Δεν ρωτάω από λεπτότητα και μόνο. Μου ακούγεται ακανθώδες ζήτημα πάντως.Saliveros έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 13:05Καλά, είσαι σοβαρός;;;
Μου ήρθε ήδη απόσπασμα του εν λόγω βίντεο (για ολόκληρο μου ζητάνε 978 €/min).
Ρε συ, δε ντρέπεσαι;
Τη σύζυγο, τα παιδιά σου δεν τα σκέφτηκες όταν έκανες αυτά τα αίσχη;
Ο δόλιος ο σκατζόχοιρος τι σου έφταιγε;
Κατσίκες δεν έχετε εκεί στα Νότια Σκόπια;
Μου την πέσανε (;)
Re: Μου την πέσανε (;)
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Μα κι εγώ από λεπτότητα δεν ανέφερα το όνομα του θύματος της παρενόχλησης ("Τσίμπο").Yochanan έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 13:34Δεν ρωτάω από λεπτότητα και μόνο. Μου ακούγεται ακανθώδες ζήτημα πάντως.Saliveros έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 13:05Καλά, είσαι σοβαρός;;;
Μου ήρθε ήδη απόσπασμα του εν λόγω βίντεο (για ολόκληρο μου ζητάνε 978 €/min).
Ρε συ, δε ντρέπεσαι;
Τη σύζυγο, τα παιδιά σου δεν τα σκέφτηκες όταν έκανες αυτά τα αίσχη;
Ο δόλιος ο σκατζόχοιρος τι σου έφταιγε;
Κατσίκες δεν έχετε εκεί στα Νότια Σκόπια;
Πάνος Σκουρλέτης

Μπα! Φήμες λένε πως είχε ξουρίσει τον σκαντζόχοιρο, για τέτοια διαστροφή μιλάμε
ΥΓ: Σάλι Μόλις σου ανέβασα την τιμή του βίδεο

Νήφε και μέμνησο απιστείν
Ετσι. Ο shrike βασιλιας και ο Τσιμπο royal porcupine.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur

Ανέφερα εγώ τίποτα περί σεξ;
Αλλά όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται...
Πάνος Σκουρλέτης

- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εχω να δηλωσω οτι ελαβα μαιηλ στον εταιρικο λογαριασμο που εχω οτι μου εχουν υποκλεψει τους κωδικους (δυο κωδικοι ενας που ειχα στο Γουορκραφτ προ 5ετιας και ενας κωδικος απο ενα αρχαιο μαιηλ απο το 2004) και οτι με εχουν καταγραψει σε βιντεο να βλεπω τσοντες. Επισης εχουν παρει τον ελεγχο της καμερας μου (και απο με κατεγραψαν) και του υπολογιστη μου.
Θελουνε 250 δολλαρια σε Μπιτκοιν αλλιως θα διαρρευσουν το βιντεο μου και θα μου φορμαρουν το σκληρο σε 5 μερες.
Fun fact: Δεν εχω καμερα ουτε στον οικιακο ουτε στον εταιρικο υπολογιστη.
Θα ηθελα να απαντησω στο μαιηλ τους για να τους τρολλαρω λιγο αλλα λεει ΔΗΕ να μην το κανουμε.
Θελουνε 250 δολλαρια σε Μπιτκοιν αλλιως θα διαρρευσουν το βιντεο μου και θα μου φορμαρουν το σκληρο σε 5 μερες.

Θα ηθελα να απαντησω στο μαιηλ τους για να τους τρολλαρω λιγο αλλα λεει ΔΗΕ να μην το κανουμε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Χμμ... χοντραίνει το πράγμα!George_V έγραψε: ↑23 Αύγ 2018, 22:36Εχω να δηλωσω οτι ελαβα μαιηλ στον εταιρικο λογαριασμο που εχω οτι μου εχουν υποκλεψει τους κωδικους (δυο κωδικοι ενας που ειχα στο Γουορκραφτ προ 5ετιας και ενας κωδικος απο ενα αρχαιο μαιηλ απο το 2004) και οτι με εχουν καταγραψει σε βιντεο να βλεπω τσοντες. Επισης εχουν παρει τον ελεγχο της καμερας μου (και απο με κατεγραψαν) και του υπολογιστη μου.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Θα σου πω στις 26 του μηνος που θα εχουν παρελθει οι 5 μερες διορια και θα χουν παρει τα @@ μου σε Μπιτκοιν αν καηκε ο δισκος μου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Μια βδομάδα μετά το ποστ του shrike, πέτυχα το ίδιο τοπικ σε άλλο φόρουμ. Εν τελει ήταν γνωστό phishing email που κυκλοφορούσε εκείνη την εποχή.
-
- Phorum.gr user: independent_44
γραφτου you will fart me!
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Και από πού θα μπεις; Μπαίνεις από κινητό; Αν δεν μπαίνεις θα σε χάσουμε.. 

«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking