Νόμιζα το άρρωστο είναι να το κάνεις. Όχι; Τι άρρωστη που είμαι ρε πστη μου που σκέφτηκα το παραπάνω κι όχι να πλευρίσω ένα 5χρονο και να το κάνω να σιχαθεί τον εαυτό του.stavmanr έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 00:07Όχι. Είναι άρρωστο και μόνο που το σκέφτηκες...Gherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 00:06Ένας Πακιστανός ήρθε ο κατακαημένος απ' την πατρίδα του για να βρει άσυλο εδώ για να ζήσει, να επιβιώσει αλλά για κακή του τύχη του κουνήθηκε ένα ξεδιάντροπο 5χρονο και πλέον είναι η φωτογραφία του παντού γιατί είπαμε να ανεχτούμε τον κατατρεγμένο, τον παιδόφιλο λέμε να μην τον ανεχτούμε.
Ικανοποιημένος;
Δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία ένοχου για ασέλγεια 5χρονου κοριτσιού
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία ένοχου για ασέλγεια 5χρονου κοριτσιού
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αυτός είναι ένας τύπος αρρώστιας. Υπάρχει κι ο άλλος τύπος που αφορά εκφρασμένες φαντασιώσεις επί συγκεκριμένων πράξεων.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 00:12Νόμιζα το άρρωστο είναι να το κάνεις.stavmanr έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 00:07Όχι. Είναι άρρωστο και μόνο που το σκέφτηκες...Gherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 00:06Ένας Πακιστανός ήρθε ο κατακαημένος απ' την πατρίδα του για να βρει άσυλο εδώ για να ζήσει, να επιβιώσει αλλά για κακή του τύχη του κουνήθηκε ένα ξεδιάντροπο 5χρονο και πλέον είναι η φωτογραφία του παντού γιατί είπαμε να ανεχτούμε τον κατατρεγμένο, τον παιδόφιλο λέμε να μην τον ανεχτούμε.
Ικανοποιημένος;
Η περιγραφή σου ήταν ιδιαίτερα άρρωστη.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι καλός;;stavmanr έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 00:13Αυτός είναι ένας τύπος αρρώστιας. Υπάρχει κι ο άλλος τύπος που αφορά εκφρασμένες φαντασιώσεις επί συγκεκριμένων πράξεων.
Η περιγραφή σου ήταν ιδιαίτερα άρρωστη.

Αχ, ατιμούτσικο αχ!
Πού συγκρίνεις το ποστ με την πράξη του παιδόφιλου.
Και γαμώ!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ο άλλος δεν δίστασε να ασέλγήσει στο 5χρονο αλλά εμένα είναι το ποστ μου που έχει κάτι το άρρωστο.
Σιμς λετζιτ.
Σιμς λετζιτ.
Το ένα δεν αποκλείει το άλλο.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 00:20Ο άλλος δεν δίστασε να ασέλγήσει στο 5χρονο αλλά εμένα είναι το ποστ μου που έχει κάτι το άρρωστο.
Σιμς λετζιτ.
Είναι καί τα δύο άρρωστα, για διαφορετικό λόγο.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Για πες, για πες.stavmanr έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 00:23Το ένα δεν αποκλείει το άλλο.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 00:20Ο άλλος δεν δίστασε να ασέλγήσει στο 5χρονο αλλά εμένα είναι το ποστ μου που έχει κάτι το άρρωστο.
Σιμς λετζιτ.
Είναι καί τα δύο άρρωστα, για διαφορετικό λόγο.
Το "ειδικά" στην παραπάνω πρόταση μόνο μειωτικό δεν είναι.Winston Smith έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 15:36Μιλάς τελείως προσωπικά για εμένα (χρησιμοποιείς και τη λέξη ειδικά για έμφαση). Οπότε δεν μπορείς να λες ότι εγώ παίρνω προσωπικά κάτι που δεν είναι.stavmanr έγραψε:Θα περίμενα από εσένα ειδικά, να απεχθάνεσαι ρατσιστικές εκφράσεις, ή ακόμα και υπόνοιες.
Ξαναδιάβασέ την προσεκτικά για να δεις ότι αντιθέτως σε θεωρώ πολύ καλύτερο από αυτό που παρουσιάζεις στο διάλογο.
* Ουδέποτε σου είπα να παίρνεις ή να μην παίρνεις προσωπικά. Πάρε ό,τι θέλεις κι όπως θέλεις. Εγώ απλά ξεκαθαρίζω τη δική μου θέση στα πράγματα προσπαθώντας να μη σε προσβάλω, άσχετα αν το πετυχαίνω σε μικρό η μεγάλο βαθμό κατά τη δική σου κρίση.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια

- Obi Wan Iakobi
Την δικια σου αποψη δεν μας λες.Θες ανοιχτα συνορα για ολους?ανοιχτα για τους λαθρο αλλα οχι για τους τουριστες?
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Τα ελληνικά σύνορα είναι ανοιχτά για όλους, όπως και να έχει. Είναι ένα φυσικό ζήτημα, όχι νομολογικό.Obi Wan Iakobi έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 17:30Την δικια σου αποψη δεν μας λες.Θες ανοιχτα συνορα για ολους?ανοιχτα για τους λαθρο αλλα οχι για τους τουριστες?
Ακόμα δεν το καταλάβατε; Δεν κλείνουν. Δεν υπάρχει μία πόρτα που απλά την κλείνεις.
Όσοι δεν το καταλάβατε ζείτε σε άλλη χώρα.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Κι εγώ -πολύ αφελής- έπιανα στην αρχή κουβέντα μαζί του -μέχρι που ακόμα κι εγώ τον πήρα πρέφα.Winston Smith έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 15:36Φίλε δεν είσαι ειλικρινής συνομιλητής. Αντί να συζητάς ειλικρινά προσπαθείς με πλάγιους τρόπους και διαστρεβλώσεις να τορπιλίσεις τη κουβέντα
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Έχω μια απορία
Στην Αθήνα υπάρχει νόμιμα ολόκληρη πακιστανική παροικία όπου μάλιστα ο πρόεδρος της είναι ισχυρός παράγοντας εδώ στην Ελλάδα .
Κάποια καταδικαστική δήλωση για το έγκλημα του συμπατριώτη τους έχουν κάνει ;
Κάποια συμπαράσταση στο θύμα ;
Εαν έχω πχ σαν Έλληνας μετανάστης στην Αμερική είχα κάνει ένα αποτρόπαιο έγκλημα , δεν θα έβγαιναν οι εκεί Έλληνες ως κατοικία να το καταδικάσουν ;
Στην Αθήνα υπάρχει νόμιμα ολόκληρη πακιστανική παροικία όπου μάλιστα ο πρόεδρος της είναι ισχυρός παράγοντας εδώ στην Ελλάδα .
Κάποια καταδικαστική δήλωση για το έγκλημα του συμπατριώτη τους έχουν κάνει ;
Κάποια συμπαράσταση στο θύμα ;
Εαν έχω πχ σαν Έλληνας μετανάστης στην Αμερική είχα κάνει ένα αποτρόπαιο έγκλημα , δεν θα έβγαιναν οι εκεί Έλληνες ως κατοικία να το καταδικάσουν ;
Ο stavmanr σας λέει το αυτονόητο. Εστιάστε στο έγκλημα και όχι στην εθνικότητα του δράστη. Άλλο κομμάτι η μετανάστευση, άλλο η παιδεραστία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Υπάρχει ακόμα ελπίδα για τους μαστούρηδες Ολλανδούς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νίκος Γεωργιάδης: Απαλλάχθηκε λόγω παραγραφής για την ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων
από Eθνικοκοινωνιστης » 26 Οκτ 2023, 19:19 » σε Εσωτερική Πολιτική - 34 Απαντήσεις
- 1256 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
26 Οκτ 2023, 21:21
-
-
- 35 Απαντήσεις
- 1041 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zelda
22 Ιούλ 2024, 16:32
-