Θέλω έναν Πλατωνικό Έρωτα...αχχχ !!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Θέλω έναν Πλατωνικό Έρωτα...αχχχ !!!
Έχω μια απορία αν μου επιτρέπετε.
Γιατί θες πλατωνικό έρωτα κι όχι κανονικό;
Ο πλατωνικός είναι σαν βιβλίο συνταγών όσο νόστιμο και να φαίνεται δεν τρώγεται.
Ο πλατωνικός είναι σαν βιβλίο συνταγών όσο νόστιμο και να φαίνεται δεν τρώγεται.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- tanipteros
με γεμίζει πιο πολύ ο Πλατωνικός...είχα παλιά μια τέτοια σχέση και μιλάω εκ πείρας.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 01:00Έχω μια απορία αν μου επιτρέπετε.
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι να πω; Γκουντ λακ.tanipteros έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 01:03με γεμίζει πιο πολύ ο Πλατωνικός...είχα παλιά μια τέτοια σχέση και μιλάω εκ πείρας.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 01:00Έχω μια απορία αν μου επιτρέπετε.
-
και το καλάμι με το αγκίστρι δεν τρώγονται, αλλά με αυτά ξεκινάς για ψάρεμα, δεν βγάζεις ταμπέλαGherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 01:00Έχω μια απορία αν μου επιτρέπετε.
ΨΑΧΝΩ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
- tanipteros
μερσίGherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 01:04Τι να πω; Γκουντ λακ.tanipteros έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 01:03με γεμίζει πιο πολύ ο Πλατωνικός...είχα παλιά μια τέτοια σχέση και μιλάω εκ πείρας.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 01:00Έχω μια απορία αν μου επιτρέπετε.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είναι πονηρός λες. Το πάει μέσω Αρλάντα.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 01:04και το καλάμι με το αγκίστρι δεν τρώγονται, αλλά με αυτά ξεκινάς για ψάρεμα, δεν βγάζεις ταμπέλαGherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 01:00Έχω μια απορία αν μου επιτρέπετε.
ΨΑΧΝΩ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
tanipteros έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 01:03με γεμίζει πιο πολύ ο Πλατωνικός...είχα παλιά μια τέτοια σχέση και μιλάω εκ πείρας.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 01:00Έχω μια απορία αν μου επιτρέπετε.
Άμα δε σμπρώξεις φίλε θα μείνεις με τον Π στο Χ , εκ πείρας ..
- tanipteros
έχει και αυτό την χάρη τουΣτύγιος έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 01:06tanipteros έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 01:03με γεμίζει πιο πολύ ο Πλατωνικός...είχα παλιά μια τέτοια σχέση και μιλάω εκ πείρας.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 01:00Έχω μια απορία αν μου επιτρέπετε.
Άμα δε σμπρώξεις φίλε θα μείνεις με τον Π στο Χ , εκ πείρας ..

-
όχι απαραίτητα
μπορεί να σέβεται την ψυχοσύνθεση του ψαριού

το μόνο σίγουρο είναι η κλασική ναϊδελληνίδα δεν είναι λαυράκι αλλά διασταύρωση σουπιάς με τσούχτρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γενιά της Αγαμίας την 23 Ιαν 2021, 01:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
σαν πιο πρακτικος θα σου προτεινω second lifetanipteros έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 01:05μερσίGherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 01:04Τι να πω; Γκουντ λακ.tanipteros έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 01:03
με γεμίζει πιο πολύ ο Πλατωνικός...είχα παλιά μια τέτοια σχέση και μιλάω εκ πείρας.
Σύμφωνα με το υπουργείο ,εδώ και 23 χρόνια .
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο μύθος του έρωτα του Θεού Δία με την Λήδα
από tanipteros » 05 Ιαν 2025, 01:22 » σε Θρησκειολογία - 3 Απαντήσεις
- 267 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
19 Ιαν 2025, 22:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε κάνει έρωτα με Sex Dolls;
από Μαδουραίος » 05 Φεβ 2025, 14:51 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 25 Απαντήσεις
- 584 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bandit59
14 Φεβ 2025, 00:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Υπάρχει χημεία στον έρωτα;
από Ourania-Rania » 19 Φεβ 2024, 23:33 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 9 Απαντήσεις
- 821 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
20 Φεβ 2024, 14:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι λεπτομέρειες συναρπάζουν για τον έρωτα μεταξύ του οφθαλμίατρου και του ζιγκολό
από Μαδουραίος » 02 Οκτ 2023, 11:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 231 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
02 Οκτ 2023, 14:17
-