτρια μου στο φροντιστήριο , όταν ξαναβρεθήκαμε μετά από χρόνια, κι εγώ ήμουν 36 κι αυτή 28.
Και γω πολύ περίεργος είμαι, λένε ότι δεν μπορούν να κινήσουν διαδικασίες για μήνυση αν δεν κάνει αυτός για συκοφαντική δυσφήμηση.
Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που μπορεί να συμβαίνει όπως διαμόρφωση κοινής γνώμης, απασχόληση των μέσων λόγω μη υλικού ειδήσεων μέχρι να εκβιάζουν κάποιον άλλον.
Πολλές ταινίες βλέπω..
Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που μπορεί να συμβαίνει όπως διαμόρφωση κοινής γνώμης, απασχόληση των μέσων λόγω μη υλικού ειδήσεων μέχρι να εκβιάζουν κάποιον άλλον.
Πολλές ταινίες βλέπω..

the end
στις αθλητικες ομοσπονδιες παντα γινοταν της σφαγης και της κακομοιρας απο την ΕΠΟ μεχρι την ομοσπονδια κερλινγκ και την κυνηγετικη με οργανα παλιοτερα αθλητικες εφημεριδες και περιοδικα που καλυπταν τα θεματα τους μεχρι σημερα με την πληθώρα των μεσων - εργαλειωνΠάνας έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 23:16Και γω πολύ περίεργος είμαι, λένε ότι δεν μπορούν να κινήσουν διαδικασίες για μήνυση αν δεν κάνει αυτός για συκοφαντική δυσφήμηση.
Πολλές ταινίες βλέπω..
-
e, τοτε ειχαν sexual intercourse με minor , ειναι βιασμος ασχετα με το αν ηθελε η μικρη ή οχι, ειναι αδιαφοροJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 22:56γιατι δηλαδη, τι νομιζεις πως συνεβη σε αυτην την περιπτωση;talaipwros έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 22:18οκ, εδω πανω rape σημαινει αντρικο οργανο μπαινει σε οπη αλλου ανθρωπουJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 22:13
¨σεξουαλικη σχεση" δεν ειχανε, αλλα την βιαζε. Ας μην βιαζουμε και την γλωσσα.
https://www.legislation.gov.uk/ukpga/20 ... ading/rape
ακομα εξω ειναι;
Αν δεν πάνε στα δικαστήρια δεν ασχολούμαι πάλι με το θέμα, αναλωνόμαστε τσάμπα.Paris έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 23:23στις αθλητικες ομοσπονδιες παντα γινοταν της σφαγης και της κακομοιρας απο την ΕΠΟ μεχρι την ομοσπονδια κερλινγκ και την κυνηγετικη με οργανα παλιοτερα αθλητικες εφημεριδες και περιοδικα που καλυπταν τα θεματα τους μεχρι σημερα με την πληθώρα των μεσων - εργαλειωνΠάνας έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 23:16Και γω πολύ περίεργος είμαι, λένε ότι δεν μπορούν να κινήσουν διαδικασίες για μήνυση αν δεν κάνει αυτός για συκοφαντική δυσφήμηση.
Πολλές ταινίες βλέπω..
the end
Τι αλλάζει; Δεν γνωρίζω γι' αυτό ρωτάω.Paris έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 23:10σιγα μην ειναι τρελλος- Casper - έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 23:06Υπάρχει περίπτωση να τον έβαλε δικηγόρος να τα πει αυτά; Αν όχι τότε ή προσπαθεί να το παίξει τρελλός μπας και "γλυτώσει" (λέμε τώρα), ή όντως είναι. Πάντως ένας νορμάλ και λογικός άνθρωπος δεν θα ξεστόμιζε ποτέ αυτά τα λόγια. Ήταν πάνω από 12 λέει. Σαν να σου λέει "ε στα 12 όλα επιτρέπονται, ωρίμασε". Πόση αρρώστια υπάρχει στον κόσμο.
στον ΠΚ αλλο τα 11 και αλλο τα 12 συμπληρωμενα
- Eθνικοκοινωνιστης
στον παπαχρονη εστελναν παντως παρα πολλες γραμματα στην φυλακηEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 22:58Τι να αθωώσει; ο ίδιος ομολόγησε ενα έγκλημα που δεν έχει παραγραφεί, δε νομίζω πως είναι πολλά στο χέρι της πλέον

υβριστοφιλια ονομαζεται

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Με λένε Τόκο, ήθελα να γίνω ζώο και έγινα κόλεϊ.
από Μαδουραίος » 02 Ιουν 2024, 07:48 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 310 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
02 Ιουν 2024, 07:48
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 256 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
05 Φεβ 2025, 19:59
-
-
Νέα δημοσίευση Ομολογία Βορίδη στον «αέρα»: «Με παρακολουθούσαν μέσω Predator»
από Αρίστος » 27 Νοέμ 2023, 16:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 297 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
27 Νοέμ 2023, 16:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ομολογία ήττας των (Π)ΗΠΑ: Αν οι Χούτηδες σταματήσουν τις επιθέσεις στην Ερυθρά θάλασσα
από Kauldron » 04 Απρ 2024, 14:54 » σε Διεθνής πολιτική - 40 Απαντήσεις
- 1387 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
20 Νοέμ 2024, 13:39
-